חחח, לגלגלצ יש כוח לי הם גרמו לחבב שירים מזרחיים מסויימים, מה שפעם לא היה בא בחשבון
T tkuihehr New member 1/5/07 #38 חחח, לגלגלצ יש כוח לי הם גרמו לחבב שירים מזרחיים מסויימים, מה שפעם לא היה בא בחשבון
R RJlake New member 1/5/07 #68 הוא מטומטם ומציג אותה כמו פאקצה מטומטמת שלובשת מכנסוניים ורוקדת כמו בריטני
M me123 New member 1/5/07 #40 וואי! שכחתי שהיום הרשימה משתנה. אבל איזה עצבים שבוע הבא! יש לי בגרות במחשבים ואני אפספס את המצעד של יום שישי אבל בשביל זה קיים שבת.
וואי! שכחתי שהיום הרשימה משתנה. אבל איזה עצבים שבוע הבא! יש לי בגרות במחשבים ואני אפספס את המצעד של יום שישי אבל בשביל זה קיים שבת.
I Inbar789 New member 1/5/07 #56 אני עושה C../images/Emo103.gif שנה שעברה עשיתי יחידה ראשונה על פסקל והשנה עברנו ל-C. החל משנה הבאה יתחילו ללמוד אצלנו JAVA.. אבל אנחנו נשאר עם C.
אני עושה C../images/Emo103.gif שנה שעברה עשיתי יחידה ראשונה על פסקל והשנה עברנו ל-C. החל משנה הבאה יתחילו ללמוד אצלנו JAVA.. אבל אנחנו נשאר עם C.
T tkuihehr New member 1/5/07 #70 פסקל זה ישן ולא כדאי משרד החינוך שינה את השפות האפשריות. לא נבחנים בכלל בפסקל, לא? <אז אולי זה משנה הבאה או משהו<
פסקל זה ישן ולא כדאי משרד החינוך שינה את השפות האפשריות. לא נבחנים בכלל בפסקל, לא? <אז אולי זה משנה הבאה או משהו<
D dragonit12 New member 1/5/07 #76 אין לי מושג מזה פסקל.. לא לומדת.. אני לומדת בייסיק... וכנראה שזה באמת משנה הבאה או משהו..
T tkuihehr New member 1/5/07 #97 ועדיין C שולט!! למרות שגם אני עשיתי בפסקל, כי התיכון שלי למד ככה, וזה היה דפוק, C הרבה יותר שימושי, וטוב שעשו את השינוי הזה לבגרויות
ועדיין C שולט!! למרות שגם אני עשיתי בפסקל, כי התיכון שלי למד ככה, וזה היה דפוק, C הרבה יותר שימושי, וטוב שעשו את השינוי הזה לבגרויות