T tkuihehr New member 1/5/07 #24 אחריות שיר טוב ומשום מה נדמה לי שהוא בסינגלס כבר חודשיים ועדיין זוכה ממני להתלהבות כאילו הוא ממש חדש
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 1/5/07 #21 אני פה../images/Emo9.gif אבל שומעת מוזיקה שלי... בכלל, בזמן האחרון אני בקושי שומעת גלגלצ... אם אני על המחשב אני שומעת מוזיקה שלי, ואם אני בחדר אז או קרן פלס או אריק ברמן...
אני פה../images/Emo9.gif אבל שומעת מוזיקה שלי... בכלל, בזמן האחרון אני בקושי שומעת גלגלצ... אם אני על המחשב אני שומעת מוזיקה שלי, ואם אני בחדר אז או קרן פלס או אריק ברמן...
L limors2 Well-known member 1/5/07 #23 שלום לך! וטוב שאת מגוונת במוזיקה שלך לא שיש לי זכות דיבור, אני שומעת אותו שיר לשעתיים
T tkuihehr New member 1/5/07 #34 אה, וזה מה שמפריע לך? לא מעציב אותך שהיא מרוויחה בשקלים במקום בדולרים? הדולר גם ככה נמוך , מה הקטע
M me123 New member 1/5/07 #37 מפריע לי שהיא בוכה! אני לא יכול לעמוד בפני בנות בוכות(כמו כל השאר העולם).
T tkuihehr New member 1/5/07 #41 גם לי!! ולכן היא צריכה ללכת ולשים במקומה פרסומת של לאקי הכלב מהרדיון
M me123 New member 1/5/07 #33 girlfriend ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif-שיר השנה שלי לכרגע.
T tkuihehr New member 1/5/07 #36 גם שלי מהמובילים בינתיים ובטח אני אשכח אותו עד ההצבעה ואזכר בו בזכות הרשימה
I Inbar789 New member 1/5/07 #35 התחלתי לסמפט באופן כמעט בלתי מורגש../images/Emo103.gif את גירלפרנד אני לא מאמינה שגלגלצ הצילחו לעשות את זה..
התחלתי לסמפט באופן כמעט בלתי מורגש../images/Emo103.gif את גירלפרנד אני לא מאמינה שגלגלצ הצילחו לעשות את זה..