Now listening vol 1.5

boy for pele

New member
איך פסספסתי את המבצע... :(

העיקר התלבטתי, איך אני שולח את זה :( הייתי שולח את זה לארץ וזהו, היה יוצא יותר זול. אתה צריך לקנות עכשיו עוד דיסק בתור חבר מועדון, נכון? אתה יודע מה אתה הולך לקנות? אגב, הם העלו חזרה את המחירים של כל המארזים, בדקתי לגבי מארזים של אליס ושל וולווט.

חח. אוקי. :)

וואי, וואלה. אני אחפש אותו פה. למרות שלא ראיתי עד כה :( לא במשומשים ולא בחדשים ולא בשומקום

boy for pele

New member
כן, גם לי יש זכרונות מהדיסק הזה.

כשהייתי בצבא, הפקידה אצלנו הייתה חורשת על אלבום הבכורה, שבדיוק יצא באותה תקופה. יום אחד היא תלתה טקסט של אחד השירים על הקיר, אז אמרנו לה שזה משרד עם סיווג בטחוני, ואסור שיהיו דברים כאלה על הקירות. היא התעצבנה עלינו....

rfranko

New member
חחח...לי בצבא על הקיר היה את קרוספי

שהתאים למצבי הנפשי דאז צילמתי לענק את השיר מהבוקליט אף אחד לא הבין את זה אצלמו ואת השופטת זה ממש שיעשע (שרתתי בבית דין צבאי...)

noosh

New member
no tears for youuuuuuuu

פעם המורה עשתה על זה קומבינציה באיזה שיעור. גם אינ פחדתי מהם פעם, ואז גיליתי שהם די טובים, אבל לא היה לי כוח לחקור.

להקה מצויינת !

אפילו יצא לי לראות אותם פעם בעיר הנוער בחיפה....וזה היה בחינם !!!! (לא רק לי, אלא לכולם) היו מלא השתולליות בקהל - אם זאת היתה הופעה של טורי, אז היא היתה צריכה להביא לשם ארון נעליים בשביל להרגיע את הקהל, אבל היה פשוט מעולה.

6.8.97

וואו, כמעט לפני 10 שנים !!!! אגב, קישור לאתר עם רשימת אמנים מחו"ל שהופיעו בארץ מ-1982. יום טוב, ליבי

כשאתה לומד בטכניון והיתה שביתה השנה אז דוחפים

לך חופש של חודש וקצת לפני הבחינות כי "המרצים צריכים לטוס לחו"ל" או איזה קשקוש אחר....
למרות, שבדיעבד אני שמחה שיש לי קצת חופש לפני הבחינות כי הגעתי לסוף הסמסטר עם הלשון בחוץ
(ולא בקטע העוקצני של האייקון) ילא ביי, ליבי.

אמג-וש

עזבו את זה שיש שם מלא שלא ידעתי שהיו כאן בכלל, אבל אין שום מצב בעולם שההופעה של דייר סטרייטס עלתה 8000 שקל. כאילו, ההורים שלי הלכו לזה ואני לא מצליחה לדמיין אותם מוציאים 16,000 שקל על הופעה
.

אז זהו, שגם לי זה נשמע מוזר....../images/Emo62.gif

אבל, מצאתי תשובה ברשת.... כה משועממת אנוכי, אבל בטוח אהיה ברשימת המפגיזים החודש
מצורף קישור עם הסבר מאתר בנק ישראל
ערב טוב לכולם, ליבי
http://www.bankisrael.gov.il/catal/historyh.htm

boy for pele

New member
אותי יותר מטריד...

הכרטיס ללאונרד כהן ב-13 שקל. כאילו, עם הערך של שקל דאז, לשלם 13 ש"ח על הופעה של לאונרד זה כמו לשלם היום.... 13 שקל על ההופעה של לאונרד כהן. יש למישהו מכונת זמן? תכוונו אותה ל-2.7.1985. אני רוצה טרמפ.

למעלה