Now listening vol 1.5

FooK MI

New member
Bauhaus - She's in Parties

הלהקה שהמציאה את הרוק הגותי עושה אייטיז פופ, ובין קלידים מרחפים לבאסים זריזים לשירה צווחנית נוצר לו אחד שירי העל של באוהאוס. וכל שנותר לי הוא לגמור.

Elsewhere

New member
ברגע כתיבת ההודעה

נגמר Girlfriend של אבריל [:XXXXXXXX] והתחיל הכי קרוב לבד של אביב
. טוביי
נתראה ב-28

boy for pele

New member
Failure - Enjoy the silence

קאוור של להקת גראנג' שהכרתי רק עכשיו (מפתיע לגלות להקות גראנג' שאני עוד לא מכיר). לוקח את הקאוור של טורי.

סריט

New member
כן, כי אתה כמובן מכיר את כל להקות הגראנג'

ביקום כולו. אפילו באסלנד...

boy for pele

New member
צודקת, הניסוח שלי באמת היה גרוע.

לא הייתי צריך לנסח כמו שניסחתי. אבל העונש שלי זה שוב לשמוע על איסלנד? זה עונש חמור, לא הוגן, ולא פרופורציונאלי לחטא שלי.

killerit1

New member
שלומי שבן-עיר

קניתי קניתי..
ויש לי שלל של עוד כמה דיסקים חדשים, איזה כיף!! p.j harvey- to bring you my love גבע אלון- the wall of sound (החדש שלו..) אני רוצה להתחתן עם הבנאדם הזה.. peeping tom למרות שבטח אף אחד לא יכיר את זה פה ווהווו!! דיסקים!!!

boy for pele

New member
סליחה? לא שמעתי על פיפינג טום?

תני קצת קרדיט. מכיר כל פרוייקט של מייק פאטון.

you think you're the only

one here who knows him? you think much of yourself then.. I bet you didn't know this but even I know of the guy [only I didn't know you did] and have actually seen him live... [one freaky show may I just say] and you call youself a friend

noosh

New member
לילה טוב ../images/Emo29.gif

במיוחד לשלומי
. אבל האמת שזה לא בגרסא של הכבש הששה-עשר (
), אלא מתוך האלבום של יהודית רביץ ויוני רכטר, "באופן קבוע וחד פעמי". איזה כיף זה שני אמנים כלכך מוכשרים בשיתוף פעולה כזה.

זה בדיוק העניין, אני מדמיינת ושומעת בעיני

רוחי את תחילת ההופעה....
למה את כותבת באנגלית ? בוקר טוב לכולם, דרך אגב

behappy

New member
o my darling o my darling o my darling

clementine... האמת היא שזה נאו ליסנינג בראש שלי אחרי עוד צפייה בשמש נצחית. ועכשיו אני רוצה לחזור לפסים סגולים בשיער כמו בחורף
אני כזו פאתט!! זיהו. לילה אחרון אצל ההורים. ממחר בלילות חסרי שינה אלך ליילל כמו תן מול התיאטרון או משהו. ייעי! (די! אני חופרת! הכל בגלל המבחן בשיטות מחקר שאין לי מושג איך להתמודד איתו!!!)

למעלה