Now listening vol 1.5

boy for pele

New member
הזר!

איזה ספר גדול! לא מפתיע שהוא נותן השראה לשירים כאלה. אני לא צריך לשאול אם אהבת את הספר, כי ברור שכן. השאלה צריכה להיות האם אתה מרגיש שזה ספר שעשוי לשנות את חייך?

פלוטו24

New member
בתור אחד

בעל מחשבות רבות בשנים האחרונות שאין תכלית לקיום האנושי, הייתי אומר שכן

boy for pele

New member
ספר על ../images/Emo45.gif

קאמי לאחר מכן הגיע למסקנה שיש תכלית לקיום האנושי. בכלל, ההתפתחות הפילוסופית-ספרותית של קאמי באה שלוש צורות כתיבה - נובלה, מחזה, וחיבור פילוסופי. לכל שלב פילוסופי אצלו היה לו אחד מכל אחד מהדברים האלה: שלב האבסורד: הזר - קאליגולה - המיתוס של סיזיפוס שלב המרד: הדבר - הצודקים - האדם המורד שלב הייאוש מהמרד: הנפילה - לא הספיק לכתוב אחרים, בגלל אותה תאונת דרכים. האדם הראשון היה כנראה צריך להיות שלב נוסף. הייתי ממליץ בחום על קאליגולה, שזה המחזה הכי טוב שקראתי בחיים שלי (הלוואי ומישהו יעלה אותו איפשהו). הבעיה היא שמאוד קשה להשיג אותו בעברית, על גבול הבלתי אפשרי. אם אתה מצליח, תהנה גם מהעותק הנדיר, וגם מהספר עצמו.

פלוטו24

New member
שכחתי שלמדת פילוסופיה

איזה ידע, סחתיין עליך!
שמעתי על קאליגולה, אולי יום אחד אצליח לשים את ידיי על המחזה. את הדבר לא קראתי, אבל זה יהיה הבא ברשימה.

boy for pele

New member
איך אני מסגיר כל כך הרבה פרטים ביוגרפיים

יודעים עליי יותר מדי בפורום, אני מקווה שלא אמרתי את מספר האשראי שלי פה |סוףפרנויה| דווקא בשביל לשמוע על קאמי במסגרת של לימודים הייתי צריך להתגנב בתור שומע חופשי לקורס במדעי המדינה. וכמובן שהשתלטתי להם על ההרצאות. ואם כבר קאמי ומחזות, יש הצגת יחיד של "הנפילה" שרצה כבר 30 שנה, וכרגע ברח לי השם של המציג; לדעתי ממשיכים להריץ אותה ב"הסמטה". וראיתי לפני כמה שנים הצגה לפי "הזר" בתמונע, אני חושב שמדי פעם הם עדיין מעלים את זה שם. שתיהן מעולות!

יואו, דהקיור ../images/Emo6.gif כל פעם ש

המפקדת שלי עושה לילה טוחנים דה קיור. היא אובססיבית. ומה שמנחם זה שהם לא רעים בכלל :)) והזר :| זה ספר :|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|: הצילו.

noosh

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

פעם ידעתי לנגן חלק קטן מזה

behappy

New member
אוף

אני רוצה ללכת לראות אותם ואפאחד מהחברים שלי לא מכיר אותם בכלל

boy for pele

New member
אף אחד? אפילו לא את השם?

או לפחות את Aqualung? Stand up? ממש על הפנים.... את לא מאלה שהולכים להופעות לבד?

behappy

New member
לא אוהבת ללכת לבד:/

ואף אחד לא יגרר להופעה שעולה 200 שח אחרי הנחה בלי להכיר אפילו קצת. נו שויין. נראה מה יהיה

noosh

New member
אני אלך אפילו לבד אם ייצא לי

אחרי שפספסתי אותם ב-2004

boy for pele

New member
ראיתי אותם ב-2004

ואני הולך לראות אותם בהופעה בקיסריה עוד שבוע. ולמה אני לבד בצ'אט?

Applebite

New member
Soundgarden - Fell on Black Days

הלהקה האהובה עליי בכל העולם. האלבום- המצליח ביותר שלהם, Superunknown.

boy for pele

New member
ואני מהמוזרים ש...

כששואלים אותם אם הם מעדיפים את Badmotherfinger או Superunknown עונים Down on the upside

Applebite

New member
../images/Emo24.gif כן, אני קצת טוחנת את עצמי בעבודה

(נשמע רע, אבל הבנתם את הכוונה, זה מבחירה
)

למעלה