Now listening vol 1.5

boy for pele

New member
עברתי על הרשימה הזאת והיא מלאת אי דיוקים...

חסרות מלא הופעות, כאלה שהייתי בהם, וכאלה שאני זוכר שהיו פה. חלקן מממש לא מזמן. חוץ מזה, אני כמעט בטוח שאר אי אם הופיעו בארץ פעם אחת באותו סיבוב הופעות, ולעומת זאת רדיוהד הופיעו שלוש פעמים, וסוניק יות' פעמיים. בפסטיבל הבלוז בחיפה הופיעו חוץ משריל קרואו פיית נו מור, פי ג'יי הארווי וסוויד. היו יותר הופעות של ניק קייב ברצף מכפי שצוין. אי דיוק נוסף במחירי הכרטיסים. ברדיוהד בקיסריה הכרטיסים הכי זולים היו 140 ש"ח. בטווילייט סינגרס שילמתי 150 ולא היה כרטיסים אחרים, יכול להיות שהיה זול יותר בהזמנה מראש? ופספסתי הופעה של ניל יאנג? אמ. הייתי רוצה עוד אישור שהוא באמת הופיע ב-1995.

דווקא פיג'יי וסוויד רשומים שם

בכיף
מה שכן, אני בספק שהערך של הכסף נשאר אותו דבר מאז..... הכרטיס לטורי הוא בין היקרים ביותר שנמכרו בארץ (פרט לרוג'ר ווטרס ופיל קולינס ואולי פספסתי עוד משהו....) פרט לאלה מימי הביניים שלא ברור כמה הם באמת עלו.... והיתה הופעה של סוזן וגה שהיה רשום עליה 0 ש"ח - מה זה אמור להביע ?! ביי לבנתיים, ליבי.

boy for pele

New member
לגבי הפסטיבל בלוז

כל השמות שאמרתי הופיעו באותה שנה, 1995 לפי מיטב זכרוני. לא יודע לגבי סוזאן ווגה, אבל יש שם הופעה של Black Lips בחינם, ואותה אני יכול להסביר. הם עשו הופעה בחינם בגן בנימין בחיפה, ואפילו הייתי שם, אבל ההופעה הייתה אמורה להתחיל באחד, אני הייתי אמור לעבוד בשלוש, חיכיתי עד שתיים ועשרה, והם לא הופיעו, אז נאלצתי ללכת לעבודה. אמרו לי שההופעה הייתה טובה. ופרי פארל הופיע עם כמיקאל ברוטרז? שילוב מוזר משהו...

Applebite

New member
Tripping Daisy - Noose

להקה שהכרתי במקרה, ואני כל כך שמחה שהכרתי אותה

boy for pele

New member
לא שמעתי עליהם.

Noose זה השם של הלהקה או של האלבום? איזה סגנון זה, למה זה דומה?

Applebite

New member
זה שם השיר ששמעתי באותו רגע

שם הלהקה הוא טריפינג דייזי. האלבום שממנו השיר לקוח- I'm an Elastic Firecracker. סגנון רוק אלטרנטיבי (יש גיטרות חשמליות וגם קלידים מדי פעם), לסולן יש קול די ייחודי שלפעמים מזכיר את הקול של הסולן של deus. די הומוריסטים, ממש חביבים. אני אוהבת את המקצבים והגיטרות. לצערי הגיטריסט נפטר (נחשו ממה) והלהקה התפרקה.

וואי ../images/Emo7.gif מאזי. למה. למה ../images/Emo14.gif../images/Emo23.gif

אוי, היא פשוט. [!!!!!!!!!!!!!!] fade..................................

boy for pele

New member
אמ.

את בטח יודעת שמאזי סטאר זה השם של הלהקה, ולסולנית קוראים הופ סנדובאל? ואת צודקת, הדיסק הזה מדהים. Mary of silence, Blue light, Into dust... אולי אשמע אותו עוד פעם עכשיו.

להה, רק בטורי אני מתעמקת ../images/Emo3.gif [או בעיקר]

חוצמזה שמישהי התחילה להכיר לי אות[ה]ם דיי מזמן והפסיקה באמצע אז, בורותלשמה:| לילדה הזו יש קול של מלאך קטן
והיא גם מהממת..... [!!!!!] כמו שאחת העטיפות גילתה לי לאחרונה בדיסקסנטר...

boy for pele

New member
פשוט היה מוזר לקרוא "מאזי סטאר, היא פשוט..."

זה או "מאזי סטאר, הם פשוט...", או "הופ סנדובאל, היא פשוט...". זה כמו שיש אנשים שמשוכנעים שלדבי הארי קוראים בלונדי. בכל אופן, אני התחלתי לשמוע להקה שקוראים לה Opal, שזו להקה שקדמה למאזי סטאר, לפני שהופ הצטרפה אליה. בלהקה הייתה חברה קנדרה סמית מ-Dream syndicate. עד עכשיו זה נשמע ממש טוב.

behappy

New member
suede- coming up

הדיסק והנוסטלגיה
אההההההה וואטאבר מייקס הר האפיייייי און א סאטרדי נייט
(שיר, שתקי)

boy for pele

New member
הולכת להופעה שלו בזאפה?

הבנתי שהוא הולך לעשות גם שירים של הלהקה.

behappy

New member
אכן, ומתרגשת ממש../images/Emo9.gif שנים חלמתי לראות

את סוויד בהופעה, זה הכי קרוב לזה..

פלוטו24

New member
the cure - killing an arab

כי זה שיר מעולה שנכתב בהשראת אחד הספרים הטובים שקראתי לאחרונה.

למעלה