Now listening vol. 1.1

boy for pele

New member
אז אולי תתעניין בניתוח על האלבום שכתבתי

מקווה שאין לך בעיה עם אנגלית.

Shame in you

New member
דיסק מעולה ../images/Emo7.gif

ביחד עם אינססטסייד שלהם. די, אתם עושים לי נוסטלגיה פה

Shame in you

New member
ועוד איך יצא לי לחשוב

במשך כל תחילת כיתה י' עסקתי כמעט אך ורק בדיסק הזה. תירגמתי, ניתחתי, למדתי כל פסיק מוסיקלי. מה שאהבתי בעיקר בדיסק וגם בשיר שציינת פה זה שהוא לא מתייחס ישירות לבעיית הסמים של ליין, כמו שעשו רבות באליס, אלא באופן כללי להרגשה שלו ולעצב שלו, וכך יצא לנו לראות צד אחר שלו, יותר אישי, שקצת חסר לי באליס, הצד שלא עוסק בהרואין. וכמובן המוסיקה העצמה, השילוב בין גראנג' לבלוז, והקול החד פעמי שלו. הוא השפיע עליי מאוד, לא יודעת למה, אולי בגלל התקופה שאליה הוא מתקשר לי. אחרי הפעם הראשונה ששמעתי את wake up בכיתי במשך שבוע. זה היה יותר נורא מלשמוע את iieee בלופים.

boy for pele

New member
אני לא חושב שחסר פן אישי יותר באליס

אולי Dirt יותר מתמקד בסמים, אבל יש הרבה שירים של עצבות יפה לשמה. ואני יכול להבין למה את מתכוונת בWake up. אני מכיר מישהו שמגדיר את השיר הזה כשיר ששינה את החיים שלו.

Shame in you

New member
די, אני אתחיל לבכות

או עוד אתפתה לשים אותו. וכן, אתה צודק בקשר לאליס. פשוט לא שמעתי אותם ממש הרבה זמן. בכלל, אם יש לך איזה חומר קריאה על ליין, אני אשמח

boy for pele

New member
יצאה רק ביוגרפיה אחת

ויש קונצנזוס שלילי מאוד לגביה. לא שמעתי על מישהו אחד שאהב אותה. באמת מפתיע שלא כתבו יותר עליו.

Shame in you

New member
חבל, אני רוצה לדעת עליו יותר.

the only direction we flow is down
(אם נשמיך את זה פה זה כבר לא יהיה לעניין, אבל אם תרצה פעם שיחת אליס-מאדסיזן טובה, אתה מוזמן לתקשר איתי)

noosh

New member
Sarah McLachlan - Push

עלתה במדיה ובינתיים אינ נושמת. בערך. הקשבנו היו םבעבודה ל-Begin To Hope של רג'ינה, שהאמת שהיה נחמד. אחרי שלא מקשיבים לה הרבה זמן, כיף לחזור אליו (אפילו שהסאמסון שם לא נכון). וגם רציתי להקשיב לפיג'יי וכאלה, אבל לא היה שם על המחשב. אינ צריכה להביא לשם מוזיקה.

Applebite

New member
Pain of Salvation - Waking Every God

נוצרים אדוקים שכאלה, אבל האלבום הזה שלהם מעולה בעיניי (Remedy Lane)

killerit1

New member
pj harvey- stories from the city...

stories from the city, stories from the sea (תפוז לא נתן לי לכתוב את כל השם הארוך של האלבום הזה בכותרת.) דיסק מדהים, בכלל, התאהבתי בה.. מתה לשמוע עוד קצת ממנה..

noosh

New member
הוא כזה מדהים, יו.

הייתי מצטטת פה אבל נראה לי שעדיף שלא.

כי אני ארביץ לה

אבל זה אחד המושלמים. כאילו. אני לא יכולה לתאר בכלל כמה האלבום הזה חשוב לי וכמה הוא מדהים.

noosh

New member
אל תגיד את זה אפילו

זה מפתח ציפיות שחבל שיתנפצו

למעלה