Now listening vol. 1.1

אני ממש לא אוהבת אותו

אני אוהבת קצת את Not About Love ואולי קצת את Tymps ו-Parting Gift אבל חוץ מזה אני ממש לא מסוגלת לסבול אותו. הכל נשמע כמו קרקס לא מוצלח. אני אפילו לא מבדילה בין השירים שם.

killerit1

New member
נראה לי שלפורום הזה יש נטייה..

לקטול אלבומים.. השירים בו ממש לא כולם אותו דבר, לי זה נשמע שאולי לא שמעת אותו מספיק.. אבל אני לא אתווכח, בעייני זה דיסק מוצלח מאוד, נראה לי שאני אפילו יותר אוהבת אותו מtidal, שיש בו משו קצת ילדותי, ואם כבר חוזר על עצמו- אז שם יותר בולט.. אבל בכל מקרה WTP הכי טוב...

TomeRatz

New member
לא מצליח

לבחור את האלבום הכי טוב שלה. בכל אחד מצאתי לי את הפינה שלי ואת הייחוד שלו.

boy for pele

New member
ולמה לא לקטול?

אם את חושבת שמשהו גרוע, תקטלי... חשוב שכל אחד יגיד את אשר על ליבו, ולא נסתפק רק ב"אני חושב ככה", "אתה חושב אחרת". אחרת זה מסרס כל דיון על מוסיקה (או על כל דבר שהוא), ומרוקן אותו מתוכן.

noosh

New member
לא נראה לי שזה לקטול

זה יותר להביע דעה... אני יכולה להבין את הנקודה של גל (הקשבתי לו המוןהמון, ועדיין יש שירים שאם תגידי לי את השמות שלהם אני לא אוכל לתת לך את הלחן המדוייק כי אני אהיה בטוחה שהם אותו הדבר). אבל רק בשביל Red Red Red צריך להקשיב לזה. איזה שיר. (בגרסא המקורית).

אה, אגב רדרדרד

אני ממש שונאת את זה ש Red Red Red ו- Please Please Please באים ברצף. זה כאילו. "לקחתי את אותו לחן וכתבתי מילים אחרות ואז שמתי אותם ברצף כדי שלא תשימו לב שזה שני שירים נפרדים".

noosh

New member
זה בכלל לא אותו דבר :|:|:|

על איזו גרסא את מדברת?

אבל גל!! זה מזה לא נכון

כאילו אוקי, אותי מעצבן שלשניהם יש שמות שיש בהם מילה אחת שלוש פעמים ברצף, אבל שניהם מרהיבים והלחנים שלהם ככ שונים!!!!!!!!!!!!!! !!. 11111.
ואוקי, אני מסכימה ששיר 1 ו4 קצת דומים (לקרקס) (כאילו מה זה המשין הזה, גמני עוד לא לגמרי הבנתי.. וגם הפולדרול) ואולי גם 2 בגירסא היותר מאעפנה קצת חופר, אבל היי. חוצמזה הוא ממש לא קרקס, הוא דיסק ממשששש. ממש טוב בעיניי..... טיידל יותר חותך ומעיק, שזה טוב בצורה אחרת. WTP זה לאוטו [של מיכל] וחלונות פתוחים ולצרוח [על אמא
]... כל דיסק והייחוד שלו לא?

killerit1

New member
חח לירוני

תביני, אני עצבנית על אמא שלי ת-מ-י-ד.. זה מצב צבירה קבוע.. ככה זה..

killerit1

New member
גבע אלון

התאהבתיייי, הוא פשוט מדהים.. חפשו אותו במייספייס..

חחח ברוך אתה אדוני בורא המייספייס

וברוכה הלירון שעשתה לך סיור מודרך כאילו הלוו דעעע

למעלה