את כתבת: "אין ספק שלתושב הולנד הרבה יותר קל לעמוד בקרטריונים הללו [קרי: השכלה] מאשר תושבת ערב הסעודית." לפי ציטוט זה, את בעצם אומרת שההשכלה היא קרטריון מפלה בין תושבי הולנד לתושבי ערב הסעודית וגם מכריזה על כך שבערב הסעודית אנשים פחות משכילים. אבל בהודעות קודמות גם התנגדת להכרזות כאלה וגם היית בעד השכלה כקרטריון לאזרחות.
ממש הבנת אותו לא נכון, הוא לא אמר לרגע שלערבים יכולות נמוכות יותר לרכוש השכלה. להגיד שבמדינה מסוימת יש פחות הזדמנויות להשיג השכלה לא אומר דבר על יכולות האנשים שבה. זה יכול לאמר משהו על המשטר במדינה או על הנתונים הסביבתיים של המדינה (נתונים סביבתיים כמו למשל אסונות טבע שתקפו אותה או כל דבר אחר שיכול להרוס בה צמיכה).
היחידה שהראתה פה דיעות קדומות היא את. את הנחת שאוטומטית אם אני מביא כתור דוגמה משהו רע במדינה ערבית, זה אוטומטי אומר שאני מחזיק בדיעות קדומות נגד ערבים. זהו שקר מוחלט, ואת מוזמנת להיווכח בכך מעיון בכל ההודעות שכתבתי אי פעם בכל הפורומים בתפוז.
נכון, ישראל לא החריבה למעלה מ500 כפרים וגירשה את תושבי הארץ. היא לא גזלה אדמות ורכוש. היא לא שמה את שאר התושבים הלא-יהודים תחת ממשל צבאי אכזרי. היא לא מונעת מאזרחיה הלא יהודים זכויות בסיסיות שיהודים מקבלים. היא לא שלחה חיילים לרצוח אזרחים בכפר קאסם. היא לא כבשה את הגדה ורצועת עזה ורצחה אלפים רבים מהתושבים. היא לא מרעיבה ומפגיזה את הנותרים, כולל בנשק בלתי קונבנציונלי. היא לא מסרבת בעקשנות לשלום.
התשובה ידועה. גם ישראל לא אמורה לקחת אחריות על דור שלישי ורביעי של אנשים שסבא של סבא שלהם גר בחיפה במאה הקודמת. אין ולא יהיה שלום במחיר של הפיכת המדינה הזו למוסלמית. תוצאות מלחמת העצמאות שנכפתה על ישראל לא ישונו לעולם, או לפחות כל עוד לתושביה יש כוח להגן על עצמם - ויש להם. שאר הדברים שכתבת הם שטויות במיץ. ישראל לא מרעיבה את התושבים ובוודאי לא מפגיזה אותם בנשק בלתי קונבנציונלי. את מתבלבלת עם סדאם חוסיין.
בפצצות אורניום וזרחן בלבנון (ואני לא אתפלא אם גם בעזה), ולפני מספר שבועות פורסם על הDIME, נשק בלתי קונוונציונלי שישראל השתמשה בו בעזה. מזעזע. ואגב, אז שגם גרמניה לא תיקח אחריות על מה שנעשה במשטר קודם על ידי אנשים אחרים - ושלא תשלם פיצויים. מה פתאום? אין כאן כנראה לאף אחד אחריות על נזק וסבל שנגרם לאחרים. ובמקרה הישראלי - הסבל ממשיך להיגרם בכוונה ובזדון.
כי מדובר באתר הסתה אנטי ישראלי. שנית, אפילו אתר ההסתה הזה מציין כי לא מדובר בנשק אסור מבחינת החוק הבינלאומי, וכי הוא נועד לאפשר פגיעה במטרות קטנות מבלי לפגוע באזרחים שמסביב. אם לא הבנת, הנשק הזה עומד להיות הדבר הבא: ישראל תוכל לחסל ביעילות טרוריסטים, תוך פגיעה בהרבה פחות אזרחים - וזה יסתום את הגולל על טיעוני ה"רצח" שלך. איזה יופי.