NorthernStar

NorthernStar

New member
הציטוט הוא מעיתון "הארץ"

למקרה שלא שמת לב. והאתר הוא אתר ישראלי לכל דבר, אגב. כן, והתמונה אכן הראתה איזה נשק ידידותי הוא, וכמה הוא ממזער נזקים וסבל, נכון? אולי גם פצצות גרעיניות נועדו למנוע סבל, נכון?

הוא פוגע ברדיוס קטן ולכן ממזער סבל

גם כדור של רובה גורם סבל, קטיעות רגליים וכו'.

נכון, גרמניה לא לוקחת אחריות

על נכדים של ניצולי שואה. הרעיון כאילו ישראל חייבת לקחת אחריות על עם שלם לדורותיו, הוא אנטישמי ביסודו - אלא אם תראי לי מקומות אחרים בעולם בהם יש או היתה דרישה כזו. לגבי הנשק הבלתי קונבנציונלי - שטויות. אני יודע ממקור ראשון שלא אישרו לסוללות התותחנים לירות פגזי זרחן, ואורניום - אין דבר כזה. המקורות שלך נפסלו פעם אחר פעם.

NorthernStar

New member
אין היום משרפות, נכון?

לעומת זאת, יש מחנות פליטים. גזל האדמות נמשך. משטר האפרטהייד הציוני נמשך ואתו האפלייה המזעזעת של אזרחי ישראל הלא-יהודים. על זה ישראל תיתן את הדין, וזה יעלה לה ביוקר.

ההקבלה בין משרפות למחנות פליטים

אינה ראויה לשום תשובה רצינית. נראה אותך מביאה את ישראל ל"דין" - עובדה שעד היום כוחה של ישראל רק עולה ועולה, ויעלה.

the new L

New member
מה זה משנה?

מה זה משנה באיזה סוג של נשק ישראל השתמשה? ברור שהמלחמה הזאת כולה הייתה מטומטמת, אבל האמת היא שזה לא נראה לי חשוב בכלל אם ירו פגז של טנק או פגז של אורניום מדולל. זה בכל מקרה דבר מטופש שלא היה צריך להיעשות.

NorthernStar

New member
אתה רציני?

אתה לא מבין מה ההבדל בין נשק קונוונציונלי לבין נשק להשמדה המונית?

the new L

New member
אני מבין היטב

השאלה היא האם אורניום מדולל הוא באמת נשק להשמדה המונית. לפי מה שיצא לי לקרוא - התשובה היא בהחלט לא. פשוט לשם אורניום יש קונוטציה שלילית אצל אנשים בגלל שהוא משמש בין היתר גם לנשק גרעיני.

NorthernStar

New member
הוא נשק אסור על פי אמנות בינלאומיות

אבל ממתי ישראל לוקחת ברצינות אמנות בינלאומיות או כללי מוסר בסיסיים?

the new L

New member
היא לא

ישראל מפרה את החוק הבינלאומי על ימין ועל שמאל לצערי.

"השתלבות בסביבה", מכירה?

איזו מדינה בסביבה של ישראל לוקחת ברצינות אמנות בינלאומיות או כללי מוסר בסיסיים? אסד? סדאם חוסיין? מובארק? המלך פאהד? יותר נכון - שום מדינה לא לוקחת את הדברים האלה יותר מדי ברצינות, וישראל נחשבת דווקא לאחת המקפידות בעניין. יותר אפילו מארה"ב, בכל אופן.

NorthernStar

New member
../images/Emo6.gif מדינת ה"אום שמום"?

המדינה שממשיכה לטוס במטוסי קרב מעל שמי לבנון תוך התעלמות מתנאי הפסקת האש? gimme a break.

האנטישמית נסמכת על נפיחות

שהופרחו לפני 100 שנה. ישראל לא תמלא את כל תנאי הפסקת האש, כל עוד החיזבאללה נשאר חמוש בעזות מצח. להקריא לך את תנאי הפסקת האש? בסופו של דבר ישראל לא רק תטוס, היא גם תכתוש, ואת תצווחי אך לא יעזור לך דבר. לא ניתן לאוריינט לעשות כאן ככל העולה על רוחו - יש חוקים והוא ילמד לציית להם, גם אם נוגדים את דתו.

NorthernStar

New member
1955 זה לפני 100 שנים?

לא רק שהוא לא יודע לקרוא, גם חשבון פשוט הגזען לא יודע.

הנה דוגמא שאיתה אני בטוח שתזדהי

הערבים חיו כאן "מאות ואלפי שנים", הרשו לעצמם להישאר שמרנים ומסורתיים, ולא הניחו לחיים המודרניים מאירופה לשגע אותם יותר מדי. "לא יקרה כלום", חשבו - והתוצאה? 1948, מזכיר לך משהו? אכן, בזמן קצר מאד אפשר לאבד הכל. זו עובדה ומי שלא מכיר בה הוא סהרורי. (מי שעושה זאת באופן סלקטיבי לגבי יהודים - כמוך - הוא גזען).

למעלה