NorthernStar

NorthernStar

New member
לא, זה אומר שלסעודים סיכוי להגר

באופן שווה לזה של ההולנדים. שוב, אם הנשים הערביות אינן משכילות, איך תסביר את העובדה שיש כאן מהגרות ממדינות ערב במספרים גבוהים יותר מאשר גברים ממדינות ערב?

ל101

New member
כוכבה, תקראי יותר בעיון את דבריו,

תראי, הוא לא אמר שנשים ערביות לא משכילות הוא פשוט הראה לך בצורה מתמטית כיצד יתכן לנשים ממדינה מסוימת יהיה בעצם יותר קשה להגר למרות שבפועל יהיו הכי הרבה נשים ממדינה זו. אני יודעת שאת מתחום ההיסטוריה, ותחושת לב אומרת לי שאת שונאת חישובים... אבל בכל זאת אולי תקחי דף ועיפרון ותראי למה מה שהוא אמר זה הגיוני?

NorthernStar

New member
קודם כל, לא קוראים לי כוכבה

לו הייתי רוצה שכך יקראו לי, הייתי מבקשת. דבר שני, תקראי את הדיון עד תומו. אני הוכחתי שהוא טועה, משום שכאמור, יש יותר נשים מהגרות ממדינות ערב מאשר גברים - מה שכמובן אומר שהן עומדות בקריטריונים.

masorti

New member
לא יקירתי...

העובדה שיש יותר מהגרות ערביות ממהגרים ערבים (בהנחה שזה נכון...!!!) יכולה לנבוע מכך שלגברים הערבים טוב במדינות שלהם בגלל אופי המשטר ואילו הנשים שם מרגישות חנוקות ומתאמצות להגר. למה שגבר סעודי יעדיף את קנדה השוויונית על פני סעודיה שבה הגבר הוא מלך? למה שלא תביאי נתונים על איזה אחוז מהנשים הסעודיות שהגישו בקשת הגירה לקנדה אכן זכו למבוקשן? ובהזדמנות זו, תציגי את הנתון המקביל לגבי הולנד.

ל101

New member
רשמתי כוכבה רק בגלל

שהתעצלתי לעבור לאנגלית זה הכל... פשוט חשבתי שזה מקובל פה...

ל101

New member
למילה northern

שתי משמעויות בעברי שהן בעצם אותה משמעות בהטיה או צפון או צפוני. כך שזה יכול להיות או כוכב הצפון או כוכב צפוני. מעבר לזה את תפתעי אותי...

ל101

New member
you are so smug ../images/Emo6.gif

That is so cut… At least I did something good…
האמת שקצת נראה כאילו משהו עקץ אותך, ואת מנסה להחזיר בצורה לא ברורה (אחרת אני לא מבינה למה כל-כך חשוב אם הבנתי או לא הבנתי למה בחרת בשמך....). אם זה באמת כזה חשוב לך את מוזמנת לספר על עצמך ועל הסיבה שבחרת בשמך בהקשר שלא קשור לפוליטיקה אני בטוחה שאנשים פה יסכימו גם לדיונים קצת יותר קלילים..... אבל חוץ מזה, די מספיק קחי את החיים בקלות, המטרה פה היא להתדיין לא להעליב, נכון?....(ופליז, בואי לא נוריד את רמתינו לגיל 12 טוב? ). נראה לי שבאופן כללי יותר כדאי לכולנו להוריד פה כמה טונים, זה יהיה הרבה יותר טוב מאשר את תעלבי אחרים והם יעליבו אותך או יעליבו אחרים..גם ככה לפעמים נראה כאילו חצי מההודעות בפורום נועדו כדי להעליב, לא כדי לתת ביקורת אלה ממש כדי להעליב וזה חבל ומיותר...ומה שמדהים שזה הפורום האחרון שזה צריך להיות בו ככה.... לילה טוב.

NorthernStar

New member
אני עונה לאחרים בשפתם

למרות שאינני יורדת לרמתם. מה לעשות, אנשים צרי-מוחין מפחדים ממני וממה שאני מייצגת מפני שאני לא קונפורמיסטית, ומפני שאני מציגה צורת חשיבה זרה להם. ומפני שהם מפחדים, הם מתחילים להיות אלימים - לרוב מילולית, אבל כמה מהם כבר ניסו לחצות את הקו - למשל הפכו לcyber stalkers עוקבים אחריי מפורום לפורום (שלא לדבר על משלוח מסרים ואי מיילים עם איומים). כמו שאמרתי, מפחדים.

צורת חשיבה זרה? ממש לא

כבר שוטטתי בפורומים של החמאס ושל חיזבאללה ונתקלתי בדיוק באותה צורת חשיבה. למען האמת, חלק ממשתתפי הפורומים ההם היו פחות קיצונים ממך. סתם לידיעה, איני מפחד לא מהם ובטח שלא ממך. אבל ראוי שידעו שהמניע העיקרי לצורת חשיבה כזו יכול להיות אנטישמיות בלבד.

NorthernStar

New member
וצורת החשיבה שלך מתלבשת בול

על כמה ניאו נאצים וסקינהדס מאתרי שנאה על הנט. בדיוק כמו שהכהניסט ראה בך בעל ברית...

למעלה