NFL Draft

modz0r

New member
NFL Draft

מה, אף אחד לא רואה את השיעממון? שי, עליך אני לא מאמין
האמת יש עוד כמה אנשים שמוזר לי שלא כתבו כלום על זה..

omrili77

New member
בינתיים זה אותם בלבולי מוח כמו בשבוע האחרון

חכה שיתחיל

RoyBehar

New member
../images/Emo58.gifAnd the Broncos select....

TIM TEBOW!!!! טוב זה ענק! אני מבסוט. כמה שצחקתי עליו על הקטע עם ההפלות וכל עניין הבתול עד החתונה, אני עדיין מבסוט מהבחירה הזאת לגמרי. אין יותר תירוצים, מקדניאלס נפתר מכל השחקנים כמעט מעידן שאנהן, עכשיו זאת הקבוצה שלו, הקוורטרבק שהוא בחר בדראפט (בניגוד לטרייד הכי טוב שהצליחו להביא תמורת קאטלר נניח), ההגנה שהוא בנה וגם הרסיברים שלו. בגדול, יש לו קרדיט לעוד עונה אחת אחרי זאת מבחינתי ונראה לי שגם מבחינת הקבוצה. אחרי 3 עונות, כדאי מאוד שהקבוצה הזאת תשחק בפלייאוף וגם תשיג תוצאות. ממה שאני יודע על טיבו, הוא קוורטרבק טוב, אפילו טוב מאוד, אבל הוא שיחק Spread Offense במכללות, מה שאומר שיש לו הרבה מה ללמוד, בגלל זה אני שמח שיש לנו את אורטון, נראה לי שאורטון יהיה מורה טוב, ואין לי ספק שטיבו יהיה תלמיד טוב. מוסר העבודה שלו, ממה שאני שומע, הוא מהגבוהים שיש. היו שמועות השבוע לגבי בן רותליסברגר ושהסטילרז עומדים להחליף אותו. חשבתי על זה, את מי אני מעדיף בקבוצה. אתם יודעים מה? אני מעדיף את טיבו. מעדיף את הבתול הנוצרי על פני אחד שמואשם בתקיפה מינית. נראה לי שטיבו הוא כזה ילד טוב, שאין סיכוי שנראה את תקרית קאטלר ומארשל חוזרת על עצמה. אני מאוד מרוצה מהיום הראשון של הברונקס בדראפט, נראה מה יהיה בהמשך הסופ"ש...

avishaiam

New member
ראינו מה קורה עם הילדים הטובים

לדעתי בד"כ מי שמטיף לאחרים בלהט הוא זה שעושה את הבלאגנים. בין אם זה אצלנו ה"רבנים" שלצערנו נולדו לעם היהודי שמטיפים לטהרה ובסוף מתגלים ילדים מעורבים בסיפור(התעללות/ילדים מחוץ לנישואים) ובעיקר הכמורה הקתולית שלפחות בעבר זה היה חלק מהתפקיד להתעלל מינית בילדים עכשיו זה רק בונוס למצטיינים.. מסקנה שלי- לא להסתכל על פרשיות "מוסר" כי לך תדע מה מסתתר בארון

זה מזכיר ציטוט

של הסופר/סטלן William S. Burroughs: "Never do business with a religious son-of-a-bitch. His word ain't worth a shit -- not with the Good Lord telling him how to fuck you on the deal." כלומר מי שמשוכנע שאלוהים בצד שלו יעשה הכל בשביל להשיג את שלו...

ofribecker

New member
עד כה אחד הדראפטים הצפויים ביותר בהיסטוריה

אולי קצת מפתיע שג'ימי קלאוסן וקולט מקקוי לא נבחרו, אבל חוץ מזה? הכל לפי הסדר שבספרים... סן פרנסיסקו בונה לעצמה ליין התקפה כבד למדי עם אנתוני דייויס מראטגרס ומייק יופאטי מאיידהו ששוקלים יחד 654 פאונד וסכום הגובה שלהם כמעט 13 פיט.

s e a h a w k

New member
כל הכבוד להם

שלא התפתו לבחור סקיל פליירז ובונים קבוצה כמו שצריך. בינתיים אני מאושר מהדראפט. הרד סקינס בחרו את וויליאמס לפני אוקונג שאיכשהו התגלגל אלינו והולך בלי שום ספק להיות סטארטר מהיום הראשון בצד שמאל של הליין. גם ארל תומאס נראה כמו בחירה מעולה ואני מאמין שגם הוא כבר הולך לשחק מהסנאפ הראשון של העונה בחור שדיון גרנט השאיר. צעד ראשון לחיזוק הסקנדרי האומלל שלנו. בינתיים יצא לנו מעולה והneed של הקבוצה חפף עם השחקן הטוב ביותר שנשאר. (לא כזה מרשים, יש לנו חורים בכל עמדה בערך חוץ מליינבקר...). מקווה שהיום נצליח להביא דיפנסיב אנד טוב.

omrili77

New member
גם אני לא הבנתי את הקטע הזה

לא ברור לי למה בחרו את וויליאמס ולא את אוקונג, אבל עושה רושם שזה תואם לכמה מוקים אז כנראה שפספסתי משהו. בסקאוטינג שאני ראיתי כתוב שוויליאמס לא מתאים להיות תאקל שמאלי, וזה הרי בדיוק מה שהוא אמור לשחק. שלא לדבר על זה שטוענים שם שהוא לא מתאים להיות סטרטר, לעומת אוקונג שכן. לא ברור, אבל אני רוצה לקוות ששנאהאן ואלן יודעים מה הוא עושים.

modz0r

New member
לצערי הוא יודע מה הוא עושה

למרות שיש לכם QB מגוחך, וושינגטון הפכו מהקבוצה החלשה בבית למועמדת לקחת אותו לדעתי, עם השינויים והבחירות שהוא עשה (והעובדה שהוא שם).

omrili77

New member
למרות שאני מסכים עם הקביעה העקרונית

(שמקצב QB מגוחך), אני במקומך לא הייתי מעלה את הנושא של QB מגוחכים כשהפרצוף המטופש של שיליי צריך להופיע לצד הערך של "QB מגוחך" באנציקלופדיה...
ותודה על הנאחס, אבל אני לא מצפה ליותר מדי מהעונה הזאת. הלו"ז (ובעיקר החלק האחרון שלו) פשוט קשה מדי.

אסי12318

New member
טרנט וויליאמס

היתרון של וויליאמס על פני אוקונג לכאורה זה היכולת האתלטית, שנאהן אוהב שחקנים ורסטיליים, שחקני קו שמסוגלים לחתוך ימינה שמאלה במהירות וגם יכולים לשחק בכמה עמדות על קו ההתקפה (וויליאמס שיחק גם גארד במכללת אוקלהומה בנוסף לתאקל משני הצדדים) למרות שהמטרה היא שהוא יהיה התאקל השמאלי לעשר שנים הבאות, כששחקן שנבחר כתאקל שמאלי עובר הסבה לגארד או תאקל ימני זה כישלון גדול. בכול אופן, אוקונג הוא התאקל הטוב מבין השניים מבחינת משחק, סיאטל קפצו משמחה כשהוא התגלגל אליהם. שימו לב לדמיון בין מה שקרה השנה לשנה שעברה - קנזס סיטי בחרה לפני סיאטל וגילגלה אליהם את אוקונג, שנה שעברה קנזס סיטי בחרה לפני סיאטל וויתרה על השחקן הכי טוב בדראפט (אארון קורי) שהתגלגל לסיאטל.

ofribecker

New member
מבקש שמישהו ינסה להסביר לי

א. את הבחירה של קליבלנד בקולט מקקוי. איפה בריידי קווין? ב. את הבחירות של קרולינה. שני קווטרבקים? ג'ימי קלאוסן וארמנטה אדוארדס. מה, לא צריכים שם תפקידים אחרים בפאנת'רס?

ofribecker

New member
טוב לגבי קולט מקקוי הבנתי לבד

שכחתי שקווין עבר בעצם לדנבר. אל תתיחסו.

אסי12318

New member
דווקא מה שמעניין זה דנבר..

דווקא את מצב הקוורטרבקים של דנבר קשה לי להבין, יש להם הרבה עומק בעמדה אבל בלי פואנטה. יש את אורטון ששיחק די טוב וצפוי להיות הקוורטרבק הפותח לפי מה שאומרים בצוות המקצועי של דנבר. הביאו את בריידי קווין כדי ש"יתחרה" עם אורטון אבל בעצם נמצא שם כדי לנשוף בעורפו ולגרום לאורטון להיות יותר טוב, ושלשום בחרו בטיבו, ועוד בסיבוב הראשון... זה לגיטימי ליצור תחרות בעמדה.. אבל עם כזה עומק סביר להניח שעד שהם יבינו שאחד מהם הוא לא האיש שלהם.. האחרים כבר יתחילו להתדרדר.. שלא לדבר על העניין הכספי. פילדלפיה היתה באותו מצב בדיוק עד לפני כמה שבועות, והם הבינו שעם כל הרצון הטוב ואהבה למקנאב, עד שהם יתנו את המפתחות לקווין קולב הוא כבר יתחיל לאבד מערכו, ולכן הם שלחו את מקנאב לוושינגטון. עכשיו לקולב יש הזדמנות לעשות לעצמו שם, ומאחוריו נמצא מחסל הכלבים מייקל ויק כפוליסת ביטוח.

RoyBehar

New member
הקוורטרבקים של דנבר

אל תשכחו גם את טום בראנדסטאטר - לברונקוס כרגע יש 4 קוורטרבקים.. אם יש דבר אחד שג'וש מקדניאלס הוכיח לכולם כבר באוף סיזן הראשונה שלו בדנבר, זה שהוא לא בוחר שחקנים בהכרח על פי הצורך של הקבוצה, אלא לפי האופי שלהם וההתאמה למערכת שלו בדנבר. מקדניאלס נפטר מכל השחקנים "הבעייתיים" שנשארו לו מעידן שאנהן (ע"ע קאטלר, מארשל, פייטון היליס, טוני שפלר...) ובדראפט של 2009 שבו ציפו מקיד מק-די לבחור בעיקר שחקני הגנה הוא הביא דווקא את נושון מורנו, למרות שלא היה מחסור ברצים בקבוצה. מקדניאלס בונה את הקבוצה שלו ושלו בלבד. רק שחקנים שנראים לו -השחקן הכי טוב שפנוי באותה נקודה בדראפט, אלה מילים שלו (ואל תשכחו שטיבו היה הבחירה השניה של הברונקוס בסיבוב הראשון, העובדה שהוא היה פנוי ושמקדניאלס מאוד התלהב ממנו בפגישה שלהם בדאב-ואלי לפני שבועיים, גרמו לו לקפוץ על ההזדמנות). אז עכשיו יש לנו 4 קוורטרבקים. אורטון, קווין, בראנדסטאטר וטיבו. בעונה שעברה היה נדמה שבראנדסטאטר יהיה הפרוייקט של מק-די לעתיד, אבל ברגע שאורטון נפצע ודווקא סימס קיבל את ההזדמנות, היה נראה כאילו מקדניאלס כנראה לא מרוצה מההתקדמות שלו או שהוא לא מאמין ביכולת שלו לנהל את ההתקפה של מקדניאלס. לקייל אורטון נשארה עונה אחת בחוזה, כשבסיומה הוא יהיה פרי אייג'נט, אלא אם הברונקוס יציעו לו חוזה ארוך טווח. עד הדראפט זאת נראתה כמו אופציה הגיונית, אבל כמו שזה נראה כרגע, אורטון כנראה יעזוב אחרי העונה הבאה(הם לא ישלמו לו את הסכומים שהוא מצפה לקבל). לא בטוח שטיבו יהיה מוכן עד אז (אולי כן, עוד נראה..) אז כמו שזה נראה כרגע: בראנדסטאטר ישוחרר בקרוב. אורטון יפתח בעונת 2010-11 (כל זמן שיישאר בריא) קווין יהיה המחליף הראשון ב2011, ויקבל את המושכות ב2012, במידה וטיבו לא יהיה מוכן (או שתהיה תחרות בין שניהם, שנראה לי שטיבו ינצח) טיבו יקבל עונה אחת לפחות ללמוד מאורטון, שהוא שחקן בעל אופי מתאים להיות מנטור וללמד את טיבו, שממה שאני יודע עליו, מאוד נכון ללמוד, מאוד רוצה ללמוד ומאוד מתאים את עצמו למערכת ולא עושה בעיות, לא תהיה לו בעיה לשבת על הספסל עד שמקדניאלס ירגיש שהוא מוכן. עונת 2012-2013 אמורה להיות העונה של טים טיבו, עם קווין בתור בק-אפ, או עם מחליף אחר. אני מרוצה מהבניה לעתיד הזו. מקדניאלס לא מחפש פתרונות מהירים, הוא בונה לעתיד. הוא יכול היה להביא את קלאוסן,שאמור להיות מוכן מהר יותר לשחק בNFL, אבל יש לו אופי בעייתי. אז מק-די העדיף את טיבו, שאולי יהיה פרוייקט ארוך טווח, אבל מתאים למערכת של הברונקוס ויכול להיות כוכב בסופו של דבר. מצד שני, זה הימור. הימור שמקדניאלס כנראה שם את הקריירה שלו עליו. נקווה בשבילו ובשביל הקבוצה, שהוא לא יתבדה. למקדניאלס אין בעיה עם הימורים, ואין לו בעיה לעשות בדיוק מה שנראה לו באוף סיזן (נראה לי שהוא אפילו די נהנה לגרום לפרשנים לגרד בראש בהשתהות..) אנחנו נדע רק עוד שנתיים-שלוש לדעתי אם ההימור על טיבו השתלם.

RoyBehar

New member
שתי נקודות ששכחתי...

כן כן, למרות הפוסט האינסופי שכתבתי, הצלחתי לשכוח שתי נקודות שרציתי להוסיף: הראשונה היא שלמרות שאף אחד לא מצפה שטיבו יפתח בעונה הקרובה, הציפייה היא שכן ישלבו אותו במהלכים מיוחדים, יענו וויילד הורסס פורמיישן.. טריק פלייז. שני קוורטרבקים על המגרש זה דבר שפותח המון אופציות חדשות. טיבו יכול לשחק כטייט אנד, כראנינג בק וכקוורטרבק, תחשבו על ההגנה שצריכה להתכונן למהלך כשמולה עומדים שני קוורטרבקים שאחד מהם מסוגל גם למסור, גם לרוץ וגם לתפוס... (ד"א, אנקדוטה קטנה על טיבו שקראתי היום - באחד המשחקים שלו בתיכון טיבו התחנן למאמן שייתן לו להכנס בתור שחקן קו הגנה למהלך האחרון והמכריע של המשחק. טיבו נכנס, הקבוצה נצחה. כבוד :) הנקודה השניה היא מבחינת ההתאמה של טיבו לצורת המשחק של הNFL - טיבו שיחק רוב הקריירה שלו במכללות בספרד אופנס/שוטגאן. בהרבה קבוצות בליגה הוא אולי היה מתקשה, אבל דווקא בהתקפה של מקדניאלס, הוא אמור להתאים כמו כפפה. כמובן שהוא יצטרך לעבוד על הטכניקה שלו וגם להימנע מהריצות שכל כך אהובות עליו, אם הוא רוצה לשרוד יותר משתי עונות, אבל הסיבה שכולם מתרגשים (או לפחות אלה שמתרגשים) ממנו בדנבר היא שאולי נראה את הסוף של התקפת הדינק אנד דונק ונתחיל לראות קצת מסירות לעומק. חוצמזה, שאנחנו הולכים לעשות כל כך הרבה $$$$ על מכירה של החולצות החדשות של מס' 15... (אולי זאת הסיבה שמק-די העיף את מארשל?..
)

Yo-man

New member
אל תצפה לשינוי כל כך גדול הסוסים הפראיים

גם אני חיכיתי לנשק הזה בפילדלפיה עם מקנאב ומייקל ויק - הם עשו את זה מעט פעמים וזה לא יצר כזה ברדק כמו שהיית מצפה בהגנה. אבל שיהי לו בהצלחה. אני אוהב צעירים שמגיעים לליגה מורעלים עם הרבה הייפ. זה תמיד מלהיב לראות...

mishuna

New member
לגבי הבחירה של קרולינה

הבחירה בקלאוסן די מובנת מאליה, אמנם מאט מור הוא כרגע הקוורטרבק הפותח, הם היו צריכים קוורטרבק נוסף, וכשנופל כזה כישרון לכזו בחירה נמוכה יחסית בדראפט, לא מוותרים עליו. לגבי ארמנטה, הוא מגיע מאפאלאצ'יאן סטייט על תקן אתלט-על שיכול לשחק בכל עמדה, רסיבר\קיק ופאנט רטורנר וכמובן אפשר תמיד להשתמש בו במערכי ווילדקאט לא קונבנציונאליים, או במהלכי מסירה כפולה. לא בונים עליו כקוורטרבק קלאסי.

REDSKINS

New member
ג'ייסון קמפבל לאוקלנד!

לא יודע עדיין מה וושינגטון יקבלו מהעיסקה , השמועות אומרות שבחירת סיבוב רביעי ב-2012.

למעלה