הקוורטרבקים של דנבר
אל תשכחו גם את טום בראנדסטאטר - לברונקוס כרגע יש 4 קוורטרבקים.. אם יש דבר אחד שג'וש מקדניאלס הוכיח לכולם כבר באוף סיזן הראשונה שלו בדנבר, זה שהוא לא בוחר שחקנים בהכרח על פי הצורך של הקבוצה, אלא לפי האופי שלהם וההתאמה למערכת שלו בדנבר. מקדניאלס נפטר מכל השחקנים "הבעייתיים" שנשארו לו מעידן שאנהן (ע"ע קאטלר, מארשל, פייטון היליס, טוני שפלר...) ובדראפט של 2009 שבו ציפו מקיד מק-די לבחור בעיקר שחקני הגנה הוא הביא דווקא את נושון מורנו, למרות שלא היה מחסור ברצים בקבוצה. מקדניאלס בונה את הקבוצה שלו ושלו בלבד. רק שחקנים שנראים לו -השחקן הכי טוב שפנוי באותה נקודה בדראפט, אלה מילים שלו (ואל תשכחו שטיבו היה הבחירה השניה של הברונקוס בסיבוב הראשון, העובדה שהוא היה פנוי ושמקדניאלס מאוד התלהב ממנו בפגישה שלהם בדאב-ואלי לפני שבועיים, גרמו לו לקפוץ על ההזדמנות). אז עכשיו יש לנו 4 קוורטרבקים. אורטון, קווין, בראנדסטאטר וטיבו. בעונה שעברה היה נדמה שבראנדסטאטר יהיה הפרוייקט של מק-די לעתיד, אבל ברגע שאורטון נפצע ודווקא סימס קיבל את ההזדמנות, היה נראה כאילו מקדניאלס כנראה לא מרוצה מההתקדמות שלו או שהוא לא מאמין ביכולת שלו לנהל את ההתקפה של מקדניאלס. לקייל אורטון נשארה עונה אחת בחוזה, כשבסיומה הוא יהיה פרי אייג'נט, אלא אם הברונקוס יציעו לו חוזה ארוך טווח. עד הדראפט זאת נראתה כמו אופציה הגיונית, אבל כמו שזה נראה כרגע, אורטון כנראה יעזוב אחרי העונה הבאה(הם לא ישלמו לו את הסכומים שהוא מצפה לקבל). לא בטוח שטיבו יהיה מוכן עד אז (אולי כן, עוד נראה..) אז כמו שזה נראה כרגע: בראנדסטאטר ישוחרר בקרוב. אורטון יפתח בעונת 2010-11 (כל זמן שיישאר בריא) קווין יהיה המחליף הראשון ב2011, ויקבל את המושכות ב2012, במידה וטיבו לא יהיה מוכן (או שתהיה תחרות בין שניהם, שנראה לי שטיבו ינצח) טיבו יקבל עונה אחת לפחות ללמוד מאורטון, שהוא שחקן בעל אופי מתאים להיות מנטור וללמד את טיבו, שממה שאני יודע עליו, מאוד נכון ללמוד, מאוד רוצה ללמוד ומאוד מתאים את עצמו למערכת ולא עושה בעיות, לא תהיה לו בעיה לשבת על הספסל עד שמקדניאלס ירגיש שהוא מוכן. עונת 2012-2013 אמורה להיות העונה של טים טיבו, עם קווין בתור בק-אפ, או עם מחליף אחר. אני מרוצה מהבניה לעתיד הזו. מקדניאלס לא מחפש פתרונות מהירים, הוא בונה לעתיד. הוא יכול היה להביא את קלאוסן,שאמור להיות מוכן מהר יותר לשחק בNFL, אבל יש לו אופי בעייתי. אז מק-די העדיף את טיבו, שאולי יהיה פרוייקט ארוך טווח, אבל מתאים למערכת של הברונקוס ויכול להיות כוכב בסופו של דבר. מצד שני, זה הימור. הימור שמקדניאלס כנראה שם את הקריירה שלו עליו. נקווה בשבילו ובשביל הקבוצה, שהוא לא יתבדה. למקדניאלס אין בעיה עם הימורים, ואין לו בעיה לעשות בדיוק מה שנראה לו באוף סיזן (נראה לי שהוא אפילו די נהנה לגרום לפרשנים לגרד בראש בהשתהות..) אנחנו נדע רק עוד שנתיים-שלוש לדעתי אם ההימור על טיבו השתלם.