NFL Draft

omrili77

New member
זה רעיון לא רע. וכן, הם מקבלים בחירת סיבוב 4

יותר גרוע מג'וואלרוס ראסל הוא בטח לא יהיה, אבל סיבוב רביעי נשמע לי קצת זול. קמפבל לא עדכדי כך גרוע, ומצב ה-QB הקטסטרופלי של אוקלנד (לשלושתם ביחד היה אחוז השלמות נמוך יותר מקמפבל, פחות TD ויותר INT ממנו) היה אמור לאפשר לסחוט מהם בחירה קצת יותר גבוהה, או לפחות עוד איזו בחירת סיבוב מאוחר. נו שוין. מעניין אם נראה אי פעם את קולט ברנאן משחק, אם מישהו עוד בכלל זוכר שהוא שם... די חבל לי עליו

REDSKINS

New member
../images/Emo45.gif

צפיתי שהם יקבלו סיבוב שלישי עליו או לפחות עוד בחירה מאוחרת ולמה ב2012 ? (אולי כי ב2012 סוף העולם יגיע
). בכל הסקרים באתר של הרדסקינס שיש שאלה על ברנאן תמיד כולם חושבים שצריך לתת לו צ'אנס. וגם אני בדעה הזו , אם מקנאב יפצע (וכמו שאני מכיר את מקנאב הוא יפצע) צריך לתת לברנאן להיות הQB הפותח ולא לגרוסמן. גם קוב הוכיח את עצמו שנה שעברה שמקנאב נפצע. אולי אם הוא לא היה נפצע שנה שעברה זורן היה נותן לו צ'אנס בכמה משחקים ולא לקולינס.

אסי12318

New member
המנצחות הגדולות של הדראפט

זה הדירוג שלי : 1. סיאטל - הליינמן הכי טוב בדראפט והדיפנסיב בק השני הכי טוב בסיבוב הראשון (אוקונג וארל תומס), גולדן טייט בסיבוב השני. 2. סן פרנסיסקו - שני ליינמנים טובים מאוד בסיבוב הראשון, טיילור מייס בשני, ליינבקר טוב בשלישי. לאט לאט בונים שם קבוצה חזקה.. 3. דטרויט - אנדמוקונג סו (כל מילה מיותרת), חזרו לסיבוב הראשון ולקחו RB מצוין (ג'אויד בסט) + קורנר סביר בסיבוב השלישי. 3. דנבר - רסיבר טוב (דמריוס תומס), הפתיעו את כולם ולקחו את טיבו בראשון, אחרי זה עוד הספיקו לקחת ליינמן טוב בסיבוב השני. 5. קליבלנד - הסבלנות השתלמה,. ג'ו היידן בראשון, סייפטי טוב + RB בשני, ובסוף דגו את קולט מקוי בתחתית הסיבוב השלישי,הישג יפה. עוד ראוים לציון : אוקלנד (כן כן..), ניו יורק ג'טס, בולטימור.

shuchenacky

New member
שאלה

תן נימוק למה הדראפט של הג'טס ראוי לציון,אני אוהד ג'טס חדש יחסי והדראפט לא עשה טוב לדעתי. אולי אתה מבין יותר ממני,לוותר על וושינגטון לדעתי טעות ענקית,אם אתה יכול להסביר לי תודה.

אסי12318

New member
ג'טס

כמובן. קודם כל נתחיל בזה שהג'טס גילו לקראת סוף השנה שעברה את שון גרין, מה שהפך את וושינגטון למיותר אם גם לוקחים בחשבון את הגיל. בנוגע לדראפט, הבחירה הראשונה שלהם היתה מספר 29, די מאוחר, אבל הם עדיין הצליחו לקחת קורנר הגון. בסיבוב השני הם מצאו תאקל טוב ובסיבוב הרביעי ראנינגבק די טוב מה שעושה את הדראפט שלהם לא גדול אבל טוב לפי לדעתי.

laufgas

New member
דיברת עלי כשאמרת שי?

כי ראיתי את הדראפט ואני די עוקב בפגרה אחרי כל מה שקורה. היה דראפט די בינוני. אני גם מעדיף את הפורמט הקודם של יומיים מרוכזים במקום סופ"ש דראפט. בתור אוהד פילי אני די מתבייש כרגע וחושב על כל מה שקרה עם הקבוצה בשנים האחרונות. שתיגמר כבר הפגרה הזאת!!! אגב, אם למישהו משעמם, לכו וצפו במשחק בין הניינרס לויקינגים בשבוע מספר 3. היה גדול. אם אתם לא זוכרים את מהלך המשחק אז בכלל תאהבו אותו...

למעלה