New

איגי האתר של ארגון הנוער הגאה../images/Emo32.gif

נוער יקר מעכשיו יש לכם איפה לדבר עם אנשים מהאזור שלכם אילת,בארשבע,אשקלון,חולון,כפ"ס,ת"א,ראשון לציון,פתח תקווה,כרמיאל,נתניה. בואו לאיגי ותתחילו לדבר עם אנשים חדשים... בקרוב יפתחו פורומים חדשים... פרטים באתר... מקווה לראותכם רותם לימר מלווה מנהלי הפורומים באיגי

הקבוצה הצעירה בפתח תקווה! ../images/Emo34.gif

טוב, אז סוף סוף הגעתי, מדריכה חדשה לקבוצה החברתית הצעירה של ארגון הנוער הגאה בפתח תקווה, ואני כאן כדי להישאר. אם את בת 15 עד 18 מאיזור פתח תקווה, זה הזמן להגיע לקבוצה החברתית הצעירה (בנים יש המון, וגם אתם כמובן מוזמנים)... לפרטים: ליאת 066-454155 או 058-907642 או פשוט היכנסי לאיגי, האתר של ארגון הנוער הגאה, לפורום של פתח תקווה.

רוצים שינוי ../images/Emo43.gif../images/Emo76.gif

היום ב-19:00 נארח Live את הח"כ חמי דורון בפורום שינוי, שיענה לשאלותיכם. השידור יועבר בהנחיית רועי יחזקאל.
מכירים את שילה פרבר? גם אם לא, פורום רוק ישראלי נותן לכם הזדמנות להכיר אותה ומחלק כרטיסים חינם להופעה הקרובה ביום חמישי
הקופסא שלנו הולכת וגדלה. מאות גולשים קובעים מידי שבוע את הלהיטים של מחר, וזוכים בפרסי סינגלים לוהטים. האם דיידו תשאר שבוע נוסף בפסגה? או האם "ווסטלייף" יכנסו היישר למקום הראשון? כנסו לקופסא!

מה הנקמה הכי טובה לגבר שפגע בך?

אני לא מתכוון משהו פיזי... משהו יעיל שיפגע בחזרה (כן אני יודע שזה נורא ילדותי) כאילו לא יפגע כזה ישירות שהוא יראה שאתה עשיתה את המעשה אלא בעקיפין כזה... מישהו יודע דרך טובה? מישהו נקם כבר?

resputin

New member
...

(אולי זה העונש על "שבירת סטרייטים"?) ועכשיו ברצינות, מה הנקמה הכי טובה? זה תלוי במקרה עצמו, באיך הוא פגע בך ועד כמה אתה מוכן להתלכלך בתהליך. אני לא דוגל בנקמה שכזו, לא כי זה "ילדותי" <טוב, גם>, אבל גם בגלל שזה מיותר. הוא פגע בך, מסמל תקופה לא נעימה בחיים שלך ...שנגמרה. ועדיף לעבור לדף חדש וכמה שיותר מהר, בשביל לא להצטרך לחשוב על הפרצוף של ה"ההוא". מלחמת כוחות ונקמות קטנות וטיפשיות, לא רק שלא יעשו כלום <ואם הוא יחליט להחזיר מלחמה? אם נקמת בו מלכתחילה רואים שהוא יכל לפגוע בך אז, עכשיו על אפך וחמתך פעמיים יוכל לפגוע> אלא סתם יזרו מלח על פצע פתוח. זה יעשה לך קלוז'ר? כיף? הנאה מנקמה היא תמיד קצרה, כמה שהיא מתוקה.. במיוחד כשהיא נקמה על הבסיס הזה.

אני אהבתי אותו כבר...

משנה שעברה והוא דיי הוציא אותי מהארון וגם לי לעשות דברים שעליהם אני מצטער

St Frangelico

New member
שמע..

זה מזה לא המקום לזה אבל תשכב אם האקס שלו ,כלומר האקס הקודם שלו..ותדאג שהוא ידע את זה ממ...... אתה איסלנדי באמת?

כן אני איסלנדי אמיתי ו...

אין לו אקס אחר וגם לי לא... כאילו אנחנו בני 17... ואין לנו הרבה ניסיון לפחות לי... הוא בטח שכב עם חצי עולם

St Frangelico

New member
איסלנדי!!!!!!!!!:)

אתה יודע לאפית? סואמית,או איזה שפה שמדברים באיסלנד? איסלנד פאקינג רול אני פיני!

בקשר למפגש פורום../images/Emo124.gifחשוב**

מי שיוכל להגיע יש מסיבה .. הנה פרטיה: הקשיבו הקשיבו!!!!!!! ביום ראשון! ה12.10 (זה סוכות אל תגידו לי עבודה לימודים!) יהיה פצצה! יהיה פאנן(על אחריותי..) מלא אנשים ליד סירות הפארק הלאומי בר"ג יש אוכל אלכוהול שתיה קלה שתיה קשה המון המון פוללללללללל חובה להביא 10 שקלים השקלים מתבקשים להיות חדשים.. בואו בהמוניכם! (ומי שרוצה ליצור איתי קשר טלפוני שיקח ת'אייסיקיו או במסרים וישאל לגביו) נ.ב-אוריאל!!!!!!!! בוא!!!!!!! איתי!!!!!!! לזה!!!!!!!!!! בה ביי כולם
|רקפת|

St Frangelico

New member
זה מסיבה של הומויים?

ולסביים וטראנסג'נגריים? חחח ילה אני יבוא, אני אולדסקול,יש לי רק 10 ישנים מהמחבש

למעלה