New

TwelveEyes

New member
רגע...

את רוצה להגיד שעוד יש אנשים עם 10 שקלים ישנים? יאאאאאא איזה נוסטלגיה ^^

guyband

New member
פותחים את השנה

אז ככה ביום שבת ה- 25/10 בשעה 19:00 פגישה ראשונה של הקבוצה החברתית של ת"א בנים בלבד 18-23 מיותר לציין שכל הפעילות באירגון דסקרטית לחלוטין בלי אאוטינג ובלי לחץ למי שעוד לא יודע מה זה ארגון הנוער הגאה www.igy.org.il ולמי שצריך עוד פרטים אז או אלי ב icq:190836614 או דוא"ל [email protected] וכמובן באתר של האירגון נו אתם עוד לא שם מחכים שנגיע? מחכים לראות אתכם בהמוניכם איתי וגיא

dannnnnna

New member
שלום לכולם! בקשה לי אליכם..

חזרתי הביתה אחרי 5 שעות נסיעה מהבסיס (מתיש משהו אבל שווה את זה:0) וגיליתי שנמחקה לי הרשימת איסיקיו... אז כל מי שהיה ברשימה שלי (וגם מי שלא ובא לו ..בכיף!) תשלחו לי הודעה... המספר הוא: 82976698 ואגב למי שתהה מה קורה איתי.. אני בעובדה וממש טוב לי בנתיים! דנה

רוצים להתנדב? ../images/Emo124.gif

היי לכם, בימים אלה מקימה עמותת עלם אתר מידע ותמיכה לנוער. בתהליך ההקמה והפעלת האתר שותפים בני נוער מתנדבים. אנו "נפגשים" (וירטואלית) באתר מתנדבים שהוקם במיוחד עבור הנוער המתנדב בפרוייקט. בואו לבקר אותו, להתרשם ולהרשם (אם תרצו ) אתר המתנדבים (http://62.90.118.158/elem/) עלם כדי שהרחוב לא יהיה בית

מפגש תנועה ארצי ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

שלום לכולם! ביום ראשון, ה-12.10, תקיים תנועת "הצבעים שלנו" מפגש ארצי לכל הפעילים בגני יהושע, תל אביב. בתוכנית: ברכות מטעם נבחרי מרצ, בחירות לחברי מועצה חדשים, הצגת הקוד הערכי, אישורו וחלוקתו, הקמת ועדת ביקורת, פעילויות גיבוש והכרות בין הסניפים והמון כיף.
לא חברים בצבעים? אתם מוזמנים להצטרף אלינו כדי לשמוע על התנועה לפיקניק גאוותי במיוחד, וכמובן - בשביל הכיף. מחכים לכם...

ומחכים, ומחכים....

לכל מי שלא שמע ולא מכיר, אנחנו קבוצה חברתית שבה אפשר להיפגש, לדבר, להנות, להתלבט, לשתף ולהקשיב, יחד עם נערים ונערות, הומואים, לסביות, בי-סקסואלים, טרנסג'נדרים ומתלבטים. הקבוצה שייכת לארגון הנוער הגאה של האגודה, ואנחנו שומרים על דיסקרטיות מלאה, יש קבוצות בכל הארץ ואנחנו מפתח תקווה. יש את שגיא המדריך ואותי - ליאת, המדריכה, וכולכם מוזמנים

למעלה