דנידין יקר
בד"כ אני קוראת סמוייה בפורום זה, אך משקראתי את הודעתך ואת כל (!) ההודעות שבעקבותיה באו.. בער בי לשבת ולכתוב לך מנק' מבטי.
אנסה לתאר לך איך הדברים נקראים/נשמעים מהצד שלך :
1. אני לא יודע אם אשתי נהנית מהמין בינינו.
2. כואב לה בחדירה, אינה מגורהֿ, יבשה ורק רוצה לסיים עם "המטלה" כמה שיותר מהר.
3. היא שוכבת איתי רק בשבילי.
4. אני לא יוזם, אני מחכה שזה יבוא ממנה.
עם כל זה שאתה, לדברייך, בעל מתחשב ואוהב, בן זוג טוב ורק רוצה שיהיה לה טוב - איך אתה רוצה ש"יבוא לה עלייך" בהתחשב בכל הסעיפים הנ"ל ?
שים לב, אני לא כותבת את זה כביקורת עלייך / אלייך. נהפוך הוא. אני מנסה להראות לך כיוון חשיבה אחר.
אני גם לא אומרת שאתה אשם במשהו.
יש פה זוגיות ובתוכה מיניות מקרטעת. יש פה אחריות של שניכם למצב. שוב, אני אומרת, לא אשמה. אחריות של שניכם.
הלא המיניות היא מעין מראה של התקשורת ביניכם. אם אתה במצב בו אתה לא יודע/יכול לדבר איתה (לא ממקום מבקר וביקורתי, אלא ממקום מתעניין ומכיל) ול"היכנס לראש שלה", והיא איננה פתוחה מספיק או מרגישה בטוחה מספיק לחשוף בפנייך את מה שהיא מרגישה/חושבת בנושא המין, הרי שיש פה בעיית תקשורת.
מבחינתך פעמיים בשבועיים זה ממש מעט, מבחינתה זה ממש פעמיים בשבועיים זה ממש כואב...
אז אתה לא יוזם כי אתה לא רוצה "לכפות" עצמך עליה, והיא סובלת בשקט כדי לא לראות אותך עם פרצוף חמוץ...
בפועל -
שניכם מתוסכלים - היא - כי לא מצליחה לספק אותך..הלא לא מספיק שהיא שוכבת איתך, אתה גם רוצה שהיא תחשוק בך! שתעוף עלייך! שתיזום...איך, למען השם, אם היא כ"כ סובלת מזה - איך אתה רוצה שיבוא לה?
ואתה - כי אתה רוצה יותר פעמים, יותר טוב, יותר מגוון, יותר שיתופי, יותר הדדי (ח"ח לך על כך שאתה רוצה לספק אותה ושתהנה, אבל אתה חייב להבין שיש פה משהו עמוק יותר מאשר האם היא הגיעה לאורגזמה או לא...)
שוב, אני ממש לא התכוונתי להישמע או להיקרא כמבקרת המדינה, ואני מקווה שתיקח את דבריי ממקום בונה.
תתחיל לבד טיפול מיני/זוגי. וכשהיא תשאל לאן אתה הולך, תשתף אותה שאתה מרגיש שיש לך (הכוונה אלייך) קושי בתקשורת הזוגית . אל תפיל עליה את הבעייה.
אני מאמינה שהיא תצטרף אלייך באיזהשהוא שלב