nשבר בחיי המין

danidin333

New member
אני חושב שזה מקרה יוצא דופן

הסיבה שאני לא מתנפל כי יש לי ניסיון רע עם הענין, אכן הפכתי להיות הססן. את יודעת מה? הייתי מת!! להתנהל בצורה שאת תיארת פה, זזה יבהיל אותה, היא תברח רחוק מאד להרבה זמן. היא לא מסוגלת להתמודד עם דבר כזה. יש לה גם רתיעה מגברים באופן כללי, המקרה שלי, היא אומרת, יוצא דופן. וזה נכון אני אמנם גבר במלוא מובן המילה אבל יש בי צד נקבי מפותח יחסית.

את מתיחסת לאישה נורמלית מבחינה מינית

אשה כמוה אם הוא יתנפל עליה פשוט תבהל ותתכנס בתוך עצמה עוד יותר.

מציאות מעניינת

קצת מוזר לי למה חיכיתם כל כך הרבה זמן.
יש מטפלים במיניות ואליהם הייתי פונה עם הבעייה של ה"סגירות שלה".
אבל הבעייה שלכם אינה רק במיניות אלא בתקשורת בכלל.
תעבדו על המעצורים שלכם (לא רק לה יש מעצורים) ואל תשכחו בשלב שאחריי או לפני לעבוד על התקשורת.
המיניות לא באמת תפרח בבית שאין בו אהבה ותקשורת ושיתוף.
ואגב...
לא גוררים אותה לטיפול.
נועז

danidin333

New member
אתה צודק וגם טועה

אכן יש בעית תקשורת שניסינו לטפל בה ואנחנו משתפרים מאד. אבל למה אתה חושב שאין בבית אהבה ושיתוף? אנחנו משתפים אחד את השני ויש הרבה אהבה אבל בנושא הזה של המין יותר קשה לדבר על זה
חוץ מזה הסיבה שלא הלכנו לטיפול קודם היא גם כלכלית (ללכת לטיפול מיני במקביל לזוגי יוצא לא מעט) וגם כי היא שומעת את המילה טיפול ונרתעת וגם אומרת שלא צריך כי היא עובדת על זה והכל בסדר.

זה סיפור חיי

לפעמים צודק ולפעמים טועה :)

לא אמרתי שאין לכם אהבה
אמרתי שבבית שאין בו אהבה ותקשורת יש בעייה.
תקשורת היא בסיס לקשר, זוגי ובכלל. תקשורת היא בסיס לאהבה.
ללכת לטיפול מיני במקביל לזוגי יהיה בעייתי ולא הייתי ממליץ עליו אלא אם מדובר באותו מטפל.
לגבי "אני עובדת על זה", אתם נשואים מעל 10 שנים. כשמישהו עובד על בעייה 10 שנים או יותר, כנראה שלא ממש מצליח לו.
שווה לה לברר מדוע היא נרתעת מהטיפול, זה לא מקרי ולא תמיד מהסיבות שהיא אומרת. יתכן שכדאי שהיא תפנה לעזרה בלעדייך בשלב הראשון.
אנחנו בני האדם מוצאים לנו שיטות מגוונות ויצירתיות להסביר למה משהו לא טוב כשאיננו מעוניינים לצאת מאזור הנוחות שלנו.
לא ציינת אם יש ילדים או אין, מיקדת את הבעייה במין.
מהיותי לפעמים צודק ולפעמים טועה אין לי בעייה להגיד לך שהסקס אינו הבעייה העיקרית אלא ביטוי לבעיות אחרות.
נועז

danidin333

New member
אתה שוב צודק וטועה :)

כי כתבתי כבר בפוסט הראשון שיש ילדים...

גארוטה

New member
סליחה

ל א קראתי את כל השירשור.
בוא נתחיל עם זה שמתוך חודש יש לכם שבועיים בלבד, כך שלהגיד פעמיים בחודש כשבחודש "שלכם"
זה רק שבועיים, זה כבר נשמע פחות נורא

ועכשיו ברצינות. אתה ממש מומחה בלהגיד את כל מה שאשתך היא "לא" ופחות בלספר מה היא כן, מה טוב
בה, מה אתה אוהב בה, למה בחרת בה, איזה אמא היא ואיזה בת זוג (ולא בקטע המיני). איך אתה מתייחס
אליה, כמה אתה מפרגן לה, כמה אתה מאדיר את מה שיש בה, אם בכלל, או שדואג לציין כל הזמן את מה
שאין לה ומזכיר לה כל פעם כמה היא קרה ומרוחקת ולא מתמסרת.

שאלת אותה פעם מה היא אוהבת או שאתה יודע רק מה היא לא?
התעניינת לדעת אם יש משהו בסקס איתך שלא נעים לה, חסר לה או שהיא רוצה אחרת?
אתם מספיק חופשיים וקרובים לדבר ממש על הדברים ולא מסביב?
אתה בטוח שהיא מגיעה לאורגזמה? (לידיעתך כ-80% מהנשים אינן מגיעות לאורגזמה מחדירה)

danidin333

New member
אני אענה לך על הכל

השבועיים זה נורא, אני מבין שאמרת את זה בצחוק, אבל לנו יש מחזור קצר, יש לנו שבוע וחצי בחודש והבנת כבר שאנחנו לא בדיוק נכנסים כל לילה למיטה. היא מאד משתדלת ואני מעריך את זה (כתבתי את זה, אבל כמובן לא עברת על כל השרשור...) להכנס איתי גם כשלא הכי בא לה, אבל כמובן שדבר כזה זה לא בדיוק חוויה מרנינה.
ברור שהתרכזתי במה היא לא כי אני באתי לספר על הבעיה שלי, בשביל מה שטוב אני יכול לכתוב הרבה אבל חשבתי שהמטרה של הפורום זה לעזור עם בעיות לא לתת פידבקים לנשים אנונימיות של גולשים אנונימיים.
אני עובד מאד בשנים האחרונות על פרגון, אני לא יכול להגיש לך שאני מושלם אבל בשנים האחרונות אני יותר איתה מאשר נגדה. אני מנסה לתת לה מחמאות וכמה שפחות לומר לה כמה היא קרה ומרוחקת. בכלל אני חושב שבשנתיים האחרונות כמעט לא דיברתי על זה בנימה ביקורתית.

אני שואל כל המן מה היא אוהבת, אם כי לאחרונה הפסקתי , זה מיותר. התשובה היא ברורה ליטופים בגב. בזה זה מסתכם. אני מאד מתעניין במה נעים או לא נעים לה כי אני ממש לא אוהב לפגוע או לעשות רע. הנקודה היא שיש לה כאב בחדירה. היא ממש לא נהנית מזה (חשבתי שאף אישה לא נהנית מזה, את מחדשת לי שאפשר?) , ויש יובש בנרתיק אותו אנחנו מנסים לפתור עם תכשירים. ההנאה שלה היא לפני, בדרך כלל מתחכחת עלי ברגל או משהו ואני חושב שהיא מגיעה לשיא שוב, האישה היחידה שהייתי איתה אז לא יכול להיות בטוח מה זה אורגזמה באמת

גארוטה

New member
גם וגם וגם

גם יובש בנרתיק, גם כאב בחדירה (לא בהכרח קשורים אחד בשני) וגם שבוע וחצי בלבד בחודש.

לא ממש ברור מה בא קודם, מה שבטוח שזה היום מפריע לך יותר מתמיד ואתה רוצה לשפר ובשביל זה
אתה צריך שותפה כדי לפתור את בעיית הכאב בחדירה, את היובש, את חוסר החשק ומה הסיבות ויכולות להיות הרבה.

יכול להיות שאף פעם לא ירדתם לעומק הדברים ושהתקשורת בנושא הספציפי הזה לקויה ואולי רק בעזרת גורם שלישי
תצליחו להגיע לפתרון כלשהו. חשוב שהיא תדע שזה חשוב לך לא רק בשבילך אלא גם בשבילה ובעיקר בעיקר למען עתיד הזוגיות שלכם.

מהניחוש שלי, היא לא נהנית ולכן זו מטלה עבורה.

danidin333

New member
זה גם הניחוש שלי

למרות שבשנתיים האחרונות התחלתי לחשוב שהיא כן נהנית, או שמא רק עושה קולות של נהנית. בקשר לפתרונות ליובש וחדירה, יש בכלל מה לעשות עם זה מבחינה רפואית?

danidin333

New member
תודה קראתי

מענין , חלק מהדברים כבר ידעתי. ובכל זאת אנחנו פשוט לא שם. כל עוד המקום היחיד שאני מרגיש בטוח לגעת בו הוא גב וכתפיים, אנחנו פשוט לא שם. את מדברת על צורות הנאה אבל פה אנחנו מדברים על חוסר הנאה וענין כללי.

danidin333

New member
לגבי הטיפול הפיזי

מצאתי פה כמה דברים, אולי באמת נדבר על זה ונסיר לפחות את אבן הנגף הזו. אגב, זה שמדובר בשבוע וחצי מבחינתה זה יתרון לדעתי ולא חסרון. למרות שהיא כן אומרת שפיזית היא נמשכת אלי בזמן שאנחנו לא נוגעים.

נשמע

שאישתך פשוט אונסת את עצמה כדי לספק אותך. ואם לך זו חוויה לא מרנינה, תחשוב מה היא עוברת. אתה לא נוגע בה באופן שמתאים לה, אתה גם לא מגרה אותה רגשית לקראת האקט כדי שתחשוק בך פיזית ותהיה מוכנה, הכל נורא טכני ומכאיב <כל הזמן ייבשה? אתה לא שם לב שגם אחרי הג'ל אתה חודר לבול עץ ולא לפרטנרית משתוקקת?>, יצא לך לחשוב איך היא מרגישה כלפי המצב הזה?
. אני חושבת שבהחלט מאוד מאוד כדאי לך לגשת לייעוץ, לבד, אצל הסקסולוג. גם בגלל שהיא הראשונה ויחידה, וגם בגלל הרקע השמרני שלכם. יש לך כנראה הרבה מה לשפר גם במישור הטכני, אבל גם במישור הרגשי של הבנת העניין.

danidin333

New member
נשמע שלא קראת פה כלום

אני מבין מצוין את מה שאת מתארת כי אני כתבתי את זה. מה גם שלא הבנת את המצב. אני מנסה לגרות אותה רגשית, אני מנסה להיות רומנטיקן לדבר לעשות דברים כיפיים אבל כן אני מקבל בסוף חדירה לבול עץ, את חושבת שכיף לי עם זה? למה את חושבת שאני נכנס לשם כאילו אין מחר ולא נזהר בטירוף להגיע בזווית הכי נוחה? למה נראה לך שלא אכפת לי מאיך היא מרגישה? למה נראה לך שלא עשיתי הכל כדי שגם היא תהנה מזה? זו כל הבעיה, כי בגלל שאכפת לי אני לא נהנה. בכלל אמרתי לה שלי זה לא מתאים להיות מסופק כשלה לא בא, אבל היא מתעקשת כי מה שהיא מקבלת אחר כך זה בעל במצב לא משהו בלשון המעטה. שנינו מודעים לזה שזה עונה רק על הצורך הפיזי וגם זה בקושי, אבל זה עדיף מכלום כנראה.

אתה מתגונן

במקום להקשיב, וחבל. תראה מה אתה כותב:
1. היא סובלת מרגישות יתר
2. לקח לה שבועיים להגיע לאינטימיות בהתחלה כי היא נורא פחדה מהחדירה - כבר בראשית חיי המין שלכם זה הגיע בתור 'חובה' מלחיצה מבחינתה שצריך למלא כי זה חלק מעיסקת הנישואין ו'צריך לספק את הבעל', ולא מתוך סערה מיוחלת <ומרטיבה!> של 'אני לא יכולה לחכות עוד רגע נוסף להיות איתך'

3. בהתחלה היית מבקר אותה הרבה שהיא קרה וכו' וכו' והיא כל הזמן הבטיחה 'שהיא תשתפר' - עוד מסמר בארון המיניות הפצועה שלה.
4. עכשיו אתה כבר לא מבקר, ומפרגן כמה שאתה יכול ומתבאס שהיא לא בעניין, אבל בכל זאת זורם עם לבוא אליה גם שלא טוב לה ולא בא לה, וגם שזה 'יאללה מהר, בוא נגמור עם זה', כי 'היא מתעקשת' בגלל שאחרת אתה עושה פרצופים.

כל המערך של המיניות ביניכם הוא מראש 'מוטה בעל', 'למען שלום בית'. ככה היא חונכה, ככה אתה חונכת כנראה, ואם היא ייבשה <כי היא מכווצת ולא מגורה!> אז מורחים אותה בחומר ויאללה למשימה <בזווית הנכונה וברגישות>.
כדי שהדברים ישתנו התפיסה שלך צריכה להשתנות. מן היסוד. היחסים ביניכם נעימים וטובים אבל יש ביניכם אייסברג - כל השנים האלה שבהם היא הייתה בול עץ, ולא אישה.
שנים של יחסים מאולצים ולא מהנים מולידים הרבה טינה ודחייה, ממך ומיחסי המין, ואולי גם מחשבה שאתה בעצם לא יודע את העבודה, ככה זה ואין טעם אפילו לנסות. אז כדי לשנות את המצב אתה צריך:

א. לפרק את כל המטען הפסיכולוגי השלילי הזה וזה המון עבודה. החיזור שמדברים עליו הוא לא הפוצי מוצי שמכין ישירות לקראת הסקס. הוא עבודה רגשית שצריך לעשות כל הזמן במישור הזוגי כדי לגרום לה להרגיש אישה, אהובה. לא כזו ש'נותנת' או לא נותנת לך ואז אתה רוצה שגם היא תהנה על הדרך, אלא זו שאתה משתוקק אליה, אוהב ורוצה לעשות בה אהבה, ולא רק במיטה. לאהוב זה אומר לקבל אותה, זה אומר ללכת עם הרגישויות והקצב שלה. זה אומר לגעת איך שנעים לה גם בלי קשר לסקס. עד שתבין ותאמין שאתה פרטנר אמיתי, ולא אחד שכשהוא רוצה להתפרק אז צריך לאפשר לו אחרת הוא ... תשלים את החסר.

ב. לגרום לה לרצות אותך. ולזה דרוש אומץ להסתכל על עצמך בעין ביקורתית. קשה להעריך ממה שסופר אם הקושי שלה הוא רק מאינטראקציה ש'לא עושה לה את זה' או שבעצם אתה מלכתחילה לא באמת 'עשית לה את זה', ובשני הכיוונים צריך לבדוק עם יש מה לעשות. זה יפה שהיא אומרת 'שהיא נמשכת' אבל יצא לך לחשוב שיתכן שהיא לא ממש ישרה איתך ובוחרת לשקר שקרים לבנים בדיוק כמו לשכב בלי רצון אמיתי, כדי לא לפגוע ולמען אותו 'שלום בית' מפוקפק? כאן אתה צריך להיות מספיק אמיץ וכנה עם עצמך ולתת את הדעת אם משהו במראה שלך או בגישה שלך אליה אולי לא מאוד מושך וטעון שיפור אפשרי? ואותו כנ"ל לגבי הביצועים שלך במיטה. ההשתדלות שלך לא מספיקה, כי עשר שנים אתה לא מצליח להגיע ולפצח את האישה שלך, אז משהו שם לא עובד כמו שצריך. או בהבנה שלך אותה או ביישום. וכאן נכנס האיש מקצוע. הכי טוב מטפל מיני שהוא גם מטפל זוגי, כי כאמור הכל קשור יחד באותו סרט.
בהצלחה

danidin333

New member
תשמעי את מנתחת אותי וזה פשוט לא בכיוון

אין לך מושג איזה איש חם אני בלי קשר למין. אני בכלל לא פתחתי פה הרבה עניינים שקשורים לאינטימיות באופן כללי. בכלל אין לך מושג על איזה חינוך גדלתי ובאיזו גישה הגעתי לנישואים. זה שאני "דוס" לא אומר שכל הגישה שלי היא שהיא זו שצריכה לספק אותי. זו אמירה מעליבה ובעיקר לא נכונה. אני ציפיתי לזוגיות הרמונית וחיי מין הרמוניים, אני ניסיתי להשפיע אליה אהבה בהמון כיוונים אחרים חוץ ממין, אבל הרגשתי שהיא מתרחקת. נכון, באיזשהו שלב הייתי ביקורתי אני יודע שזה לא היה בסדר, אני מאד לא בשנים האחרונות. אבל את בוחרת להתמקד בזה. את מדברת על לגעת בה איך שנעים לה, הלכתי עם זה (אני באמת חושב שלא עברת פה מספיק על כל הדברים שנאמרו בדרך לתגובה שלך) אם את חושבת שמה שקרה בתחילת נישואינו זה בגלל שלחצתי את ממש טועה. אני הרפיתי מאד והיא הודתה לי על זה. אמרתי לה כל פעם ננסה פעם אחרת. למרות שכבר היה לי ממש קשה כי כבר הייתי באמצע (ואצלנו אני לא יכול לספק את עצמי אני פשוט נשאר עם זה) וכל זה עשיתי כי אני אוהב את האישה הזו. אני ממש לא חושב שהתפקיד שלה הוא לספק אותי ואני כותב לך כל הזמן שכל עוד שהענין לא הדדי אני בעצמי לא נהנה, אז מה את קופצת ככה? את בכלל לא תופסת שזה לא קשור ל"שלום בית" אנחנו לא חרדים, זו לא השפה פה. השפה שלנו יותר קרובה לשלך. אבל במקרה שלה, פשוט נרתעת מכל הענין (אגב היא התחילה לספר לי על רתיעה מגברים עוד לפני החתונה). אני אלך לאיש מקצוע ומאד יכול להיות שיש בעיה בגישה שלי אבל הצורה שבה את כותבת את זה פה היא מעוותת לגמרי, כי תאמיני לי שאין לך מושג איזה איש רגיש אני וכמה אני רוצה בטובתה ושלא יהיה לה רע. כל מה שקורה במיטה קורה בקצב שלה כי הוא רוצה לסיים מהר, זה ככה מההתחלה. אולי היא לא נמשכת אלי? חשבתי על זה, אם זה ככה אז באמת אין מה לעשות. אם כי בדרך כלל היא אומרת אמת בהקשר הזה. אני מבין שאצלך כל זה לא יכול להיות קשור לבית של יקים קרים אלא רק לגישה שלי

אתה לא רציני

להיעלב ממישהי וירטואלית שמנתחת אותך על סמך מה שכתבת מבלי לתצפת עליכם כמו סופר נני 24/7? זה סביר רק אם משהו ב'ביקורת' שלי מדבר אליך... אחרת פוטרים את העניין במחי יד כלא היה, לא?

מצד שני, אני מאוד <מאוד!> מתרשמת מהכנות שלך, הכאב שלך אותנטי ולגמרי עובר את המסך, והתגובה שלך למדען ראויה להערכה. אני בכל לב ממליצה לנסות להוריד את השריון, להפסיק להתגונן, ולראות מה שם תלוי/נובע ממך <כי אם היא לא לסבית, לפחות 50% או יותר מגיע ממך, ולא מהצד היקי
>.
אם יתחשק לך לפתוח קצת את הראש לחשיבה רעננה, שמתעלה מעל לטכניקה ותסכולי היומיום, אתה מוזמן לקרוא את המאמר הזה <עד הסוף>. הוא קצת ארוך, אבל בעיני שווה הצצה.

למעלה