nשבר בחיי המין

danidin333

New member
אני חיב להבין למה שלחת את הלינק הזה?

את מבינה מדברי ששם אני נמצא? אני אמנם גדלתי בבית עם טלוויזיה (את יודעת היה אז ערוץ אחד וירדן לא בדיוק פורנו) אבל מעולם לא היתה לי תפיסת מיניות אלימה, מעולם לא קיימתי יחסי מין שלא ברצון אישתי (זה גם נגד ההלכה אגב) אני רחוק מכל מה שכתוב שם מרחק מזרח ממערב. אני נשבע לך שבמיטה אני פאסיבי, לא בגלל שאני רוצה אלא בגלל שזו הדינמקה בינינו. ואם בחדריה עסקנו, בדרך כלל זו היא שמכניסה אותו בעצמה כדי שיהיה יותר נוח. אז לפני שתגידי שאני מתגונן ואם לא היה גרעין אמת לא הייתי כותב על זה, תשאלי את עצמך שוב אם הבנת אותי. אני מאז גיל ההתבגרות חלמתי על אישה אחת שהיא תהיה הכל, מושא אהבה, מושא תשוקה, אישה שיהיה לי מקום להרעיף עליה הרבה חום. אין לי מושג מה הקשר של המאמר הזה אלי. השפה שלו בוטה, וגם אם יש מקרים בהם אני רואה אישה כאובייקט מיני ואני לא אכחיש שיש, בעיקר כשאני סובל ממחסור חמור בתחום במשך חודש או יותר, זה מסתכם בהנאה ממראה, כי אני מודע לזה, אני מבין שזו לא המהות בקשר זוגי אלא אלמנט בודד בתוכו. אשמח אם תסבירי מה הקשר

רציתי לסייג

לפני ששלחתי שהמאמר לא מדבר באופן ישיר עליך, או על המיניות שלכם, כי הוא דן בעיקר על השפעת הפורנו על עיצוב המיניות הגברית הרווחת כמקור למידה של התנהגות מינית מרכזי וכמעט יחידי, אבל במקביל הוא דן בהתפתחות הגבריות בכלל, על מערך הכוחות בין גברים ונשים בחיים בעידן המודרני בכלל ובמיטה בפרט, ובחלקים המתקדמים שלו - על ההשלכות של 'המיניות הישנה' <שאתה דוגל בה, גם אם זה לא נורא נעים> על האישה, שזה החלק היותר רלוונטי לך, וקיוותי שתבין לבד מה מבין כל התוכן מתקשר אליכם. לכן אמרתי לקרוא עד הסוף
. שם לדעתי המפתח להתחלת ההבנה שלך את המצב ביניכם, ואת הקשיים שלה מולך ובמיטה.

רציתי לסייג

לפני ששלחתי שהמאמר לא מדבר באופן ישיר עליך, או על המיניות שלכם, כי הוא דן בעיקר על השפעת הפורנו על עיצוב המיניות הגברית הרווחת כמקור למידה של התנהגות מינית מרכזי וכמעט יחידי, אבל במקביל הוא דן בהתפתחות הגבריות בכלל, על מערך הכוחות בין גברים ונשים בחיים בעידן המודרני בכלל ובמיטה בפרט, ובחלקים המתקדמים שלו - על ההשלכות של 'המיניות הישנה' <שאתה דוגל בה, גם אם זה לא נורא נעים> על האישה, שזה החלק היותר רלוונטי לך, וקיוותי שתבין לבד מה מבין כל התוכן מתקשר אליכם. לכן אמרתי לקרוא עד הסוף
. שם לדעתי המפתח להתחלת ההבנה שלך את המצב ביניכם, ואת הקשיים שלה מולך ובמיטה.

danidin333

New member
קראתי עד הסוף

אני באמת לא מבין על מה מדבר הבחור. sorry פשוט לא שם. אני בן אדם לא כוחני, אם עד עכשיו לא הבנת. הייתי תמיד הססן עם בנות. לא היה לי שום קשר רציני עד החתונה. בתפיסה שלי אונס או כוחניות זה נורא ובעיקר לא מהנה. תאמיני לי שאם היה נכון לא היתה לי בעיה להודות בזה, ההיפך, כמו שהוא אמר, לפעמים זה מרגיש קצת פחות "גבר". המיניות הישנה עליה הוא מדבר לא היתה מעולם מנת חלקי אז איך אני יכול לדגול בה? אני שוב אשמח אם תגידי לי במה אני הופך להיות אדם של מיניות ישנה ולא חדשה

תקרא החל מהחלק

"... החברה הפטריארכאלית הגדירה את האישה כחפץ מיני של גברים. להלן דוגמא מדבריו של הרמב"ם בן ימי הביניים: "אשתו של אדם מותרת היא לו, לפיכך כל מה שאדם רוצה לעשות באשתו, עושה: בועל בכל עת שירצה ומנשק בכל איבר ואיבר שירצה, ובא עליה כדרכה ושלא כדרכה ובלבד שלא יוציא שכבת זרע לבטלה" הרמב"ם, משנה תורה, הלכות איסורי ביאה, כא, א. (מצוטט מספרה של אנדריאה דבורקין "משגל")..."

לא צריך לאנוס אישה עם איומי סכין ליד הגרון כדי לחיות עם אישה אנוסה <והיא כזו, אם מאלצת את עצמה לקיים יחסים בניגוד לרצונה>... מצטערת שזה מעורר את הדיסוננס אצלך, אבל אתה חייב להתחיל להיות מודע להשלכות של הדינמיקה ביניכם אם אתה באמת מחפש פתרונות.

danidin333

New member
שום דיסוננס

הרמב"ם שהבאת הוא לא ממש מה שנפסק להלכה! ההלכה היום היא שמותר רק!!! מה שנוח וטוב לאישה. לבא שלא כדרכה אסור, לנשק בכל איבר אסור, לבעול בכל עת שירצה אסור. ככה החיים שלנו מתנהלים. אלא מה את צודקת לגבי מה קורה עם יחסים שלא ברצונה. אבל זה לא יותיר לנו ברירה אלא להפרד, כי יחסים ברצונה, לםי ההגדרה שלך, זה פעם בחודש אולי. תראי, היתה תקופה שאמרתי לה אני לא יוזם, אני לא עושה כלום עד שאת רומזת לי או אומרת לי. מה שקרה זה שהיא התשגעה כי היא לא מסוגלת ליזום את זה ואז היא רבה איתי יומיים על למה אני לא יוזם. אבל אם אני יוזם היא אנוסה ואם אני לא יוזם היא מרגישה דחויה כי אני לא חושק בה. מלכוד 22

danidin333

New member
ועוד ענין אליו לא התייחסת

מה קורה אם היא אכן לסבית? או לפחות לא נמשכת לגברים בכלל. גם אז זו רק אשמתי או 50 אחוז או לא יודע כמה אחוז? אני לא בטוח שהיא לא

אם היא

לסבית אז מצד אחד אכלת אותה, אח'שלו
, כי אין שום דבר שאתה יכול לעשות כדי לייצר הדדיות. אבל מצד שני זה פוטר אותך מאחריות תורמת <להבדיל מאשמה
> לחוסר הסיפוק והנאה שלה מחיי המין. ואז יהיה לך גם קל יותר להחליט, כי לא חושבת שעם המצפן המוסרי שלך תוכל לחיות עם זה <שאתה חי עם מישהי בניגוד לנטיית ליבה, ונגד רצונה> הרבה זמן.
לפחות לא נמשכת לגברים כלל - זה לסבית
.
אבל אפרופו אלימות, רתיעה מגברים בכלל יכולה לנבוע מהאפשרות שאולי עברה תקיפה מינית כזו או אחרת בהיותה ילדה, וכל נושא המיניות אצלה ו/או מגע עם גבר בכלל עבר טראומטיזציה. זה נושא מאוד טעון בד"כ ודרושה הבשלה ומוכנות נפשית להתעסק בו, וקשה מאוד להגיע אליו מבלי לחרב עולמות אם היא לא מעלה מעצמה. במקרה כזה, כל חיי הנישואין שלה <בהם היא מכריחה את עצמה לקיים יחסים> זה שחזור הולך ונשנה של הטראומה באופן זה או אחר

danidin333

New member
גם על אפשרות התקיפה חשבתי

אני מודה שבכל הקשור לאלימות ואלימות מינית בפרט אני מתבייש לפעמים בהיותי גבר. אבל אם זו האופציה השניה אז בכלל אכלתי אותה, כי כל האשמה עלי, אני שנים אונס אישה למרות שהיא אומרת לא לא, הכל בסדר אני מעוניינת. (חקרתי את הנושא והיא בעיקר מעוניינת בקירבה שבענין ולא באקט עצמו) בקיצור איך אומרים אצל הדוסים : אוי לי מיצרי ואוי לי מיוצרי. זה או לפרק משפחה ולקחת סיכון שבכלל אשאר לבד, או להשאר עם מה שיש ולסבול בשקט

danidin333

New member
צודקת! להיעלב זה לא לענין

אמרתי שבעיקר זה כואב לי כי זו לא האמת. אגב, אנחנו באמת מאד פתוחים ולפי מה שהיא אומרת ופולטת מדי פעם אני בכלל לא בטוח שאין שם נטיות לסביות. היא גם אמרה לי שבעבר היו לה מחשבות כאלה. תדעי לך שאני גם ביקורתי כלפי עצמי, אני לא יודע באחוזים אבל ברור לי שיש דברים שאני צריך לעבוד עליהם, אני לא זורק את כל האשמה עליה. מצד שני אני עובד ועובד קשה על חיזור, על חוויות משותפות ועל ההרגשה שלה כאישה אהובה, ולא משתנה כלום בתחום הזה של המין. בגלל זה אני די נואש כי אני רואה שזה לא בהכרח תלוי גם בי וזה לא זז לשום מקום (אנחנו מדברים כאן על קרוב ל-15 שנה ולמי ששואל תאריך הלידה שלי במערכת הוא על דיפולט, אני לא בן 33)
המאמר ששלחת הוביל אותי לדף ריק אז אולי תנסי לשלוח שוב. והיתה לי עוד תובנה, אני חושב שההאשמה שלך שחדרתי אליה בניגוד לרצונה גם אם הייתי רגיש נובעת פה מפער פשוט בינינו. את מבינה? אצלנו אין אפשרות שהגבר יגיע לסיפוק אלא אם הוא חודר. אז האופציה היחידה הנוספת היתה לחיות באהבה אפלטונית ולהתנזר ובמילים אחרות להתאשפז במוסד בכפיה אחרי כמה שנים.
היום דיברתי עם מטפלת ואני לפחות הולך אליה, לא יודע מה אשתי תחליט אבל אם היא לא תרצה אני אלך לבד
תודה על התגובות ומצטער אם קצת עלו לי הפיוזים

מקווה

שהלינק שנשלח בשנית נפתח <אצלי נפתח בכל אופן>. לגבי הייחודיות של המצב שלך כדתי, והאיסור לפלוט לשווא - יש טכניקות טנטריות שמלמדות את הגבר להגיע לשיא בלי לפלוט, ויש הטוענים שהשיא אף עוצמתי הרבה יותר.
שווא לבדוק את הכיוון כפתרון ביניים כדי לבוא אליה ל'סיבוב מלא' כשהיא באמת רוצה ומוכנה <אמרת שהיא כן חפצה במין פעמיים שלוש בשבועיים, שזו תדירות בהחלט סבירה אחרי 15 שנות נישואין, היותר מזה כנראה הופך אותה בתחושה הפנימית למכונת זיונים 'נטולת ברירה' >.

danidin333

New member
לגבי התדירות

זה לא שהיא רוצה פעמים שלש בשבועים היא מוכנה, וזה הבדל גדול. רוצה זה מבחינתה בימים הראשונים אחרי הטבילה, בדרך כלל בשבוע שאחר כך החשק יורד להפלאים (אני מבין שזה טבעי אם כי שוב אין לי מושג) הבעיה שזה אומר אצלנו פעם בחודש. את מבינה אני מגיע אליה בכיף פעם או פעמים בחודש. לא יודע אם זה נורמלי אבל אני לא מסוגל עם זה. בפרט שהצורך שלי גדול בהרבה אחרי שבועים וחצי של איסור. כלומר מבחינתי שיהיה כל יום בשבוע וחצי שכן. אז ברור שלא כל צורך שלי חיב להיות ממומש אבל מה קורה כשאתה מספיק מתוסכל כדי לחשוב לסיים את הקשר הזה רק בגלל זה?
ראיתי את הלינק והגבתי

danidin333

New member
בענין להגיע לשיא בלי לפלוט

נשמע מענין ועשוי להועיל. יש לך הפניה למשהו שיכול לפרט יותר?

danidin333

New member
גיגלתי

נשמע שזה עסק שלוקח זמן, עם פקעת העצבים שלה אני לא בטוח שילך. פעם אחרונה כל העסק לקח רבע שעה בערך. ככה היא אוהבת, לגמור מהר בדיוק הפוך ממני. אבל נשמור את זה בזכרון אולי יום אחד...

למעלה