nשבר בחיי המין

danidin333

New member
nשבר בחיי המין

אנחנו נשואים מספר דו ספרתי של שנים. יש לנו זוגיות סבירה שגם בה יש פערים לא פשוטים אבל מסתדרים. בכל מה שקשור לקטע המיני יש בעיה קשה. אשתי מגיעה מבית אירופאי קר ומנוכר היא לא אוהבת להביע רגשות למרות שעבדה על זה עם השנים, היא לא אוהבת שאני נוגע בה במהלך יחסים למעט בגב ונשיקות. היא אומרת שהיא רגישה למגע ואין מה לעשות עם זה. מבחינת תדירות אני חושב שפעמים בחודש היה מספיק לה אנחנו עושים יותר כי אני רוצה והיא רוצה להתחשב בי. אבל התחושה היא רעה. זה לא נוח לעשות את זה במעמד צד אחד. יש לה גם הפרעת קשב וריכוז כך שלעיתים היא מאבדת לחלוטין ענין תוך כדי.בדרך כלל היחסים ריטואליים, בדיוק אותו דבר והיא רוצה שנגמור עם זה מהר, כמו מטלה כזו שצריך לעשות. אני דווקא לא נהנה אם אני לא מענג אותה קודם. למרות שלאחרונה היא התחילה ללמוד להתענג, אבל גם זה מהר כמה שיותר. אני מנסה להיות נחמד ולהכיל אבל בתוכי אני משתגע. רציתי כמה פעמים שנלך לטיפול כל פעם שאני מעלה את זה היא נפגעת ואז אומרת שהיא תעבוד על זה. אחר כך זה משתפר קצת מבחינת התדירות לאיזו תקופה ואז לאט לאט חוזרים למצב הרגיל. בהתחלה הייתי בטוח שמשהו לא בסדר בתדירות שאני רוצה או בכך שאני רוצה לגעת בעוד מקומות אבל ממה שאני מבין זה לא אמור להיות ככה. אישתי היא בת הזוג היחידה שהיתה לי, ואני לא יודע מה באמת נורמלי. אנחנו גם שומרים נידה כך שהזמן מצומצם בכל מקרה. אני אוהב אותה, אני לא רוצה להתגרש ויש כמובן גם ילדים באמצע. אבל אני פתאום מרגיש שהשנים עוברות ואני לא חווה חוויה מינית טובה

seeyou

New member
אם אתה בן 33 ונשוי מספר דו ספרתי

ועדיין לא שלם נפשי "שאשתיך מגיעה מבית אירופאי קר ומנוכר היא לא אוהבת להביע רגשות" הבעיה המינית עוברת למקום משני (לדעתי

"פתאום מרגיש שהשנים עוברות ואני לא חווה חוויה מינית טובה"

להבנתי תוכל להגשים את החלום שלך עם "בעלת מקצוע"
ולא בטוח עם אישה חדשה לפרק ב'

יוסי

9

9

danidin333

New member
לא הבנתי מה אתה אומר?

אתה חושב שאני פשוט אמור להשלים עם הקור הזה? ולא, אני לא מעוניין בבעלת מקצוע וגם לא בפרק ב' אני מעונין בפתרון אמיתי.

seeyou

New member
cכן אתה אמור להשלים עם הקור הזה אלא

אם תשנה מקצה לקצה את הגישה שלך כלפיה

נניח שיש לה טבע עם ליבידו נמוך ועל זה חינוך מיני שגוי מההורים שלה

הטעות שלך התחיל מליל הכלולות ונמשך עד היום בזה שהיא (אישה) חייבת לספק מינית את הבעל

תתחיל לשנות את הגישה בזה שתעלה לה את המוטיבציה לסקס-תחזק את האגו הנשי שלה-תתחיל לדבר אליה יפה (פשוט תקרקר סביבה)

או פשוט תבקר אצל סקסולוג לבד

שלא תחשוב שאצל החילונים הכול דבש

היו זמנים שהיה מספיק שהגבר יגיד:"אני רוצה"

יוסי

danidin333

New member
אין לי מושג למה

כולם פה חושבים שאני לא רומנטי מספיק או מדבר יפה מספיק. אמנם קשה להעיד על עצמי אבל באמת שאני מנסה. זה קצת ביצה ותרנגולת כשאני לא מסופק מחיי המין אז אני מודה באשמה, אני נהיה קצת אפאטי בורח לעבודה או משהו, פשוט כי קשה לי מאד להתמודד עם הצורך הזה. ובכל זאת אני מנסה להיות נחמד, מנסה לדבר. אל תשכחו שיש לנו שבועים (במקרה שלנו קצת יותר) שמין הוא בכלל לא על הפרק, ואנחנו זוג אוהב גם בזמן הזה.

seeyou

New member
אתה צריך להפנים שרומנטי מספיק נקבע

לפי הגדרה שלה ולא שלך

כול מאמץ מצדך לא שווה אם זה לא נעשה על פי הרגשתה

בגלל שיש לכם רק שבועיים אתה צריך לעשות הכנה של שבועיים מראש. אלא

אצל החילונים זה נקרא משחק מקדים"-

תזכור דבר חשוב

אם היום לא תתחיל לשנות דברים בעוד כ5-10 שנים לא יהיה אפילו מה שיש היום

היא המורה להבין עם הזמן שהאינטימיות היא לא רק ל:צורך"פרו ורבו" אלא לקיום תא משפחתי שמח

danidin333

New member
היא מבינה את זה

ואני מזמן הפנמתי שרומנטי מספיק נקבע על ידה. אבל אני שמעתי את טענותיה ואני יודע ששיניתי דברים. רומנטי מספיק ... זה ממש מצחיק אותי שכולם מקשרים את זה רק לזה, יש מספיק פעמים שאני רומנטי יותר ממנה. לפעמים גם לרומטיקה אין לה ממש כוח ודווקא אני רוצה. לדוגמה לחופש האחרון שלנו כמעט הכרחתי אותה לצאת. הכל נכון צריך משחק מקדים רומנטי ואני חושב שאני חושב שהוא קים, אולי אני טועה. אבל אני לא חושב שזה מוקד הבעיה, באמת.

סטנגה Joe

New member
האפשרויות העומדות בפניך

דבר איתה, שתף אותה במה שאתה מרגיש.
לא ממקום של ביקורת אלא ממקום של ביחד וזוגיות.
גרום לה ללכת איתך לטיפול זוגי ו/או מיני.

אם כל אלה לא יעזרו נותרו לך 3 אפשרויות
1 - להמשיך כך
2 - לבגוד
3 - להתגרש

danidin333

New member
בהחלט סיכמת את האפשרויות

פה מגיע החלק בו אני אשם, בשנים הראשונות הייתי בעיקר ביקורתי. זה מכניס אותה למגננה כל פעם שאני מדבר על זה ובצדק. אני מבין שאני אאלץ לגרור אותה לטיפול מיני (בזוגי כבר היינו) אגב, ללכת לבד יעזור משהו?
פשוט האופציה היחידה הרלוונטית היא להשלים עם זה, כרגע גירושין לא עומד על הפרק ובגידה בוודאי שלא

שילה1

New member
שום טיפול לא יועיל אם "תגרור אותה".

אם אינה רוצה-אין כל טעם.

שילה1

New member
אני אישה.תנסה לבד.מה יכול להיות?

אוליי תקבל כלים להתמודד עם המצב.שווה לנסות.

סטנגה Joe

New member
אתה מכיר אותה

הכי טוב ואמור לדעת איך להגיע אליה.
לא רק בדרך של ביקורת אלא גם בדרך של טוב.
נסה ללכת בדרך הזאת. אם היא לא מעוניינת בטיפול זוגי, כנראה ששווה לך גם ללכת לבד.
המשוואה כמו שהיא היו לא תשתנה אם משהו מגורמיה לא ישתנה ....

danidin333

New member
כנראה לא הסברתי

אני מנסה בדרך של טוב כמה שנים, אבל נוצרה התניה שמבחינתה אם אני מדבר על זה זו כבר ביקורת. הייתי נותן לך לייק אם היה אפשר על ענין המשוואה, היא אכן לא תשתנה עד שמשהו מהגורמים פה לא יזוז

סטנגה Joe

New member
לכן

הגורמים שכרגע יכולים להשתנות הם
אתה - ללכת לייעוץ
או
אתה - לתת לה כתף קרה, לגלות חוסר איכפתיות או במילים אחרות לשחק משחקים

danidin333

New member
הבנתי

אז יש להניח שאני אלך על האופציה הראשונה. כי לשחק משחקים ממה שאני מבין לא יקדם אותנו הרבה פשוט ידרדר גם את הזוגיות שדווקא התיצבה

שאלת השאלות

איך בשאר המישורים?
אתם חברים טובים?
היא קרה ומנוכרת מבחינתך גם בדרכי תקשורת אחרות חוץ מסקס?
כי סקס זה רק אחד מהמופעים של רגש, תקשורת וכו'
אמנם חשוב אבל עדיין, רק אחד מהם.
יש סיכוי שאם במישור תקשורת אחר תצליחו לעלות מעלה, זה "יגרור" גם את הסקס למעלה
כתבתי את זה פעם ואני נורא מזדהה עם זה- משחק מקדים עם אישה זה לא כל הקיצי קיצי לפני האקט אלא כל מה שקרה ב 24 שעות לפני האקט (ולפעמים יותר).
אולי היא לא מרגישה מספיק קרובה? מספיק אהובה ומחוזרת? אולי אתה לא איתה כל היום ופתאום "נוחת" עליה בסוף היום עם כל המגע הזה שלא בא לה כחלק מרצף?

danidin333

New member
שאר המישורים

מסכים איתך, זה אכן רק אלמנט אחד בזוגיות. אבל אנחנו חברים טובים. אני עובד הרבה אבל משתדלים לצאת מידי פעם או אפילו סתם לעשות משהו כיפי בבית. בשנים האחרונות מאד השתפר הקטע הזוגי, שנינו עשינו עבודה רצינית. אבל זה נכון, אני לא כל היום אומר לה אני מת עליך או קונה מתנות. אגב, אני לא נוחת עליה עם שום מגע כי אני בן אדם שלא מסוגל לכפות את עצמו, אני מחכה שהיא תגע בי ולצערי זה לא קורה מספיק מבחינת החוויה שלי (יכול להיות שהיא חושבת שכן). בכל מה שקשור למגע היא מאד לא פשוטה לא רק איתי. זה פשוט מרתיע אותה בלי קשר לכמה אהבה חווינו במשך היום. לפעמים אני לתומי נוגע במקום מסוים והיא מרחיקה את היד שלי משם.

אני מחכה שהיא תיגע בי?

תשמע, אני לא יכולה לדבר בשם כל הבנות בעולם אבל אני מדברת בשם עצמי ובשם הידע שלי מעצמי ומהסביבה שלי.
אישה אוהבת ש"לוקחים" אותה. למה הכוונה? לא בברוטליות, לא בכוח, לא בחוסר רגישות
אבל כן, ש"מתנפלים" עליה, במובן של "את כל כך מושכת אותי שאני חייב אותך עכשיו"
בייחוד שאשתך היא לא חרמנית על בטבע שלה, היא צריכה שיסחפו אותה לתוך זה.
נשמע שהפכת עם השנים להיות הססן מאוד בעניין, בעיקר חבר טוב כמו חברה טובה, אבל איפה הגבר שאתה צריך להיות בעבורה?
תחזר אחריה כמו גבר ותשכב איתה כמו גבר ותהיה גבר! זה נורא נעים לאישה שהבעל שלה הוא כזה איש שיחה מקסים, וכיף לבלות איתו וכו' וכו' אבל.. אישה צריכה יותר מהכל (זה יכול להיות ביחד עם כל השאר אבל לא במקום) גבר אמיתי, זו דעתי בכל אופן

למעלה