My Mother, the Fiend יולי 2022 – סיכום חודש 🌊💢🌵🎳🏊‍♂️💐🐚🔨💾

טוני החתול

Well-known member
מנהל
⚜️ שם: דיים מילי הראשונה לתפוז
⚜️ גיל של השד הקדמון מתושלח: 1345.2
⚜️ למה השמש שוקעת במערב: כדי שנזכה לראות שקיעות יפות
את לא יודעת עד כמה יפה הייתה יכולה להראות שקיעה בדרום
🎁 סדרות החודש: על הספקטרום, מייקל, הבנים, מיס מארוול, אקדמיית המטריה, אדם נגד דבורה. יש לי הרגשה שראיתי עוד משהו ולא רשמתי לי
מתוך זה ראיתי רק שלושה.
איפה ראית על הספקטרום? כי אין לי מושג איפה בעצם אני יכול לראות את זה.
ואיך היה אדם נגד דבורה? נראה לי שאת היחידה כאן שראתה. אני לא יודע אם זה שווה.
🎁 סרטי החודש: מואנה ואדומה אש
🎁 ספרי החודש: להגיד? כי זה לא השתנה ב.. כמה, שלושה חודשים אחרונים? ארבעה? אבל אני בדרך לסיים סוף סוף את אלים אמריקאיים
🎁 שירי החודש:
(הגרסה הכי טובה של השיר הזה)
את השיר הזה אני אוהב. אבל לא הכרתי את הגרסה הזאת ואני לא בטוח אם אני אוהב אותה. (הולי שיט, אני שומע את זה תוך כדי כתיבה ועכשיו זה הגיע לשלב שיש צעקות ברקע ולרגע חשבתי שזה מישהו בחוץ צועק במציאות)
🎁 דמויות החודש: קלאוס כפרה עליו (למרוץ שהעונה הוא היה יותר רגוע). לא יודעת, נראה לי שלא היו לי הרבה דמויות. בעצם גם יסמין ממייקל
איזה כיף שיש קלאוס בחיים.
(אגב, ראית מיספיטס? כי חלק מהעניין הוא לחלוטין השחקן ורואים את זה שם)
🎁 שחקני החודש: פה יש לי. השחקנים של על הספקטרום היו וואו. פשוט מעולים, וגם הצוות של מייקל והשחקן של הומלנדר מהבנים שהוא אדיר. אני כל כך אוהבת שחקנים טובים שמביאים משהו אקסטרה לדמות. זה ממש מרגש אותי
לאחרונה ממש חשבתי על זה - האם השחקן של הומלנדר הוא מדהים? או שזה יותר שהוא כתוב מדהים?
🎁 קראש החודש: אמממ, לא נראה לי שהיה לי מישהו שעשה לי כזה מבט חלומי ודפיקות לב החודש. אולי רק החתולים שלי
אף אחד לא אמר שקראש החודש חייב להיות שחקן. או אפילו בן אדם. אז החתולים שלך בהחלט יכולים להיות קארש החודש.
🎁 שאלת החודש: מתי החופש הבא?
מה זאת אומרת? זה עכשיו החופש הגדול. את לא מרגישה אותו באוויר?
🎁 ציטוט החודש: משהו חכם שאמר מישהו חכם. אתם בטח מכירים
כן, זה היה מאוד מעורר השראה
🎁 סיבה למתנה: קידמתי דברים שהייתי צריכה לטפל בהם בבית |רוק|
כל הכבוד. אני קניתי סדין וציפית חדשים אחרי חודשים רבים שדחיתי את זה.
🇧🇩 מה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה? יש הרבה רעיונות יפים שהלכו לאיבוד בצורך לשמור על מסורת. ההלכה כבר לא הולכת לשום מקום אלא נשארת בעבר. שבעה זה מנהג מאוד יפה בעיני, גם אם מתיש כי מי רוצה לראות אנשים. האמת שחשבתי על זה לא מזמן אבל אני לא זוכרת איזו דוגמא היתה לי
אני מבין שלהרבה אנשים השבעה זה משהו שעושה טוב. אבל אני שונא את זה. שנאתי את זה כשהייתי צריך ללכת לשבעות של אנשים אחרים והרגשתי רע עם זה. ואז שנאתי את זה כשהייתה השבעה של אמא שלי והרגשתי מוצדק יותר בכך ששנאתי את זה תמיד.
🇧🇹 איך הייתם קוראים לחפץ שרק אתם יכולים להרים? אממ, הקקי של החתולים שלי? פעם גם הקקי של הכלבה שלי. זה סוג של חפץ
בעיקרון אנשים אחרים יכולים להרים, אבל זה לא יקרה. כלומר אני מניח שאת יכולה לשכור בן אדם שירים את הקקי שלהם.
🇰🇲 איזו דמות מסדרה הייתם שמחים לראות הופכת לנשיא/ה של ארה"ב? לסלי נופ כמובן. אין אפשרות אחרת. היא תחבר בין הדמוקרטים לרפובליקנים בקלות
אולי גם קפטן הולט
לזלי מוצתה בשאלה הזאת. אבל אני מאוד אוהב את הרעיון של הנשיא הולט. עם קווין בתור הבעל הראשון וצ'דר הכלב הנשיאותי.
🇨🇦 אתר אינטרנט הכי אהוב? לא אתר, פורום ספציפי
לחלוטין
🇩🇲 איזה סרט בודד או סדרה אתם חובים שיהיה מגניב אם יפתחו לפרנצ'ייז סרטים שלם (סטייל הMCU או מהיר ועצבני)? לא יודעת. אם לא עושים את זה טוב אז המקור יכול לההרס. נגיד באפיוורס יכול להיות מעניין אבל מאוד לא אהבתי את הסדרה אנג'ל והיא די הרסה לי דברים שאהבתי בבאפי
שכחתי שאת אנטי-אנג'ליסטית. אבל איך היא הרסה לך דברים בבאפי?
🇱🇹 אם בשנת 2000 מישהו היה אומר לכם שיש לו שירות סטרימינג של דיסני, מה הייתם חושבים שהוא מתכוון? בטח הייתי חושבת על איזה מתקן לונה פארק
כן, זה באמת נשמע ככה
🇱🇧 מישהו בגילך שאף פעם לא צפה בטלוויזיה או קולנוע (אבל חוץ מזה יש לו אופי וטעם יחסית דומה לשלך) מבקש ממך המלצה מה הסדרה הראשונה שהוא אי פעם יראה – מה תמליץ לו? בגזרת האיכות - באפי. בגזרת הקומדיה - ברוקלין. ולא יודעת. אני צריכה לחשוב על זה ואין לי כוח
וואה וואה וואה - כמובן שאת צריכה לחשוב על זה. השאלון החודשי זה לא בשביל הכיף, זה מקום שבו צריך לאמץ את המוחות שלנו.
🇲🇾 באיזו סדרת סרטים הסרט הרביעי היה הכי טוב? (או לחלופין לאיזו סדרה הייתה עונה רביעית הכי טובה?) לא בטוחה שראיתי הרבה סדרות של סרטים וגם אם כן, כמו MCU אני ממש לא זוכרת סדר כרונולוגי. אבל תכלס ניק, אתה רוצה פשוט שנענה באפי בכל תשובה, נכון?
זה לא היה הרעיון. אני שאלתי את השאלה כי יצא החודש הסרט הרביעי בסדרה של ת'ור.
אבל את הבחלט יכולה לענות באפי אם את רוצה. (את יכולה גם לענות אנג'ל אם את רוצה להיות ממש ממש טועה)
🇺🇬 מה הדבר הצרפתי האהוב עליך? אמממ, לא השפה זה בטוח. יש שירים יפים
זה נכון
🇹🇰 תמונות, סרטונים או מתכון לפרנץ' טוסט... שמרתי דברים כבר כמה חודשים ושכחתי מהם. אז הנה עכשיו
צפה בקובץ המצורף 52408
לחלוטין. הייתי מוסיף גם משחקים שזה לא באמת מדיה חברתית.
חחחחחח יפה
חחחחח ענק. זה באמת בערך מה שצריך לעשות כדי לתת לחתול כדור
אוי, זה נורא מתוק. אבל גם הייתי במתח כל הצפיה כי זה הרגיש כאילו כל הפרפר עמד למות כל רגע.

Reutk

Active member
מעניין שאני מאוד מודע לקיומו של קסבייה דולן לאורך השנים, אבל אני לא חושב שראיתי יותר מסרט אחד שלו, וזה היה לפני שנים.
אז אני לא הייתי מודעת לקיומו, ואז אחרי שראיתי את הסרט חיפשתי בגוגל וראיתי תמונה של השחקן ששיחק את מקסים, ואחר כך ראיתי שכתוב שזה השם של הבמאי וגללתי למעלה כדי לבדוק, אולי לא קראתי טוב, אולי התבלבלתי. זה היה נראה לי כל כך מוזר שהוא הבמאי של הסרט.
כל כך הרבה טוב. מה חשבת על כולם? (חוץ מחברת נעורי שאני לא מכיר)
את מר מאני אני מרגישה שאני צריכה לקרוא שוב פעם.
צבע הכשף היה מעולה אבל הסוף היה מוזר כאילו הסופר החליט פתאום להפסיק את הסיפור
כחול מלכותי היה מאוד חמוד והתאהבתי באלכס.
carry on מאוד מאוד אהבתי אפילו שלא כל כך התלהבתי מהעולם הקוסמי בספר הזה. אהבתי כי בעיקר הייתי מאוד מושקעת בקשר של סיימון ובאז. ואתה תשמח לשמוע שהכי אהבתי את סיימון |מאוהב|.

זה השם של הצב מ"צבע הכשף"? לא זכרתי שהיה לו שם.
כן. יכול להיות שזה הספר היחיד שהזכירו בו את השם שלו.

אבל מה אם תוכלי לגבות כסף בשביל זה?
זה יהיה נחמד אבל זאת עדיין עבודה אז השם 'מנג'ס' נשאר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
צבע הכשף היה מעולה אבל הסוף היה מוזר כאילו הסופר החליט פתאום להפסיק את הסיפור
נראה לי שהעלילה שלו פשוט נמשכת בספר אור מופלא. אני קראתי אותם אחד אחרי השני.
carry on מאוד מאוד אהבתי אפילו שלא כל כך התלהבתי מהעולם הקוסמי בספר הזה. אהבתי כי בעיקר הייתי מאוד מושקעת בקשר של סיימון ובאז. ואתה תשמח לשמוע שהכי אהבתי את סיימון |מאוהב|.
אני גם מאוד מאוד אוהב את סיימון.
אני גם די התאהבתי בעולם הקסם שלהם.
ואהבתי מאוד את איך הספר מזכיר מאוד את ספרי הארי פוטר, אבל גם סוג של חותר תחתם. זה די ברור שהקשר בין באז וסיימון הוא מה שהרבה אוהבי דרארי היו רוצים בהארי פוטר. אבל אחד הדברים שהכי אהבתי זה הגילוי שהקוסם הגדול (המקביל של דמבלדור) היה ממש רע כל הזמן.

lemon lyman

Well-known member
בעיקר כי זה היפ הופ כיפי כזה, אבל המילים גם די מצחיקות ונכונות.
הא כן עכשיו אני נזכרת שאת אוהבת היפ הופ (שאהבת בזמנו את אמינם)
את מכירה שירים של טונה?
לא יודעת, כבר לא זוכרת את רוב הזוגות מעונה קודמת חוץ מאיתמר ושכחתי את שמה.
בעונה הקודמת היתה יותר דרמה.
בעונה הזאת הזיווגים בעקרון מתאימים יותר לדעתי (רובם), אז זה גם קצת משעמם, אבל אני לא שונאת שם אף אחד (ובעונה הקודמת קצת כן שנאתי, וזה היה חלק מהכיף).
אני לא רואה את העונה הזאת אבל ראיתי קצת מהפרקים האחרונים שהיו
(ספוילר כולל הפרק של אתמול)
ודווקא התבאסתי שלא ראיתי אחרי שחלק ביחד עד היום
כי אני דווקא אוהבת שמסתדרים טוב ולא אוהבת דרמות

מניחה שאת צודקת, למרות שקשה מאוד לדעת.
פתאום בא לי שיעשו סדרה כלשהי שבה יהיו 2 צוותים של שחקנים לכל הדמויות, ויצלמו כל פרק פעמיים כלומר עם כל צוות בנפרד וישדרו, סתם בתור ניסוי כזה.
כן זה כמו שמעניין מה היה קורה עם שחקנים מסוימות שהיו אמורים לשחק דמויות מסוימות
נגיד ידעת יוג'ין לוי היה אמור לשחק את ג'ד ברטלט ?
אם הסדרות היו עדיין מצליחות או מקרים הפוכים עם סדרות שלא הצליחו
רק ספרים. סדרה תהרוס.
אני מעדיפה על הקונדסאים.
אני גם מעדיפה ספרים על פני סרטים \ סדרות
אבל עם הארי פוטר הדעה שלי שונה
במיוחד שמדובר בתוכן שברובו יהיה חדש
וגיפים ששמתי הם דוגמא לסיבה שאני מעדיפה תוכן ויזואלי מאשר כתוב
את קולטת שאני שאלתי* את רעות אם גם בספר היה את הסצנה Always מגיף של סנייפ ששמתי ? כמובן שהיא הייתה
כי זה ממש לא עשה לי את אותו אימפקט כמו בסרט
* מצד שני אני גם אמרתי לה שאני לא זוכרת מי כתב את מפת הקונדאסים:eek::oops:|פנים|
או יותר נכון אמרתי לה מה אנחנו יודעים מי כתב אותה ?

Reutk

Active member
אני גם מאוד מאוד אוהב את סיימון.
אני אוהבת שהוא פשוט פועל לפי האינסטינקטים שלו, באותו מקום שבו כמעט כולנו היינו עוצרים רגע לחשוב לפני. ואולי בגלל זה מפספסים דברים גדולים כמו אהבה. אחד הרגעים הכי אהובים עלי בספר זה שהוא גילה מי זה ניקודמוס והדבר הראשון שהוא חשב עליו זה ללכת לספר לבאז ואז הוא פשוט עשה את זה :-D |מאוהב|. את באז פחות אהבתי. אם הוא לא היה אוהב את סיימון כל כך, כנראה שלא הייתי אוהבת אותו בכלל. אבל ממש אהבתי את הקטע אחרי שהמאג מת והוא חיבק את סיימון ואמר לו it all right, love וגם אהבתי שהם רקדו בסוף |מאוהב| אוף היו כל כך הרבה קטעים חמודים אני צריכה לקרוא את הספר שוב פעם ולהיזכר בכולם
אני גם די התאהבתי בעולם הקסם שלהם.
ואהבתי מאוד את איך הספר מזכיר מאוד את ספרי הארי פוטר, אבל גם סוג של חותר תחתם. זה די ברור שהקשר בין באז וסיימון הוא מה שהרבה אוהבי דרארי היו רוצים בהארי פוטר. אבל אחד הדברים שהכי אהבתי זה הגילוי שהקוסם הגדול (המקביל של דמבלדור) היה ממש רע כל הזמן.
דווקא בכלל לא אהבתי את עולם הקסם שלהם. הוא הרגיש לי יותר מידי קודר ולא אהבתי את כל המאבקים הפוליטיים שלהם. גם לא אהבתי את זה שהקסם אוזל ושיש משפחות שמביאות רק ילד אחד בגלל זה. אני חושבת שבגלל שפחות אהבתי את העולם הזה אז פחות הפריע לי שסיימון איבד את הקסם שלו, אבל אם זה היה קורה להארי פוטר הייתי ממש עצובה ומבואסת מזה. כן אהבתי שhumdrum לא היה באמת איזה אדם אפל כמו וולדמורט בהארי פוטר

lemon lyman

Well-known member
ספר נפלא וסדרה עוד יותר (בשורות טובות)
אני רק פה כדי לציין שאני קניתי לה את הספר הזה מתנה (כמובן שלא היה לי מושג מה זה הספר הזה)
וזה היה לפני שעשו את הסדרה
בספר של בשורות טובות שהיא קיבלה בטעות . יש תמונה של השחקנים* מהסדרה על הכריכה אז אולי אחרי שהיא תראה את הסדרה היא תעדיף אותו על פני זה שאני קניתי לה
* היא עוד לא ראתה שום דבר עם יקיר הפורום
אין לי את היכולת של לצפות בשידורים חוזרים רק בגלל שהם מופיעים. אצלי זה צריך להיות בחירה.
זה בסדר לך יש יכולות אחרות
עדיין לא הבאתי את עצמי לעונה 2 (ואני בטח אראה את עונה 1 שוב לפני שאני אראה את עונה 2) (בארי)
יופי אני אצפה איתך
הקטע שיש משהו שמענייין אותי לשאול אותך בקשר לזה אבל זה לא שאני רוצה שתראה כבר
אם אני זוכר נכון גם לונה בחרה בזה כשהיא צפתה בסדרה (שיר הפתיח של יורשים)
אני לא זוכרת בקשר ללונה
אבל אני בחרתי בו באחד הסיכומים
), וגם לג'ולס @lemon lyman , למרות שהיא מאוד אוהבת את חלקן ואת הסדרה,
כן אבל זה היה לפני שעשיתי צפייה חוזרת בעונה 2
לא יודעת אם אמרתי לך אבל נכון שהמלצתי לך עליה ? אז זה היה אחרי עונה 1 ואם היית מחפשת משהו בתקופה שאחרי שציפיתי בעונה 2 לראשונה אז לא הייתי ממליצה לך עליה
אבל אחרי צפייה נוספת בעונה 2 אז אני שוב מרגישה אליה כמו שהרגשתי אחרי צפייה בעונה 1
לא בטוח אם זה ברור מה שניסיתי להגיד פה
אבל מה שכן אני חושבת שאני אוהבת אותה בגלל דברים שונים ממה שאחרים אוהבים בה
השם תפוזבל
עד שהוא לא ישרשר אוטומטי הודעות לסוף העמוד
ושיהיה אפשר ישר לראות הודעות מאינסטגרם
זה עדיין שמו
ג'רמי סטרונג
|מאוהב|

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
איפה ראית על הספקטרום? כי אין לי מושג איפה בעצם אני יכול לראות את זה.
נחש|שפם|

* היא עוד לא ראתה שום דבר עם יקיר הפורום
:eek: :eek: :eek:
רגע ואת כן?

אהבתי כי בעיקר הייתי מאוד מושקעת בקשר של סיימון ובאז.
אובייסלי החלק החשוב באמת|מאוהב|

אני אוהבת שהוא פשוט פועל לפי האינסטינקטים שלו, באותו מקום שבו כמעט כולנו היינו עוצרים רגע לחשוב לפני. ואולי בגלל זה מפספסים דברים גדולים כמו אהבה.
כן זה חמוד כ"כ. אני חושבת שבספר השלישי מתייחסים לתכונה הזאת של סיימון.
אחד הרגעים הכי אהובים עלי בספר זה שהוא גילה מי זה ניקודמוס והדבר הראשון שהוא חשב עליו זה ללכת לספר לבאז ואז הוא פשוט עשה את זה :-D |מאוהב|.
או זה שהוא החליט שהוא פשוט נישק את באז|מאוהב| והחליט שמעכשיו הם ביחד כי למה לא. שניה אני אמצא את הקומיקס.
אוקי נראה לי שהתכוונתי לזה אבל המשך המשפט בציטוט בפוסט ולא בציור. אניוואי
1658427444544.png

אגב רעות אם את בעניין של פאנרט אז הציירת הזאת מאיירת מלאאא סצנות מקארי און ומRW&RB והציורים שלה מהממים.
את באז פחות אהבתי. אם הוא לא היה אוהב את סיימון כל כך, כנראה שלא הייתי אוהבת אותו בכלל.
אבל איךךךךך:-0|מאוהב|
אבל ממש אהבתי את הקטע אחרי שהמאג מת והוא חיבק את סיימון ואמר לו it all right, love וגם אהבתי שהם רקדו בסוף |מאוהב|
אי נואו רייט?|מאוהב|
אוף היו כל כך הרבה קטעים חמודים אני צריכה לקרוא את הספר שוב פעם ולהיזכר בכולם
ספוילרים טיזרים קלים לספרים הבאים כדי שתקראי אותם: אם את מתלהבת בעיקר מהקטע הרומנטי [שהוא החשוב] ממליצה לצלוח את השני הקצת מתסכל כדי להגיע לשלישי.

didalf

Well-known member
עריכה אני מתכוונת שחשבתי שבעיה שלי איתו הייתה בגלל הדמות שהוא שיחק
אה זאת הייתה דמות נוראית ומפלצתית 100%. זה לא שאני יכולה להגיד שאהבתי אותו הוא נוראי. אבל הוא עדיין היה מהפנט. כאילו רוב הסצנות שלו היו פשוט שיחות שקטות והוא היה מצמרר ומרתק בו זמנית.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני אוהבת שהוא פשוט פועל לפי האינסטינקטים שלו, באותו מקום שבו כמעט כולנו היינו עוצרים רגע לחשוב לפני. ואולי בגלל זה מפספסים דברים גדולים כמו אהבה. אחד הרגעים הכי אהובים עלי בספר זה שהוא גילה מי זה ניקודמוס והדבר הראשון שהוא חשב עליו זה ללכת לספר לבאז ואז הוא פשוט עשה את זה :-D |מאוהב|. את באז פחות אהבתי. אם הוא לא היה אוהב את סיימון כל כך, כנראה שלא הייתי אוהבת אותו בכלל. אבל ממש אהבתי את הקטע אחרי שהמאג מת והוא חיבק את סיימון ואמר לו it all right, love וגם אהבתי שהם רקדו בסוף |מאוהב| אוף היו כל כך הרבה קטעים חמודים אני צריכה לקרוא את הספר שוב פעם ולהיזכר בכולם

דווקא בכלל לא אהבתי את עולם הקסם שלהם. הוא הרגיש לי יותר מידי קודר ולא אהבתי את כל המאבקים הפוליטיים שלהם. גם לא אהבתי את זה שהקסם אוזל ושיש משפחות שמביאות רק ילד אחד בגלל זה. אני חושבת שבגלל שפחות אהבתי את העולם הזה אז פחות הפריע לי שסיימון איבד את הקסם שלו, אבל אם זה היה קורה להארי פוטר הייתי ממש עצובה ומבואסת מזה. כן אהבתי שhumdrum לא היה באמת איזה אדם אפל כמו וולדמורט בהארי פוטר
או זה שהוא החליט שהוא פשוט נישק את באז|מאוהב| והחליט שמעכשיו הם ביחד כי למה לא. שניה אני אמצא את הקומיקס.
צפה בקובץ המצורף 54908

אגב רעות אם את בעניין של פאנרט אז הציירת הזאת מאיירת מלאאא סצנות מקארי און ומRW&RB והציורים שלה מהממים.
איזה כיף - דיון Carry On
(אפילו אם זה בקצה של שרשור של עשר עמודים שאני בחיים לא אסיים להגיב על כולו, אבל לפחות אני אגיב על זה.
אני אוהב את באז (אוי איזה קטע אני עכשיו פתאום קולט שבעברית אם כותבים את השם שלו הפוך זה יוצא זאב)
אבל אני אוהב את סיימון הרבה יותר.

אני גם נורא אוהב את זה שסיימון הוא פשוט ריאקציונרי באופן מוחלט - קופץ לפעולה בלי יותר מידי מחשבה.
והוא גם מסביר את זה לבאז בשלב מסוים לדעתי בספר הראשון - שהוא אומר שהחיים שלו פשוט מלאים בכל כך הרבה דברים שהוא למד פשוט להגיב למה שמולו.
והוא פשוט קטלני באופן מטורף כך שכן בגיל 12 הוא כבר הרג דרקון, ובנסיעה לבית ספר בתחילת הספר הוא הורג שד (או משהו כזה). אז כמובן זה כל כך מתאים שכשהוא צריך להגיע לאנשהו דחוף אז הוא פשוט מצמיח כנפיים ועף לשם.
וחלק מזה זה שהוא רק מגיב זה שהוא לא חושב על דברים. אז הוא לא חשב על למה הוא עם אגת'ה.
והדבר הכי מצחיק זה שהוא כל כך לא חושב זה שהוא לא עולה על כך שהוא נמשך לבאז אפילו שהוא ממש מתאר בספר עד כמה באז יפה.
ואז אחרי שהוא מנשק את באז (בלי ממש מחשבה) אז ברור לו שהם יהיו בני זוג (כמו שציטוט שעדי הביאה)
וכמובן הקטע שסיימון מגלה על ניקודמוס ובלי מחשבה נוסע כל הדרך אל באז כדי לספר לו זה פשוט היסטרי.

אבל אני גם מאוד אוהב את הנקודת מבט של באז. זה שהוא כבר שנים מודע לכך שהוא מאוהב בסיימון ופשוט מתענה עם זה. תוך כדי זה שהוא מתענה על כך שהוא ערפד וזה מגעיל אותו מכל כך הרבה בחינות.

אני ממש ממליץ לקרוא גם את שני ספרי ההמשך. כן, הם פחות טובים, אבל מאוד אהבתי את איך שהם מראים משהו לא רגיל בז'אנר הזה - מה קורה אחרי שהגיבור מציל את העולם עם הקרבה ענקית. הספר השני בעיקר הוא קשה כי מה לעשות שהאחרי זה לא משהו קל.
כמובן שגם בספרים האלו העיקר בסופו של דבר זה מערכת היחסים של סיימון ובאז. אבל מה לעשות שזה לא היה סיפור מעניין אם זה היה רק שמח.

אני מצטרף גם להמלצה של עדי על האמנית הזאת.
כאילו תראי את זה:
https://vkelleyart.tumblr.com%2Fpost%2F180368665597

Lhuna3

Well-known member
אגב לגבי שם הפרק בכותרת, אני עד לרגעים אלו חשבתי שזה My Mother, the Friend וחיכיתי לראות כמה זמן יקח לניק לשים לב שהוא שכח שם אות אחת, אז עכשיו התייאשתי ובאתי להעיר לו על זה, אבל משהו לא ברור גרם לי להחליט לבדוק בגוגל לפני שאני שולחת (למרות שהייתי בטוחה בעצמי) ולגלות שזה לא טעות, ושיש מילה כזאת fiend ומה המשמעות שלה.

Lhuna3

Well-known member
אבל מה שכן אני חושבת שאני אוהבת אותה בגלל דברים שונים ממה שאחרים אוהבים בה
אני גם חושבת ככה לגבייך [יורשים]. למרות שאני לא יודעת להגדיר מה בדיוק גורם לך לאהוב סדרות או דמויות. את יודעת להגדיר את זה?

Lhuna3

Well-known member
הא כן עכשיו אני נזכרת שאת אוהבת היפ הופ (שאהבת בזמנו את אמינם)
את מכירה שירים של טונה?
כן אבל רק שניים: גם זה יעבור, רוק 30.
שירים טובים, בעיקר בזכות המילים.

נגיד ידעת יוג'ין לוי היה אמור לשחק את ג'ד ברטלט ?
לא! וואו, האמת שאני יכולה לדמיין אותו בתפקיד הזה, יש התאמה וחושבת שהוא גם היה יכול להיות טוב.
מבלי להפחית מאהבתי הגדולה כמובן לבארטלט האמיתי |לב|
1658480992951.png

[הארי פוטר]
* מצד שני אני גם אמרתי לה שאני לא זוכרת מי כתב את מפת הקונדאסים:eek::oops:|פנים|
או יותר נכון אמרתי לה מה אנחנו יודעים מי כתב אותה ?
:-D:-D תתביישי!

Reutk

Active member
כן |מאוהב| המשפט הזה |מאוהב|. אין פשוט לאכול אותו מרוב שהוא כזה מהמם |לב|.

אבל איךךךךך:-0|מאוהב|
לא יודעת. הגעיל אותי שהוא מצץ את הדם של עכברושים או מה שזה לא היה, והוא גם חיוור מידי לטעמי.

אני מאוד אוהבת, אבל זה יחכה עד שאני אקרא את ספרי המשך.

אז כמובן זה כל כך מתאים שכשהוא צריך להגיע לאנשהו דחוף אז הוא פשוט מצמיח כנפיים ועף לשם.
:-D לגמרי!

אבל אני גם מאוד אוהב את הנקודת מבט של באז. זה שהוא כבר שנים מודע לכך שהוא מאוהב בסיימון ופשוט מתענה עם זה. תוך כדי זה שהוא מתענה על כך שהוא ערפד וזה מגעיל אותו מכל כך הרבה בחינות.
אוי כן ;-( טוב באז באמת מסכן אולי אני קצת קשה איתו.
כאילו תראי את זה:
נורא יפה |לב|. אני אוהבת את האופטימיות של סיימון לעומת הציניות של באז.

didalf

Well-known member
לא יודעת. הגעיל אותי שהוא מצץ את הדם של עכברושים או מה שזה לא היה,
נו בסדר אבל מה עדיף בני אדם?
והוא גם חיוור מידי לטעמי.
בתור אדם בגוון לבן-ערפד נעלבתיB-|

אוי כן ;-( טוב באז באמת מסכן אולי אני קצת קשה איתו.
נכון;-(

אני אוהבת את האופטימיות של סיימון לעומת הציניות של באז.
הוא ציני רק כי הוא כבר כ"כ פגוע ושובר מבפנים וצריך להגן על עצמו;-(
אבל השילוב בני שני הדברים האלה (האופטימיות והפשטות והישירות של סיימון לעומת הציניות והפגיעות המאד מודחקת של באז) זה מה שהופך אותם למושלמים ביחד|מאוהב|

Reutk

Active member
נו בסדר אבל מה עדיף בני אדם?
לא! עדיף שלא יהיה ערפד בכלל.

בתור אדם בגוון לבן-ערפד נעלבתיB-|
סליחה :rolleyes:

הוא ציני רק כי הוא כבר כ"כ פגוע ושובר מבפנים וצריך להגן על עצמו;-(
אבל זה נורא קלישאתי. מצד שני דראקו של הפאנפיקים גם כזה ואני מתה עליו אבל זה כי הוא יותר מצחיק מאשר באד בוי כמו באז.

אבל השילוב בני שני הדברים האלה (האופטימיות והפשטות והישירות של סיימון לעומת הציניות והפגיעות המאד מודחקת של באז) זה מה שהופך אותם למושלמים ביחד|מאוהב|

יאפ |מאוהב|

didalf

Well-known member
לא! עדיף שלא יהיה ערפד בכלל.
הוא מסכים איתך. לצערו זה לא המצב:-(

אבל זה נורא קלישאתי.
כן וזאת אחת הקלישאות האהובות עליי|מאוהב| וחשבתי שגם את אוהבת האמת ע"ע בריאן קיני. (ונדמה לי שגם אהבת את מיקי?)
מצד שני דראקו של הפאנפיקים גם כזה ואני מתה עליו אבל זה כי הוא יותר מצחיק מאשר באד בוי כמו באז.
לאדעת באז מאד מצחיק אותי עם ההערות שלו גם כן.

למעלה