את לא יודעת עד כמה יפה הייתה יכולה להראות שקיעה בדרוםשם: דיים מילי הראשונה לתפוז
גיל של השד הקדמון מתושלח: 1345.2
למה השמש שוקעת במערב: כדי שנזכה לראות שקיעות יפות
מתוך זה ראיתי רק שלושה.סדרות החודש: על הספקטרום, מייקל, הבנים, מיס מארוול, אקדמיית המטריה, אדם נגד דבורה. יש לי הרגשה שראיתי עוד משהו ולא רשמתי לי
איפה ראית על הספקטרום? כי אין לי מושג איפה בעצם אני יכול לראות את זה.
ואיך היה אדם נגד דבורה? נראה לי שאת היחידה כאן שראתה. אני לא יודע אם זה שווה.
את השיר הזה אני אוהב. אבל לא הכרתי את הגרסה הזאת ואני לא בטוח אם אני אוהב אותה. (הולי שיט, אני שומע את זה תוך כדי כתיבה ועכשיו זה הגיע לשלב שיש צעקות ברקע ולרגע חשבתי שזה מישהו בחוץ צועק במציאות)סרטי החודש: מואנה ואדומה אש
ספרי החודש: להגיד? כי זה לא השתנה ב.. כמה, שלושה חודשים אחרונים? ארבעה? אבל אני בדרך לסיים סוף סוף את אלים אמריקאיים
שירי החודש:
(הגרסה הכי טובה של השיר הזה)
איזה כיף שיש קלאוס בחיים.דמויות החודש: קלאוס כפרה עליו (למרוץ שהעונה הוא היה יותר רגוע). לא יודעת, נראה לי שלא היו לי הרבה דמויות. בעצם גם יסמין ממייקל
(אגב, ראית מיספיטס? כי חלק מהעניין הוא לחלוטין השחקן ורואים את זה שם)
לאחרונה ממש חשבתי על זה - האם השחקן של הומלנדר הוא מדהים? או שזה יותר שהוא כתוב מדהים?שחקני החודש: פה יש לי. השחקנים של על הספקטרום היו וואו. פשוט מעולים, וגם הצוות של מייקל והשחקן של הומלנדר מהבנים שהוא אדיר. אני כל כך אוהבת שחקנים טובים שמביאים משהו אקסטרה לדמות. זה ממש מרגש אותי
אף אחד לא אמר שקראש החודש חייב להיות שחקן. או אפילו בן אדם. אז החתולים שלך בהחלט יכולים להיות קארש החודש.קראש החודש: אמממ, לא נראה לי שהיה לי מישהו שעשה לי כזה מבט חלומי ודפיקות לב החודש. אולי רק החתולים שלי
מה זאת אומרת? זה עכשיו החופש הגדול. את לא מרגישה אותו באוויר?שאלת החודש: מתי החופש הבא?
כן, זה היה מאוד מעורר השראהציטוט החודש: משהו חכם שאמר מישהו חכם. אתם בטח מכירים
כל הכבוד. אני קניתי סדין וציפית חדשים אחרי חודשים רבים שדחיתי את זה.סיבה למתנה: קידמתי דברים שהייתי צריכה לטפל בהם בבית
![]()
אני מבין שלהרבה אנשים השבעה זה משהו שעושה טוב. אבל אני שונא את זה. שנאתי את זה כשהייתי צריך ללכת לשבעות של אנשים אחרים והרגשתי רע עם זה. ואז שנאתי את זה כשהייתה השבעה של אמא שלי והרגשתי מוצדק יותר בכך ששנאתי את זה תמיד.מה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה? יש הרבה רעיונות יפים שהלכו לאיבוד בצורך לשמור על מסורת. ההלכה כבר לא הולכת לשום מקום אלא נשארת בעבר. שבעה זה מנהג מאוד יפה בעיני, גם אם מתיש כי מי רוצה לראות אנשים. האמת שחשבתי על זה לא מזמן אבל אני לא זוכרת איזו דוגמא היתה לי
בעיקרון אנשים אחרים יכולים להרים, אבל זה לא יקרה. כלומר אני מניח שאת יכולה לשכור בן אדם שירים את הקקי שלהם.איך הייתם קוראים לחפץ שרק אתם יכולים להרים? אממ, הקקי של החתולים שלי? פעם גם הקקי של הכלבה שלי. זה סוג של חפץ
לזלי מוצתה בשאלה הזאת. אבל אני מאוד אוהב את הרעיון של הנשיא הולט. עם קווין בתור הבעל הראשון וצ'דר הכלב הנשיאותי.איזו דמות מסדרה הייתם שמחים לראות הופכת לנשיא/ה של ארה"ב? לסלי נופ כמובן. אין אפשרות אחרת. היא תחבר בין הדמוקרטים לרפובליקנים בקלות
אולי גם קפטן הולט
לחלוטיןאתר אינטרנט הכי אהוב? לא אתר, פורום ספציפי
שכחתי שאת אנטי-אנג'ליסטית. אבל איך היא הרסה לך דברים בבאפי?איזה סרט בודד או סדרה אתם חובים שיהיה מגניב אם יפתחו לפרנצ'ייז סרטים שלם (סטייל הMCU או מהיר ועצבני)? לא יודעת. אם לא עושים את זה טוב אז המקור יכול לההרס. נגיד באפיוורס יכול להיות מעניין אבל מאוד לא אהבתי את הסדרה אנג'ל והיא די הרסה לי דברים שאהבתי בבאפי
כן, זה באמת נשמע ככהאם בשנת 2000 מישהו היה אומר לכם שיש לו שירות סטרימינג של דיסני, מה הייתם חושבים שהוא מתכוון? בטח הייתי חושבת על איזה מתקן לונה פארק
וואה וואה וואה - כמובן שאת צריכה לחשוב על זה. השאלון החודשי זה לא בשביל הכיף, זה מקום שבו צריך לאמץ את המוחות שלנו.מישהו בגילך שאף פעם לא צפה בטלוויזיה או קולנוע (אבל חוץ מזה יש לו אופי וטעם יחסית דומה לשלך) מבקש ממך המלצה מה הסדרה הראשונה שהוא אי פעם יראה – מה תמליץ לו? בגזרת האיכות - באפי. בגזרת הקומדיה - ברוקלין. ולא יודעת. אני צריכה לחשוב על זה ואין לי כוח
זה לא היה הרעיון. אני שאלתי את השאלה כי יצא החודש הסרט הרביעי בסדרה של ת'ור.באיזו סדרת סרטים הסרט הרביעי היה הכי טוב? (או לחלופין לאיזו סדרה הייתה עונה רביעית הכי טובה?) לא בטוחה שראיתי הרבה סדרות של סרטים וגם אם כן, כמו MCU אני ממש לא זוכרת סדר כרונולוגי. אבל תכלס ניק, אתה רוצה פשוט שנענה באפי בכל תשובה, נכון?
אבל את הבחלט יכולה לענות באפי אם את רוצה. (את יכולה גם לענות אנג'ל אם את רוצה להיות ממש ממש טועה)
זה נכוןמה הדבר הצרפתי האהוב עליך? אמממ, לא השפה זה בטוח. יש שירים יפים
לחלוטין. הייתי מוסיף גם משחקים שזה לא באמת מדיה חברתית.תמונות, סרטונים או מתכון לפרנץ' טוסט... שמרתי דברים כבר כמה חודשים ושכחתי מהם. אז הנה עכשיו
צפה בקובץ המצורף 52408
חחחחחח יפה
חחחחח ענק. זה באמת בערך מה שצריך לעשות כדי לתת לחתול כדור
אוי, זה נורא מתוק. אבל גם הייתי במתח כל הצפיה כי זה הרגיש כאילו כל הפרפר עמד למות כל רגע.