My Mother, the Fiend יולי 2022 – סיכום חודש 🌊💢🌵🎳🏊‍♂️💐🐚🔨💾

טוני החתול

Well-known member
מנהל
O M G
המשטרה בארה"ב נשמעת מטורללת ומפחידה יותר מהפושעים!
אבל כשאני מדמיינת מרחוק את ההיא מעמידה פנים שהיא ישנה במושב האחורי והשוטרת צועקת עליה "אני יודעת שאת לא!" זה גם נשמע סצינה די קורעת, והעובד שמוציא לשוטר חמגשיות :-D
ו-7 ניידות :-D
זה סיפור דילן שאפילו ניק לא היה ממציא!
אני בהחלט לא הייתי יכול להמציא את כל זה.
מקסימום 3 ניידות :-P:
מקווה ללכת עם האחיינים
נו, כבר עברו עשרה ימים. עדיין לא ראית איתם? [את ת'ור: אהבה ורעם]
סופסוף זוכרים אותו במשהו שהוא לא סטארטרק
הנחתי שיש כאן יותר אנשים שראו המפץ הגדול מאשר מסע בין כוכבים [וויל ויטון]
בעקרון אני בגישה של לא להפריע יותר מידי, אבל במקביל אני גם חמור קופץ בראש שתמיד שואל. אז כנראה אני אבחר בלשאול
הייתי שואל למה בחרת לשאול אבל אני מעדיף לא לשאול (חוץ מזה, כבר ענית)
גם לי זה קורה לפעמים. בשרשור הקודם היו כמה תמונות/ גיפים של לונה נדמה לי שלא ראיתי
תפוז מנסה להציק, אבל רק בקטנה, לא מספיק כדי שאני אכתוב תלונה

didalf

Well-known member
אני די בטוח שזה היה רק שעתיים, אבל עד כמה שאני רואה זה לא נותן עכשיו את השעות שכל הודעה נכתבה.
בכל מקרה אני מעריך את הגיף של מרפי, אבל זה לא הופך אותך לצודקת.
אני תמיד צודקתתתתת
פתחת ב2 ואני עוד אזרתי כוחות לנקות אז עוד לא היה אכפת לי אם יש שאלון או לא. ואז סיימתי ב3 וחצי בערך והיה לי נורא נחמד אם בזמן שאני מחכה שהבית יתייבש יהיה שאלון שיעסיק אותי. [בד"כ אני הולכת לפארק בשלב הזה אבל חם מידי]. ב4 וחצי נזפתי בך עם גיף. ואז חיכיתי וחיכיתי וחיכיתי ובינתיים לא רק הבית התייבש אלא גם אני ובסוף ב6 הלכתי לאכול. 2 עד 6 שווה 4 שעות.

[הספר Winter's Orbit של Everina Maxwell]
זה ספר מד"ב שמתרחש בעתיד רחוק כלשהו ובמערכת שמש כלשהי שבה יש יישובים של בני אדם.
באופן כללי זה סיפור של שני אנשים שלא מכירים זה את זה ולא ממש מסתדרים - to lovers די קלאסי מהבחינה הזאת.
רגעים חמודים ורגעים מותחים ובהחלט רגעים דרמטיים.
קצת יותר בפירוט, שזה ספוילרי אבל לא ממש: אחד מהרבה נסיכים של אימפריה נאלץ להתחתן עם נציג של אחד מהפלנטות שבאימפריה כדי שיהיה תוקף להסכם בין בין הפלנטות.
וכדאי? כמה זה יפה? כי פחות יש לי חשק למד"ב חללי אבל בא לי משהו חמוד.

גם אותי לחלוטין לא תפס בשמיעה ראשונית. וגם לא שניה או שלישית. אבל יצא לי לשמוע את זה, או לפחות קטעים של זה, די הרבה בגלל שאני עוקב אחרי הפשוטע והסתקרנתי מה המילים ואיך השיר המלא נשמע. חוץ מזה שהבנתי שלימור (אורנה בנאי) בקליפ ורציתי לראות אותה. ואז חזרתי לזה כמה פעמים בלי להבין שאני מתחיל להדבק.
חחח זה בדיוק הסיבה שבכלל צפיתי בזה פעם אחת. אבל זה הספיק לי.

אני לא מספיק זוכר את עונה 1 של דקסטר (לא ברור לי למה אני מרגיש שאני זוכר את עונה 4 של דקסטר)
לפני כמה חודשים צפיתי בה שוב כשאני ואחותי היינו חולות והיא ממש מעולה. אבל גם לפני זה בלי לזכור מה קורה בה זכרתי שהתחושה שיצאתי ממנה היה וואו שלא שוחזר באף עונה, אפילו לא הרביעית המהוללת.
ויהיה טירוף של מחיאות כפיים כשסנדי ודני יגיחו מפורטל גבוה באוויר עם המכונית המעופפת שלהם שתירה ברקים - Grease Lightning
יפה:-D:-D

Aranel Nenharma

Well-known member
חבל לי שאני לא זוכר מה היה הסרט הראשון שראיתי בקולנוע. אבל אני זוכר שראיתי את רובין הוד: נסיך הגנבים בקולנוע ב1991. אבל אני די בטוח שראיתי כבר סרטים בקולנוע לפני כן.
אני די בטוחה שהסרט הראשון שלי היה מלך האריות
(אבל באמת שאני אומנם לא מבין מה צעירים אומרים, אבל אני גם הרבה פעמים לא מבין על מה אנשים בגילי מדברים כשהם מדברים על דברים של מבוגרים)
אני מזמן ויתרתי על להבין על מה אתה, ניק , מדבר
יצא בנטפליקס סרט תיעודי על איזה שדרן בריטי מפורסם שרק אחרי שהוא מת התחילו לחקור את זה שבמשך שנים הוא פגע מינית בהמון נשים, בין היתר מאוד צעירות.
לגיטמי לגמרי, זה שאדם מת לא אומר שכל הפשעים שלו נמחקו, אני מאוד מחזקת את זה שצריך גם להזכיר פשעים של מתים בעיקר כדי שזה יגיע לתודעה
אני חשבתי שהיא בטח מתכוונת לאיזה מותג זול, אבל היא כתבה פסטה אסם.
פה נגיד אפשר למצוא חבילות גדולות של פסטה מאיזה מותג סטייל רמי לוי ואז זה עולה איזה 69 סנט לחבילה. אבל נגיד חבילה קטנה של פסטה ברילה תעלה איזה $5
לא יודעת למה אנשים מתעקשים לקנות מותגים כאלה כשאין באמת הבדל בטעם (כמובן שאם יש הבדל, תקנו מותג)
אני נשבעת לכם שפעם קניתי בסופר של חרדים 3 חבילות פסטה אסם ב10 שקל (הפסטות הכי פשוטות של אסם)
* יש מצב זה היה פג תוקף:-D
אה, אנחנו כאילו אמורים לבחור מישהו שעשה לנו דפיקות בלב באותו החודש? חשבתי שזה סתם כזה כמו לוח שנה כזה של גברים חתיכים שכל חודש פותחים ויש חתיך תורן, לא באמת צריך שהם יעשו משהו באותו החודש|טמבל|
בואו נעשה לוח שנה לפורום, נבחר לכל חודש מישהו אחר שייצג אותו (והכוונה לחתיכים מהטלוויזיה , לא לחברי הפורום)
עד כמה שזכור לי צעצוע של סיפור 3 שבר לי את הלב יותר.
אולי הקול בראש עשה את זה באופן יותר חכם, אבל בכל זאת.
אבל האמת שאני כבר בקושי זוכר מה היה עצוב בשניהם
על מה אתם מדברים, הסרט הכי עצוב של פיקסאר זה מכונית 3
* עצוב שמישהו החליט ליצור אותו
[לגבי מיס מארוול]
תודה ונכון.
אבל תגיבי יותר על הפרקים עצמם (כן, זה מאוחר מידי, אבל את יכולה ללכת אחורה ולהגיב)
אני היתי בטוחה שאני כן הגבתי לכל הפרקים (חוץ מהאחרון) אבל אם לא אז כנראה שלא היה לי מה להוסיף
ולמען האמת האנטי של כולם לסדרה כאן קצת הוריד לי את החשק לשתף
גם שניהם מאותה מדינה.
חוץ מזה שלזלי מכירה את הבן של סטיב
אוי זה קטע מעולה
2 בחורים שאני מאוד אוהבת

Lhuna3

Well-known member

Lhuna3

Well-known member
לפני כמה חודשים צפיתי בה שוב כשאני ואחותי היינו חולות והיא ממש מעולה. אבל גם לפני זה בלי לזכור מה קורה בה זכרתי שהתחושה שיצאתי ממנה היה וואו שלא שוחזר באף עונה, אפילו לא הרביעית המהוללת.
עונה 1 של דקסטר, ספוילר:
אני מסכימה שהיא עונה מצוינת, אני רק לא מבינה איך זה מסתדר עם הפחדנות שלך מסדרות אימה, כי היא זכורה לי כמאוד מלחיצה! האייס-טראק קילר הוא אחד הקריפיים ביותר שהיו בטלויזיה בעיני, אני ממש פחדתי ממנו.

Lion_Heart

Well-known member

Lion_Heart

Well-known member
אני די בטוחה שהסרט הראשון שלי היה מלך האריות
הסרט הראשון שהלכתי אליו(בלי ההורים,עם ההורים זה היה POLICE ACADEMY) היה קוקון,וזה עלה פאקינג שקל !
אני מזמן ויתרתי על להבין על מה אתה, ניק , מדבר
אז זה לא רק אני?
לגיטמי לגמרי, זה שאדם מת לא אומר שכל הפשעים שלו נמחקו, אני מאוד מחזקת את זה שצריך גם להזכיר פשעים של מתים בעיקר כדי שזה יגיע לתודעה
|כן|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בהחלט לא צריך לסלוח או לשכוח פשעים של מישהו בגלל שהוא מת.
מה שמטריד כאן זה שהגילויים של כל הדברים הנוראיים שהוא עשה התחילו מיד לאחר מותו. כלומר כנראה כל עוד הוא היה חי, הוא (או אנשים מטעמו) הצליחו להשתיק את כל העדויות. זה עצוב שבגלל שהוא מת הוא אף פעם לא הובא בפני צדק.
אני תמיד צודקתתתתת
פתחת ב2 ואני עוד אזרתי כוחות לנקות אז עוד לא היה אכפת לי אם יש שאלון או לא. ואז סיימתי ב3 וחצי בערך והיה לי נורא נחמד אם בזמן שאני מחכה שהבית יתייבש יהיה שאלון שיעסיק אותי. [בד"כ אני הולכת לפארק בשלב הזה אבל חם מידי]. ב4 וחצי נזפתי בך עם גיף. ואז חיכיתי וחיכיתי וחיכיתי ובינתיים לא רק הבית התייבש אלא גם אני ובסוף ב6 הלכתי לאכול. 2 עד 6 שווה 4 שעות.
לרוע המזל אני לא זוכר כל דבר שעשיתי ובאיזו שעה זה היה.
אבל אני די בטוח שאת טועה (ומטעה).
אני צריך לבדוק איך אני מברר שעות של הודעות.
בואו נעשה לוח שנה לפורום, נבחר לכל חודש מישהו אחר שייצג אותו (והכוונה לחתיכים מהטלוויזיה , לא לחברי הפורום)
זה יהיה כמו לוח שנה שכבאים מוציאים?

didalf

Well-known member
עונה 1 של דקסטר, ספוילר:
אני מסכימה שהיא עונה מצוינת, אני רק לא מבינה איך זה מסתדר עם הפחדנות שלך מסדרות אימה, כי היא זכורה לי כמאוד מלחיצה! האייס-טראק קילר הוא אחד הקריפיים ביותר שהיו בטלויזיה בעיני, אני ממש פחדתי ממנו.
לפעמים אני גם לא מבינה את הגבולות של עצמי.
אבל דקסטר יותר מותחת ממפחידה. ולא מאד גרפית, נראה לי. רוב הזמן לפחות. למרות שהם מנסים להתפס ככאלה. מה שמפחיד אותי יותר זה יצורים ומפלצות וזומבים ודברים מגעילים ואימג'ים מחרידים. כל אלה אין בדקסטר. נכון שהאייס טראק קילר פיזר איברים אבל הם היו כבר נקיים וסטרילים:-D
אולסו חשבתי שהאייס טארק קילר חמוד|מובך|:-D:-D הוא לא הפחיד אותי
אבל באמת אני לא תמיד יודעת למה X כן ו Y לא.
למה לרוב אני לא אוהבת דברים אלימים וגרפים אבל כן אוהבת את אוז או סרטים של טרנטינו? אבל אז אני אוהבת אותם *למרות* הדברים האלה, לא בגלל.
זה כל מיני פרמטרים משתנים שלפעמים אפילו סותרים. כמו שלפעמים אפשר לאהוב או לא לאהוב סדרות מסיבות שונות סותרות.

לרוע המזל אני לא זוכר כל דבר שעשיתי ובאיזו שעה זה היה.
אבל אני די בטוח שאת טועה (ומטעה).
אני צריך לבדוק איך אני מברר שעות של הודעות.
1. אבל אני כן זוכרת בדיוק מה עשיתי באותו יום ובאיזה שעה
2. ולכן אני צודקת ואתה שקרן
3. אם עומדים על התאריך אז גם השעה מופיעה, ומשעמם לי כי שום דבר לא מסתדר לי בעבודה ולכן:
1658146112907.png

1658146180174.png 1658146223354.png

מסקנה: אתה שקרניק ומנסה לעשות לי גאזלייטינג ואני תמיד צודקת ולכן מגיע לי פיצוי כפול על עוגמת נפש ונסיון להציג אותי שקרנית על לא עוול בכפי 😤 😤

Aranel Nenharma

Well-known member
בהחלט לא צריך לסלוח או לשכוח פשעים של מישהו בגלל שהוא מת.
מה שמטריד כאן זה שהגילויים של כל הדברים הנוראיים שהוא עשה התחילו מיד לאחר מותו. כלומר כנראה כל עוד הוא היה חי, הוא (או אנשים מטעמו) הצליחו להשתיק את כל העדויות. זה עצוב שבגלל שהוא מת הוא אף פעם לא הובא בפני צדק.
זה מאוד עצוב באמת
ומזכיר לי סיפור דווקא הפוך, בפולין במאה ה-19 באיזה עיירה היה איש עשיר שכל פעם ביקשו ממנו לתרום לתושבי העיירה והוא אף פעם לא הסכים. בגלל זה שנאו אותו וכשהוא מת לא נתנו לו קבורה מכובדת ושמו אותו בקבר פשוט בקצה בית הקברות.
כמה ימים לאחר שהוא מת איש עני בא לכנסייה וביקש משהו לאכול, הוא סיפר שכל יום היה מחכה לו סלסלה עם לחם וחלב מחוץ לבית וכמה ימים לא הופיע לו, לאחריו בא עוד עני עם אותו סיפור ואז עוד עני ועוד אנשים הגיעו. עד אשר אנשי העיירה הבינו כי העשיר שמת היה כל יום תורם אוכל באופן אנונימי לענים.
לאחר מכן העבירו את הגופה שלו לקבורה מכובדת בכניסה לבית הקברות.
זה יהיה כמו לוח שנה שכבאים מוציאים?
בדיוק מה שחשבתי עליו
3. אם עומדים על התאריך אז גם השעה מופיעה, ומשעמם לי כי שום דבר לא מסתדר לי בעבודה ולכן:
עדי הכל בסדר? אני מתחילה לדאוג לך, את מתחילה לקבל תסמינים של מחלת הניק וזה לא מוביל למקום טוב

Lhuna3

Well-known member
לפעמים אני גם לא מבינה את הגבולות של עצמי.
אבל דקסטר יותר מותחת ממפחידה. ולא מאד גרפית, נראה לי. רוב הזמן לפחות. למרות שהם מנסים להתפס ככאלה. מה שמפחיד אותי יותר זה יצורים ומפלצות וזומבים ודברים מגעילים ואימג'ים מחרידים. כל אלה אין בדקסטר. נכון שהאייס טראק קילר פיזר איברים אבל הם היו כבר נקיים וסטרילים:-D
אולסו חשבתי שהאייס טארק קילר חמוד|מובך|:-D:-D הוא לא הפחיד אותי
אבל באמת אני לא תמיד יודעת למה X כן ו Y לא.
למה לרוב אני לא אוהבת דברים אלימים וגרפים אבל כן אוהבת את אוז או סרטים של טרנטינו? אבל אז אני אוהבת אותם *למרות* הדברים האלה, לא בגלל.
זה כל מיני פרמטרים משתנים שלפעמים אפילו סותרים. כמו שלפעמים אפשר לאהוב או לא לאהוב סדרות מסיבות שונות סותרות.

1. אבל אני כן זוכרת בדיוק מה עשיתי באותו יום ובאיזה שעה
2. ולכן אני צודקת ואתה שקרן
צפה בקובץ המצורף 54308

צפה בקובץ המצורף 54310 צפה בקובץ המצורף 54311

מסקנה: אתה שקרניק ומנסה לעשות לי גאזלייטינג ואני תמיד צודקת ולכן מגיע לי פיצוי כפול על עוגמת נפש ונסיון להציג אותי שקרנית על לא עוול בכפי 😤 😤

MIC DROP!
👏👏👏
:-D

וגם: לא ידעתי על הקטע עם השעה, מגניב.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
1658146112907.png

1658146180174.png
1658146223354.png

אני בשוק ששיחדת בכירים בתפוז כדי שישנו נתונים עבורך...
אוקי. אז נכון.
בכל מקרה לרוב השאלון עולה יותר מאוחר מאשר ב6 בערב מפני שאני פותח את הסיכום היומי רק אחרי 6. אז עדיין קיבלת את השאלון בשעה מוקדמת יותר מהרגיל.
בשביל לנצח בויכוח את ניק, צריך to become ניק...
לא הרבה אנשים יודעים את זה, אבל פעם גם אני לא הייתי ניק. אבל נהפכתי לניק כאשר נלחמתי בניק.
זה מאוד עצוב באמת
ומזכיר לי סיפור דווקא הפוך, בפולין במאה ה-19 באיזה עיירה היה איש עשיר שכל פעם ביקשו ממנו לתרום לתושבי העיירה והוא אף פעם לא הסכים. בגלל זה שנאו אותו וכשהוא מת לא נתנו לו קבורה מכובדת ושמו אותו בקבר פשוט בקצה בית הקברות.
כמה ימים לאחר שהוא מת איש עני בא לכנסייה וביקש משהו לאכול, הוא סיפר שכל יום היה מחכה לו סלסלה עם לחם וחלב מחוץ לבית וכמה ימים לא הופיע לו, לאחריו בא עוד עני עם אותו סיפור ואז עוד עני ועוד אנשים הגיעו. עד אשר אנשי העיירה הבינו כי העשיר שמת היה כל יום תורם אוכל באופן אנונימי לענים.
לאחר מכן העבירו את הגופה שלו לקבורה מכובדת בכניסה לבית הקברות.
אוי, זה סיפור יפה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סדרות החודש: סיימתי את אטלנטה (עונה מצויינת ממש!!!), וגם את דברים טובים שהייתה חמודה אבל פחות טובה מהעונות הקודמות. עכשיו אני במחלקת גנים ונוף (2X11).
לא ראיתי את שני הראשונות. אולי בעתיד.
איזה כיף לך שאת רואה מחלקת גנים ונוף בפעם הראשונה (כבר כתבתי את זה)
*ומה הקטע שאת מסרבת לכתוב את הגיל של השד הקדמון מתושלח?
🎁 סרטי החודש: מתיאס ומקסים שמאוד אהבתי רק שאני לא יודעת להסביר מה בדיוק אהבתי, כי במבט אובייקטיבי הוא היה דיי משעמם, וכמעט לא קרה כלום אבל היה בו משהו שפשוט הצליח לרגש אותי. היה כמה רגעים שממש יצאו לי דמעות.
נשמע מאוד מסקרן. וגם הסתכלתי עכשיו על הטריילר ונראה טוב.
מעניין שאני מאוד מודע לקיומו של קסבייה דולן לאורך השנים, אבל אני לא חושב שראיתי יותר מסרט אחד שלו, וזה היה לפני שנים.
🎁 ספרי החודש: סיימתי את: צבע הכשף, חברת נעורי של אליס מונרו ואדום, לבן וכחול מלכותי. אני באמצע של: מר מאני של א.ב יהושע ו-carry on.
כל כך הרבה טוב. מה חשבת על כולם? (חוץ מחברת נעורי שאני לא מכיר)
🎁 שירי החודש: Keane - Everybody's Changing
אני אוהב את השיר הזה.
ואם כבר הלהקה הזאת אז אני גם מאוד אוהב את זה:
🎁 דמויות החודש: אלכס מאדום לבן וכחול מלכותי, ארבעת הדמויות הראשיות באטלנטה, ו-Rincewind, Twoflower ו The Luggage מ-The Colour of magic
🎁 שחקני החודש: דונלד גולבר
🎁 קראש החודש: אלכס קלרמונט־דיאז
אני יותר בקטע של הנרי, אבל אני מקבל את נקודת מבטך גם
🎁 שאלת החודש: האם א'טואין הגדול זה צב או צבה?
זה השם של הצב מ"צבע הכשף"? לא זכרתי שהיה לו שם.
🎁 ציטוט החודש: מצבע הכשף On the disc the gods aren't so much worshipped, as they are blamed
חחחחחח
וגם ציטוט מ"אדום, לבן וכחול מלכותי"
""אלרגי לאבק, לאבקת כביסה טייד ולאפשרות שהוא צריך לסתום את הפה לפעמים."
"הנאום המייגע הראשון: בגיל תשע, בעולם הים בסן אנטוניו, כשניסה לשכנע מטפל בלווייתנים לצאת לפרישה מוקדמת בגלל, ואני מצטטת, 'יחס בלתי אנושי לבעלי חיים'."
"דגלתי בזה אז, ואני דוגל בזה גם היום."

קייסי מקוויסטון
אני לחלוטין לא זוכר את זה.
אבל באופן כללי אני חושב שאני אקרא את הספר שוב
🎁 סיבה למתנה: יום הולדת? (אין לי החודש למי שתהה זאת פשוט היתה המחשבה הראשונה שעלתה לי)
זאת באמת סיבה טובה
🇧🇩 מה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה? מה שיעל אמרה |כן|.
אוקי, אבל אני כבר לא זוכר מה יעל אמרה ואין לי כוח עכשיו לחפש
🇧🇹 איך הייתם קוראים לחפץ שרק אתם יכולים להרים? 'מנג'ס'. כי כולם יבקשו שאני ארים אותו בשבילם.
וואו, זה באמת נשמע מעצבן.
אבל מה אם תוכלי לגבות כסף בשביל זה?
🇰🇲 איזו דמות מסדרה הייתם שמחים לראות הופכת לנשיא/ה של ארה"ב? אלכס קלרמונט־דיאז. סליחה ניק, אני יודעת שאמרת מסדרה אבל אני פשוט מתה עליו כרגע.
אני בהחלט לא הולך להתלונן.
חוץ מזה שהספר מעובד בימים אלו לסרט, ואולי הסרט ימשיך לסדרת טלוויזיה ואז הוא כן יהיה דמות מסדרה.
🇨🇦 אתר אינטרנט הכי אהוב? חוץ מפורום טלוויזיה אז AO3 |פנים|
באמת אתר כיף לפעמים
🇩🇲 איזה סרט בודד או סדרה אתם חושבים שיהיה מגניב אם יפתחו לפרנצ'ייז סרטים שלם (סטייל הMCU או מהיר ועצבני)? אני בכזה פיגור ענקי בכל הסדרות שאני רוצה להשלים/לסיים עונה/להתחיל, שאם יעשו משהו כזה לסדרה או סרט שאהבתי אני אתחיל לבכות.
זה קצת אנוכי מצידך
🇱🇹 אם בשנת 2000 מישהו היה אומר לכם שיש לו שירות סטרימינג של דיסני, מה הייתם חושבים שהוא מתכוון? אני מנסה לחשוב אם אז כבר ידענו על הממיר המקליט TIVO. הייתי חושבת שזה בטח משהו שקשור לזה או שזה משהו כמו רשת פוקס (משהו בכבלים האמריקאים).
הממממ אולי
🇱🇧 מישהו בגילך שאף פעם לא צפה בטלוויזיה או קולנוע (אבל חוץ מזה יש לו אופי וטעם יחסית דומה לשלך) מבקש ממך המלצה מה הסדרה הראשונה שהוא אי פעם יראה – מה תמליץ לו? שולחן לחמישה
טוב, כמובן
🇲🇾 באיזו סדרת סרטים הסרט הרביעי היה הכי טוב? (או לחלופין לאיזו סדרה הייתה עונה רביעית הכי טובה?) אהבתי את העונה ה4 בסמויה אבל אני לא יודעת אם הכי אהבתי אותה מכל העונות שהיו.
נכון, עונה 4 של הסמויה הייתה מעולה. אני בהחלט יכול לקבל דעה שהיא העונה הכי טובה של הסדרה.
🇺🇬 מה הדבר הצרפתי האהוב עליך? קלואה מהמפצחת |מאוהב| :-]
אני אצטרך להאמין לך
🇹🇰 תמונות, סרטונים או מתכון לפרנץ' טוסט...
סנייפ ולילי כי סנייפ ולילי |מאוהב|
צפה בקובץ המצורף 52293
אוי, איזה חמודים
סרטון מוואלה על אישה שמנסה לחנות ואישה אחרת עוזרת לה.
זה ישן מלפני שנה אבל רק עכשיו ראיתי וזה ממש הצחיק אותי.
בכתבה חשבו שאישה השנייה יצאה נבלית אבל המחשבה הראשונה שלי דווקא הייתה

כמובן שאם אני באמת תמימה, והיא עשתה את זה בכוונה, אז זאת אני ולא היא.
אני דווקא הסכמתי עם המחשבה שהאישה העוזרת באמת כן עזרה כי היא לימדה את האישה הראשונה איך להחנות.
זה כמו שאומרים: תנו לאדם דג, אז הוא אוכל ליום, אבל תלמדו אדם לדוג אז הוא יאכל כל חייו.
וזאת באמת הייתה חניה יחסית מרווחת שהאישה הייתה צריכה להצליח להכנס אליה, אז טוב שהיא לא וויתרה.
*אני גם גרוע מאוד בחניות במקביל.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני חושבת שכבר הערנו לך שזה דבר שלא אומרים.
מה זה לא אוהבת כלבים |שפם| או שאת גם רובוט?
אמא שלי ושלושת האחיות שלי אף פעם לא אהבו כלבים.
שתיים מהאחיות נאלצו שיהיה להם כלב בחיים בגלל בעל/ילדים ובגלל זה התחילו לחבב את הכלב הזה. אבל עדיין לא ממש אוהבות כלבים אחרים.
רגע מה?! באמת?
אני יודעת שקעקועים אסורים ביהדות, אבל לא ידעתי שמורידים לגופות לפני הקבורה! אני קצת מפחדת לשאול איך. למיטב ידיעתי בשיטה הרגילה זה תהליך שלוקח מספר טיפולים עם מרווח של שבועות ביניהם שבהם העור נרפא, אז ההגיון אומר שעם גופות עושים את זה בפעם אחת. עושים את זה לכל מי שעושה לוויה עם רב? שואלים את המשפחה? נשמע לי מוזר כל הסיפור.
אני מניח שפשוט מורידים את העור שעליו יש את הקעקוע. כמובן שלאנשים שיש קעקועים גדולים כמו שרוולים שלמים זה יוצר גופה די מזעזעת.
בכל מקרה גם לי הסיפור נשמע מוזר ואני רוצה שיעשו תחקיר בנושא.
יש כל מיני קונספירציות באינטרנט על כך שכל הסדרות שלו הם בעולם אחד גדול
או הנה קונספירציה שאני אוהבת!
אגב, אתן מכירות את The Tommy Westphall universe hypothesis?
לפי התיאוריות חלק גדול מאוד מכל הסדרות שיצאו אי פעם מתרחשות כולן למעשה במוח של ילד אוטיסט.
הכל מתחיל בכך שסדרה משנות ה80 בשם St. Elsewhere הסתיימה בכך שמגלים שכל עלילת הסדרה (מרובת העונות) התרחשה במוח של ילד אוטיסט שהיה בן של אחד הדמויות.
עכשיו לסדרה הזאת היו קישורים עם סדרות אחרות. למשל דמויות הסדרה התארחו בבאר מהסדרה חופשי על הבאר (שלה עצמה הייתה סדרת ההמשך פרייז'ר).
מסתבר שיש עוד המון קישורים כאלו בין סדרות ולפי התיאוריה אם יש לסדרה קישור אל St. Elsewhere זה אומר שגם היא פרי הדימיון של טומי ווטפאל.
כאן יש הסבר מפורט יותר:
היא אדירה והיא של אקונה מטטה טאיקו וואיטיטי, וכל מי שלא צופה בה מפסיד (אני יודעת שניק לא התחבר אליה אבל זו אחת הטעויות הגדולות שלו).
אני דווקא חושב שזאת אחת הטעויות הקטנות שלי
נשמע לי טוב הספר הזה לפי ההומור פה. איזה ז'אנר זה, ואיך נקרא במקור?
Red White and Royal Blue זה עלילה רומנטית עם קצת פוליטיקה מסביב.
מה זה AO3? אוקיי, גיגלתי... לא הכרתי בכלל.
אני זוכר שלקח לי זמן להבין למה זה מכונה AO3
אם את רוצה לקרוא סיפור על עולם שבו זאנדר ואנג'ל מבאפי הם אנשי זאב מאוהבים - סיכוי גבוה שתמצאי את זה שם. (זה די ספציפי אז לא דווקא, אבל זה גם בהחלט אפשרי)

למעלה