סדרות החודש: סיימתי את אטלנטה (עונה מצויינת ממש!!!), וגם את דברים טובים שהייתה חמודה אבל פחות טובה מהעונות הקודמות. עכשיו אני במחלקת גנים ונוף (2X11).
לא ראיתי את שני הראשונות. אולי בעתיד.
איזה כיף לך שאת רואה מחלקת גנים ונוף בפעם הראשונה (כבר כתבתי את זה)
*ומה הקטע שאת מסרבת לכתוב את הגיל של השד הקדמון מתושלח?
סרטי החודש: מתיאס ומקסים שמאוד אהבתי רק שאני לא יודעת להסביר מה בדיוק אהבתי, כי במבט אובייקטיבי הוא היה דיי משעמם, וכמעט לא קרה כלום אבל היה בו משהו שפשוט הצליח לרגש אותי. היה כמה רגעים שממש יצאו לי דמעות.
נשמע מאוד מסקרן. וגם הסתכלתי עכשיו על הטריילר ונראה טוב.
מעניין שאני מאוד מודע לקיומו של קסבייה דולן לאורך השנים, אבל אני לא חושב שראיתי יותר מסרט אחד שלו, וזה היה לפני שנים.
ספרי החודש: סיימתי את
: צבע הכשף,
חברת נעורי של אליס מונרו ואדום, לבן וכחול מלכותי. אני באמצע של:
מר מאני של א.ב יהושע ו-
carry on.
כל כך הרבה טוב. מה חשבת על כולם? (חוץ מחברת נעורי שאני לא מכיר)
שירי החודש: Keane - Everybody's Changing
אני אוהב את השיר הזה.
ואם כבר הלהקה הזאת אז אני גם מאוד אוהב את זה:
דמויות החודש: אלכס מ
אדום לבן וכחול מלכותי, ארבעת הדמויות הראשיות ב
אטלנטה, ו-Rincewind, Twoflower ו The Luggage מ-
The Colour of magic
שחקני החודש: דונלד גולבר
קראש החודש: אלכס קלרמונט־דיאז
אני יותר בקטע של הנרי, אבל אני מקבל את נקודת מבטך גם
שאלת החודש: האם א'טואין הגדול זה צב או צבה?
זה השם של הצב מ"צבע הכשף"? לא זכרתי שהיה לו שם.
ציטוט החודש: מצבע הכשף On the disc the gods aren't so much worshipped, as they are blamed
חחחחחח
וגם ציטוט מ"אדום, לבן וכחול מלכותי"
""אלרגי לאבק, לאבקת כביסה טייד ולאפשרות שהוא צריך לסתום את הפה לפעמים."
"הנאום המייגע הראשון: בגיל תשע, בעולם הים בסן אנטוניו, כשניסה לשכנע מטפל בלווייתנים לצאת לפרישה מוקדמת בגלל, ואני מצטטת, 'יחס בלתי אנושי לבעלי חיים'."
"דגלתי בזה אז, ואני דוגל בזה גם היום."
קייסי מקוויסטון
אני לחלוטין לא זוכר את זה.
אבל באופן כללי אני חושב שאני אקרא את הספר שוב
סיבה למתנה: יום הולדת? (אין לי החודש למי שתהה זאת פשוט היתה המחשבה הראשונה שעלתה לי)
זאת באמת סיבה טובה
מה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה? מה שיעל אמרה

.
אוקי, אבל אני כבר לא זוכר מה יעל אמרה ואין לי כוח עכשיו לחפש
איך הייתם קוראים לחפץ שרק אתם יכולים להרים? 'מנג'ס'. כי כולם יבקשו שאני ארים אותו בשבילם.
וואו, זה באמת נשמע מעצבן.
אבל מה אם תוכלי לגבות כסף בשביל זה?
איזו דמות מסדרה הייתם שמחים לראות הופכת לנשיא/ה של ארה"ב? אלכס קלרמונט־דיאז. סליחה ניק, אני יודעת שאמרת מסדרה אבל אני פשוט מתה עליו כרגע.
אני בהחלט לא הולך להתלונן.
חוץ מזה שהספר מעובד בימים אלו לסרט, ואולי הסרט ימשיך לסדרת טלוויזיה ואז הוא כן יהיה דמות מסדרה.
אתר אינטרנט הכי אהוב? חוץ מפורום טלוויזיה אז AO3
באמת אתר כיף לפעמים
איזה סרט בודד או סדרה אתם חושבים שיהיה מגניב אם יפתחו לפרנצ'ייז סרטים שלם (סטייל הMCU או מהיר ועצבני)? אני בכזה פיגור ענקי בכל הסדרות שאני רוצה להשלים/לסיים עונה/להתחיל, שאם יעשו משהו כזה לסדרה או סרט שאהבתי אני אתחיל לבכות.
זה קצת אנוכי מצידך
אם בשנת 2000 מישהו היה אומר לכם שיש לו שירות סטרימינג של דיסני, מה הייתם חושבים שהוא מתכוון? אני מנסה לחשוב אם אז כבר ידענו על הממיר המקליט TIVO. הייתי חושבת שזה בטח משהו שקשור לזה או שזה משהו כמו רשת פוקס (משהו בכבלים האמריקאים).
הממממ אולי
מישהו בגילך שאף פעם לא צפה בטלוויזיה או קולנוע (אבל חוץ מזה יש לו אופי וטעם יחסית דומה לשלך) מבקש ממך המלצה מה הסדרה הראשונה שהוא אי פעם יראה – מה תמליץ לו? שולחן לחמישה
טוב, כמובן
באיזו סדרת סרטים הסרט הרביעי היה הכי טוב? (או לחלופין לאיזו סדרה הייתה עונה רביעית הכי טובה?) אהבתי את העונה ה4 בסמויה אבל אני לא יודעת אם הכי אהבתי אותה מכל העונות שהיו.
נכון, עונה 4 של הסמויה הייתה מעולה. אני בהחלט יכול לקבל דעה שהיא העונה הכי טובה של הסדרה.
אני אצטרך להאמין לך
תמונות, סרטונים או מתכון לפרנץ' טוסט...
סנייפ ולילי כי סנייפ ולילי
צפה בקובץ המצורף 52293
אוי, איזה חמודים
סרטון מוואלה על אישה שמנסה לחנות ואישה אחרת עוזרת לה.
זה ישן מלפני שנה אבל רק עכשיו ראיתי וזה ממש הצחיק אותי.
בכתבה חשבו שאישה השנייה יצאה נבלית אבל המחשבה הראשונה שלי דווקא הייתה
כמובן שאם אני באמת תמימה, והיא עשתה את זה בכוונה, אז זאת אני ולא היא.
אני דווקא הסכמתי עם המחשבה שהאישה העוזרת באמת כן עזרה כי היא לימדה את האישה הראשונה איך להחנות.
זה כמו שאומרים: תנו לאדם דג, אז הוא אוכל ליום, אבל תלמדו אדם לדוג אז הוא יאכל כל חייו.
וזאת באמת הייתה חניה יחסית מרווחת שהאישה הייתה צריכה להצליח להכנס אליה, אז טוב שהיא לא וויתרה.
*אני גם גרוע מאוד בחניות במקביל.