MS DYNAMITE

2PAC4EVER

New member
ואני עדיין לגלות מי מהפורום הזה עד

כדי כך חסר חיים לשנות ניק ל"קרטיב לימון"... למה אתה מפחד לרשום בשם האמיתי ??? מעניין...

???????

לא כתבתי פה בחיים.מה אתה הסקלטור של הפורום? והכי מצחיק:איך בן אדם שקורא לעצמו 2PAC4EVER(וטופאק כידוע לכולנו מת מזמן) יכול לכנות אותי כחסר חיים? וכן אני מת מפחד מאשאנטי ומשפחתה. וברצינות-על תהפוך את זה לריב אישי.כתבתי את דעתי על אשנאטי ואתה מוזמן לא להסכים איתה.לא בקטע שלי לריב עם אנשים שאני לא מכיר.תודה.

גם אותי היא מעצבנת.

ילדה קטנה וטיפשה שצועקת כל הזמן "יה יה מרדר איי אנ סי" כאילו זה איזה משהו כל-כך מצחיק...הסנתם כאילו "רוצחים בע"מ"? הוי, הולאריוס!! ובאמת, גם אני שומע כל הזמן שמכנים אותה "נסיכת הסול והאר-נ-בי" ולא מבין איך...השירים שלה תבניתיים וממוצעים מינוס, הקול שלה רגיל לחלוטין, והיא לא מראה יכולות ווקאליות אפילו מעבר למה שבריטני ספירס מראה. את הסינגל הראשון שלה עשה הסמפול, את כל מה שלפני עשתה התבנית המאוד מוצלחת, אבל מאוד מאוסה (ולא איכותית לטעמי) של ג´ה-רול+זמרת. ואחרי כל זה היא גם לא מי-יודע-מה יפה, ככה שאני באמת מתקשה להבין מה סוד ההצלחה שלה. הניחוש שלי הוא סתם התלהבות של ג´ה-רול, והדביל הפאטתי השני ממרדר-איי-נ-סי, שכנראה התלהבו שיש איזה ילדה מפגרת שמוכנה להשתתף בלהקה\לייבל שלהם ולצעוק כל הזמן הזמן "יה יה מרדר איי אנ סי" כאילו זה איזה משהו כל-כך מצחיק...הסנתם כאילו "רוצחים בע"מ"? הוי, הולאריוס!! ובאותה הזדמנות, התאכזבתי קשות מאלישיה שלי, על השיתוף פעולה המיותר עם איב, שהיא בערך סיפור דומה לאשאנטי, אבל בגלל שהיא ראפרית (דווקא טובה, אני מודה) פחות שמים לב. יאו, כמה באד-וייבס הוצאתי כאן, עכשיו יהיה לי יום נעים ושמח:)

לטעמי אלישיה קיז

יותר מעצבנת משתיהן,אם כי גם יותר מוכשרת(לא שזה קשה להיות מוכשר מאשאנטי).

2PAC4EVER

New member
סבא מאן קודם כל אני חולק עלייך

אשנטי יפה.. דבר שני בקשר ליכולות ווקאליות... אני מפנה אות לשיר 17 בדיסק שלה THANK YOU ואחרי זה תחזור אליי עם המשפט "היא לא מראה יכולות ווקאליות אפילו מעבר למה שבריטני ספירס מראה" אני מניח שיש לך את הדיסק אם אתה טוען שהיא לא כזאת טובה..
ועכשיו להבהרה אני לא חושב שהדיסק גאוני, אני לא חושב שהיא הזמרת הכי טובה!!!!!! יש פשוט עיוותי אמת וטעויות שמפריעות לי. והאמת אתם לא רוצים בכלל לשמוע את הדעה שלי על השירים...
עד כאן דובר הרשות למלחמה בשטויות!

שום עיוותים. היא זמרת בינונית ומטה

בסטנדרטים הנהוגים במוזיקה השחורה.אין אחד לא יגיד לך את זה.חוץ מזה שהטענה העיקרית נגדה שהיא נשמעת נורא בהופעות חיות.עם הטכניקות של היום אפשר להפוך זמרות בינוניות לכאלו שנשמעות מצוין בדיסק. תן לי זמרת אחת במוזיקה השחורה שיש לה קול פחות טוב מאשאנטי.

2PAC4EVER

New member
כשהודעה תהיה מופנית אלייך אתה תדע

אאוץ´............. חחחחח...סתם..
אני עדיין לא מבין מה הפואנטה שלך?????? הבנתי, אתה חושב שהיא מזמרת בינונית, אין לי בעיה עם זה.

שמע גבר

אתה כתבת בהודעתך המלומדת שכתבתי שטויות.אני הגבתי.יש בעיה? למה אתה הופך את זה לענין אישי?אתה קרוב של אשאנטי או משהו?

מסכים עם המשפט הראשון מאוד.

לגביי השאר - אני דווקא גם מסכים:) ואחזק את דבריך - כשמדונה עולה להופיע האמ-טי-וי אווארדס ומזייפת כמו כבשה, זה לא נורא, אף אחד לא ציפה ממנה. מדונה מאז ומעולם נחשבת לאחת ההוככות שלא צריך קול גדול בשביל לעשות מוסיקה מצויינת. אבל כשזמרת אר-נ-בי מזייפת בהופעות (ואשאנטי מזייפת המון), זה כבר משהו אחר. למה? כי אר-נ-בי וסול בנוי ומבוסס על קול יפה ומפותח, ולא סתם המון סמרי סול התחילו בכנסייה. אני בטוח שלאשאנטי יש כמה קטעים בדיסק שבהם היא שרה יפה, אבל אם תשווה את זה לזמרות סול אחרות, כמו למשל, מריה קארי, מרי-ג´יי בלייג´, וויטני יוסטון, תקבל ילדה שיכולה לשיר במקלחת וזהו. שוב, לא שזה רע, הנה, אני מת על אלייה, ועל טוויט שלא הרבה יותר מדהימות מבחינה קולית, אבל יחסית לבחורה שמוגדרת "נסיכת אר-נ-בי"? זה מוגזם. ושוב, אצל זמרות כמו טוויט, מדונה, אלייה, יש מוסיקה ששווה הרבה גם אם אביב גפן היה שר אותה (טוב, אולי הגזמתי).

««R»»

New member
תגובה להודעה של סבא גוון...

אני לא מעריץ של מדונה או משהו כזה...אבל היא שרה מדהים ועל זה אי אפשר להתווכח..זה שהיא מזייפת בהופעות חיות..הרוב מזייפים!..בגלל שהם רוקדים גם..וזה גורם לרעידות בקול... אבל אם שמעת את השיר של מדונה..FROZEN...לא היית אומר שהיא לא יודעת לשיר..כי היא יודעת לשיר והיא מראה את זה טוב מאוד בשיר..

אין לה יכולת ווקאלית מדהימה

תבדיל בין יכולת לקול יפה. מה זה יכולת ווקאלית? זה אומר קול מפותח, יכולת לעשות דברים שלא כל אחד יכול לעשות, כמו למשל לסלסל- לעבור בין תו לתו במהירות מסויימת, להגיע לגבהים מיוחדים, או לחילופין נמוכים. לבצע שבירות בקול וכו´. אם תשוו את מדוה וטרייסי (שתיהן ענקיות, שתיהן נשמעות מצויין לדעתי, דווקא) לזמרות "של ממש" - שוב, כמו מריה קארי, וויטני יוסטון, אפילו שאקירה, תבינו שאין להן יכולת מי-יודע-מה. לגביי היופי של הקול, אני לא אתווכח, עניין של טעם. אגב, התירוץ של "אני מזייפת כי קשה לרקוד ולשיר" לא תופס בעיני. את זמרת או רקדנית? לא יכולה לעשות שניהם יחד אז אל תרקדי. זמרת אמורה לשיר יפה לא לזייף. אם מישהו כאן מסוגל לשמוע ת´הופעות של מדונה מתוך MTV אווארדס ולהינות, אני באמת לא מבין מה לא בסדר איתו

««R»»

New member
שמע.......

אני מסכים עם הרוב...אבל שאקירה...לדעתי היא שרה מגעיל! (יחסית לזמרת מצליחה...)...אני לא מבין כל כך מה מוצאים בה... ובקשר להופעה...ברור שהיא זמרת ובאה לשיר..אבל היא צריכה לרקוד..ולתת "הופעה"!! להקפיץ ת´קהל ובשביל זה היא צריכה לרקוד ולקפוץ ולהשתולל..ככה זה...מה לעשות..?..וזה שהיא מזייפת בגלל שהיא רוקדת לא עושה אותה זייפנית...

hill_e

New member
תגובה לכולם:

קודם כל: אשאנטי אינה בעלת יכולות ווקליות מדהימות בכלל, רוב השירים שלה מורכבים מכל מיני הכפלות ובקיצור אפקטים של אולפן, ואת זה אפשר להוכיח בהופעות חיות שלה. היא גם מאוד לא יפה לדעתי, אפילו בקליפים מוצאים זוויות צילום טובות כדי שתראה יותר טוב, כי היא לא יפיופה גדולה. את זה אפשר להוכיח בראיונות שהיו לה באולפן אמ טי וי. אבל אני מתה עליה, אני ממש אוהבת אותה, אני אפילו הורדתי תמונה שלה מהאתר שלה כדי שיהיה לי, כי היא משדרת המון חביבות והיא לא משתרמטת כמו הרבה אחרות, גם אם היא מופיעה עם בגד ים בים, היא לא משדרת הרבה מיניות, וכייף לי לשמוע את השירים הקלילים שלה וזהו. לגבי אלייה- בשבילי היא נמבר וון ותמיד תהיה, למי שעדיין לא קנה את האלבום "aaliya" אז שירוץ ויוריד או יקנה כי האיכות קול שלה יותר טובה משל אשאנטי (למרות שהיא גם מפוצצת בהכפלות ואפקטים), אלייה יותר אגדה אולי כי היא כבר לא בחיים. וסתם לידיעה היא נותנת לי המון השראה כשאני מחברת שירים משלי. דרך אגב כל מה שאמרתי על היכולות של אלייה תקפות גם לגבי היכולות של מיה. (למי שלא מכיר את lie ditector-מהר להשיג). אלישיה קיז- מישהו מסוגל בכלל להחפיש את שמה??? אבוי למי שיעיז לומר שאין לה יכולות ווקליות מעולות מי שלא שמע את השירים הטובים בדיסק שיוריד, כולל הדואט עם אנג´י סטון. .. אה ואם דיברנו על מראה ויופי, אז אלישיה מהממת, יש לה יופי מדהים. ואם אתם רוצים מישהי באמת טובה באר אנד בי זאת אנג´י סטון, וגם מרי ג´יי בליג´. ומשלנו- סיוון!! הילי I promissed to myself u wouldnt put your hands on me again

2PAC4EVER

New member
הרגת אותי בסוף...

"טובה באר אנד בי זאת אנג´י סטון, וגם מרי ג´יי בליג´. ומשלנו- סיוון!!" איך באותו משפט הכנסת את סיוון??? עם מארי ואנג´י זה לא ממש אותו רמה... מה גם שאני לא מזלזל בסיוון אבל היא לא ממש הוכיחה את עצמה... ואם כבר מישהי עם קול מדהים משלנו יעל שיר 5 בדיסק של רועי בקושי שורה יש לה שם אבל ממש קול יפה!

עליזה כפרה...

בחורה כלבבי :) אין על טרייסי צ´פמן, בעיניי, זמרת מדהימה, יכולת כתיבה נפלאה, קול מלטף, וכל כך הרבה אמת יש בשירים שלה, אמרתי את זה קודם, אבל מי סופר ?.. ועוד שיר נפלא שלה, מהאלבום המצויין משובח מהמם "elekta" Across The Lines זהו, מיי וורק היר איז דאן :)) אה כן ועוד משהו, אלישיה קיז, אלייה, אריקה באדו, אנג´י סטון, אינדיה ארי, חוצמזה שכולן מתחילות ב-א´, מבחינתי הן מדהימות אחת אחת :))

2PAC4EVER

New member
יכול להיות שזה קונספירציה???

זמרות מדהימות מתחיולת ב-א´???
רגע רגע אז אשאנטי הורסת את התאוריה....?

למעלה