תגובה לכולם:
קודם כל: אשאנטי אינה בעלת יכולות ווקליות מדהימות בכלל, רוב השירים שלה מורכבים מכל מיני הכפלות ובקיצור אפקטים של אולפן, ואת זה אפשר להוכיח בהופעות חיות שלה. היא גם מאוד לא יפה לדעתי, אפילו בקליפים מוצאים זוויות צילום טובות כדי שתראה יותר טוב, כי היא לא יפיופה גדולה. את זה אפשר להוכיח בראיונות שהיו לה באולפן אמ טי וי. אבל אני מתה עליה, אני ממש אוהבת אותה, אני אפילו הורדתי תמונה שלה מהאתר שלה כדי שיהיה לי, כי היא משדרת המון חביבות והיא לא משתרמטת כמו הרבה אחרות, גם אם היא מופיעה עם בגד ים בים, היא לא משדרת הרבה מיניות, וכייף לי לשמוע את השירים הקלילים שלה וזהו. לגבי אלייה- בשבילי היא נמבר וון ותמיד תהיה, למי שעדיין לא קנה את האלבום "aaliya" אז שירוץ ויוריד או יקנה כי האיכות קול שלה יותר טובה משל אשאנטי (למרות שהיא גם מפוצצת בהכפלות ואפקטים), אלייה יותר אגדה אולי כי היא כבר לא בחיים. וסתם לידיעה היא נותנת לי המון השראה כשאני מחברת שירים משלי. דרך אגב כל מה שאמרתי על היכולות של אלייה תקפות גם לגבי היכולות של מיה. (למי שלא מכיר את lie ditector-מהר להשיג). אלישיה קיז- מישהו מסוגל בכלל להחפיש את שמה??? אבוי למי שיעיז לומר שאין לה יכולות ווקליות מעולות מי שלא שמע את השירים הטובים בדיסק שיוריד, כולל הדואט עם אנג´י סטון. .. אה ואם דיברנו על מראה ויופי, אז אלישיה מהממת, יש לה יופי מדהים. ואם אתם רוצים מישהי באמת טובה באר אנד בי זאת אנג´י סטון, וגם מרי ג´יי בליג´. ומשלנו- סיוון!! הילי I promissed to myself u wouldnt put your hands on me again