אני רואה את זה ככה.
אני לא שונא את murder אני פשוט לא בקטע, אני לא שונא את ג"ה בגלל אבולוציות תוך-סיגנוניות שהוא עבר, כי זה לא משנה- הוא פשוט חלש מאוד ליריקלי-> לא בגלל ה"סבג´קט מטר" שלו, שלדעתי לא משנה כל עוד ראפר יודע ויכול להעביר כל נושא שהוא יבחר בדרך מעניינת,ובנויה כמו שצריך...אני יודע למה יש אנשים שדלוקים על מה שהוא עושה והסיבות הם כל דבר חוץ מ"לירקל סקילז"...אז נכון...הוא עושה את מה שהוא עושה עם רגש, אפילו אהבה לדעתי, ואנרגייה-מבחינתי אבל, זהו מוצר גולמי...הוא אחד הראפרים שעדיף שהיו "בקגראונד ווקליסטס". עכשיו לגבי כל הסיפור עם נאז, לי אישית חבל על הבחור, לנאז היה ועוד ישנו לדעתי הפוטנציאל להכנס ל"טופ פייב" של הראפרים מכל הזמנים("Illmatic וחזרתו למוטב בStillmatic הם הוכחות מספקות בשבילי) רק מה, נאז הוא מעוד-מעוד לא עיקבי, עם אופי מלא ניגודים וסקיזופרניה-כאומן, ולרשימה אפשר לצרף גם את חוסר הפוקוס (הלפעמים ענק-) שלו בכתיבה שהשאיר אותו ברמה של ראפר "הולך רגל" לאורך רוב הקריירה שלו(3 אלבומים לייתר דיוק)...לאחרונה נאז יצר לעצמו דמות(לא משנה עד כמה מפוברקת ומלאת ניגודים היא) של משיח של היפהופ (דמות שאינה זרה לו, כי פעם הוא הוכתר לכך,רק שאז זה באמת היה בצדק) שאחראית על החזרתו למהות של הז´אנר...בראיונות הוא דיבר על מקוריות, זרק שמות של וטרנים כמו KRS וRAKIM ויצא כך או אחרת נגד ה"בלינג בלינג" ראפ ובעד ראפ על נושאים עמוקים ורלוונטיים(על פי דבריו)- עכשיו עם ההצטרפות לMurder הוא עוד פעם, נגד את עצמו- כאשר הפך לחלק מלייבל שלדעת רוב ה"היפהופ הדז"(דבר שהוא יודע טוב מאוד-כי על זה היה בנוי כל הגימיק הקודם שלו) יוצר לינק ישיר לכל מה שיצא נגדו שנייה לפני, לדעתי זה יגרום לו לעבד עוד פעם את כל מה שהוא החזיר בכזה קושי עם סטילמטיק...בהתחשב בהיכרותי עם כל הסיפור של נאז אני בטוח ב95% בכך.