MS DYNAMITE

אשאנטי בת 19

בסך הכל וזה כן דיסק הבכורה שלה. היא עשתה דואטים עם ג´א רול ופאט ג´ו ואולי בגלל זה אתה מתבלבל.

2PAC4EVER

New member
כן, היום התחלתי להקשיב למוזיקה שחור

ה ואני מתבלבל בין סינגלים לאלבומים... אתה חושב????????????

Ambitionz

New member
תסתכל על זה ככה:

אם זה פופי מדי, תתאר לעצמך איך זה היה מקודם :) האמת היא שהאלבום טוב, לפי דעתי סתם שונאים את ג´ה רול עכשיו כי הוא עבר מהארדקור לסופט (לא כולם, אבל הרבה אמרו את זה). ובגלל ששונאים את ג´ה רול, שונאים את אשנטי, ואז את כל Murder INC. אבל עכשיו שנאז חתם, הוא יהיה היחיד שפחות ישנאו :) דרך אגב, לפי דעתי אירב גוטי ונאז - שילוב גרוע..כל כך לא מתאים לנאז..אבל לא בטוח שהוא יפיק לו בגלל שנאז אומר שהוא ממשיך תמיד עם המפיק שלו (שכחתי איך קוראים לו..). אבל מהשיר החדש שלו עם אשנטי וג´ה רול, הוא לא הולך להצליח לפי דעתי..אבל שוב, כנראה שאירב גוטי לא יפיק לו.

Ambitionz

New member
the pledge remix

של shanti, ja rule caddilac tah ונאז סמפלו את השיר של פאק...שכחתי את השם...נראה לי כל האלבום הזה זה סמפול של קלאסיקות.. (הראשון היה של ליל קים - קראש און יו)

Igeezy

New member
אני רואה את זה ככה.

אני לא שונא את murder אני פשוט לא בקטע, אני לא שונא את ג"ה בגלל אבולוציות תוך-סיגנוניות שהוא עבר, כי זה לא משנה- הוא פשוט חלש מאוד ליריקלי-> לא בגלל ה"סבג´קט מטר" שלו, שלדעתי לא משנה כל עוד ראפר יודע ויכול להעביר כל נושא שהוא יבחר בדרך מעניינת,ובנויה כמו שצריך...אני יודע למה יש אנשים שדלוקים על מה שהוא עושה והסיבות הם כל דבר חוץ מ"לירקל סקילז"...אז נכון...הוא עושה את מה שהוא עושה עם רגש, אפילו אהבה לדעתי, ואנרגייה-מבחינתי אבל, זהו מוצר גולמי...הוא אחד הראפרים שעדיף שהיו "בקגראונד ווקליסטס". עכשיו לגבי כל הסיפור עם נאז, לי אישית חבל על הבחור, לנאז היה ועוד ישנו לדעתי הפוטנציאל להכנס ל"טופ פייב" של הראפרים מכל הזמנים("Illmatic וחזרתו למוטב בStillmatic הם הוכחות מספקות בשבילי) רק מה, נאז הוא מעוד-מעוד לא עיקבי, עם אופי מלא ניגודים וסקיזופרניה-כאומן, ולרשימה אפשר לצרף גם את חוסר הפוקוס (הלפעמים ענק-) שלו בכתיבה שהשאיר אותו ברמה של ראפר "הולך רגל" לאורך רוב הקריירה שלו(3 אלבומים לייתר דיוק)...לאחרונה נאז יצר לעצמו דמות(לא משנה עד כמה מפוברקת ומלאת ניגודים היא) של משיח של היפהופ (דמות שאינה זרה לו, כי פעם הוא הוכתר לכך,רק שאז זה באמת היה בצדק) שאחראית על החזרתו למהות של הז´אנר...בראיונות הוא דיבר על מקוריות, זרק שמות של וטרנים כמו KRS וRAKIM ויצא כך או אחרת נגד ה"בלינג בלינג" ראפ ובעד ראפ על נושאים עמוקים ורלוונטיים(על פי דבריו)- עכשיו עם ההצטרפות לMurder הוא עוד פעם, נגד את עצמו- כאשר הפך לחלק מלייבל שלדעת רוב ה"היפהופ הדז"(דבר שהוא יודע טוב מאוד-כי על זה היה בנוי כל הגימיק הקודם שלו) יוצר לינק ישיר לכל מה שיצא נגדו שנייה לפני, לדעתי זה יגרום לו לעבד עוד פעם את כל מה שהוא החזיר בכזה קושי עם סטילמטיק...בהתחשב בהיכרותי עם כל הסיפור של נאז אני בטוח ב95% בכך.

משהו על אשאנטי

אתם אולי מתפעלים ממנה אבל באמריקה פשוט שונאים אותה בטירוף.היא נחשבת לזמרת סטודיו שלא יכולה לשיר בLIVE והכי שונאים אותה בגלל שהיא קוראת לעצמה "נסיכת הR&B" למרות שהיא עוד לא עשתה כלום. כנסו לכל מיני אתרים של מוזיקה שחורה כמו BET או Eurweb ותראו מה חושבים עליה. השיא היה שהתכוונו לתת לה את תואר "זמרת השנה" באחד הטקסים החשובים של המוזיקה השחורה באמריקה ובתגובה לזה עשו עצומה נגדית באינטרנט עם יותר מ15,000 חתימות!

Ambitionz

New member
היא באמת לא יודעת להופיע....

אבל היא מאוד מאוד אהובה בארה"ב. תמיד יהיו אנשים שיחשבו אחרת. ולא היא קוראת לעצמה princes of hip hop and R&B, זה ג´ה רול :) והיא לא קרובה לזה. למרות שהאלבום טוב מאוד לפי דעתי.

שום אהובה

שונאים אותה בטירוף.כנס לאתרי מוזיקה שחורה ותראה. והיא כן קוראת לעצמה נסיכת הR&B.אפילו בקליפ החדש שלה.במונחי מוזיקה שחורה היא נחשבת לזמרת בלי קול.

Ambitionz

New member
אז לא ידעתי שיש לה כל כך הרבה

קרובי משפחה שיקנו את האלבום שלה. היא מאוד עריצה, רק שהקול של אלו ששונאים אותה יותר גבוה. אין לה קול מדהים (דרך אגב עדיף על בריטני ספירס שאין לה קול יותר מהבן של השכן שלי כשהוא צורח).

Ambitionz

New member
אופס, המשך :)

אין לה קול מדהים, ובאמת מוזר שהיא הוחתמה לפני כל כך הרבה זמרות כל כך מוכשרות שמנסות שנים להכנס לעסק. הקול שלה נורמלי לגמרי, והיא פרפורמרית גרועה, אבל האלבום טוב לטעמי.

ממש לא

גם בריטני שנואה והיא מוכרת יותר.מה הקשר? ברור שיש לה גם מעריצים,אבל באופן כללי היא מאד לא אהודה. נדיר מאד שזמרת שנמצאת כל כך מעט זמן בעייני הציבור מעוררת כאלו תגובות קשות(ושוב כנס לאתרים שצייניתי,חפש מאמרים עליה ותראה בעצמך מה חושבים עליה אחיה).

Ambitionz

New member
טוויט מעולה, עם הרבה הרבה יותר

כשרון מאשנטי. אבל יחסי הציבור? זה מה שמפריע לך?

לא מפריע לי אני רק חושב

שאם טוויט הייתה בחברת תקליטים של אשאינט וג´א רול היה צועק בשירים שלה(מה שדי היה הורס אותם) היה הייתה מצליחה יותר מאשאנטי. במוזיקה של היום יחסי ציבור זה חלק גדול מהענין.

2PAC4EVER

New member
כל כך הרבה שטויות בכל כך מעט הודעות

סתם לקטע... תן לי יותר משיר אחד שג´ה רול צועק שם... אם אתה עושה את זה אני משנה את הניק שלי ל"העבד של קרטיב לימון" I SHIT U NOT!!!!

???????????

שני השירים שג´א רול צעק בהם(אחד מהם היה סינגל שלו) הם אלו שנתנו לה את החשיפה.הרי בגלל הסינגלים קונים את הדיסק. "העבד של קרטיב לימון" נשמע רע.אני לא ממליץ.

למעלה