:] ציפיתי לתגובה כזאת. ^^ כפרעליה. תודה על הלינק. :]
ד ד נ י א ל ו ש ה New member 19/5/07 #17 חמודה!!../images/Emo13.gif אני שמחה שהיא הבהירה את הדברים, ואני בטוחה שהיא הציגה אותם כמו שהם באמת!! מזל טוב לגב' הרצלר (?!?) חחח
חמודה!!../images/Emo13.gif אני שמחה שהיא הבהירה את הדברים, ואני בטוחה שהיא הציגה אותם כמו שהם באמת!! מזל טוב לגב' הרצלר (?!?) חחח
S sapir lee New member 19/5/07 #18 איזה חמודה היא הגיבה כמו שציפיתי שהיא תגיב... ואני מניחה שהיא אומרת את האמת.. GO AMY GO
E Evi Virus New member 19/5/07 #22 אהבתי את התגובה. [תודה ליותם שתרגם את מה שקראתי ] אני חושבת שהיא ענתה בצורה טובה, לדעתי היא אומרת את האמת. אני מקווה. בנוסף היא גם לא יצאה לא בסדר מהתגובה הזו, ככה שהכל טוב.
אהבתי את התגובה. [תודה ליותם שתרגם את מה שקראתי ] אני חושבת שהיא ענתה בצורה טובה, לדעתי היא אומרת את האמת. אני מקווה. בנוסף היא גם לא יצאה לא בסדר מהתגובה הזו, ככה שהכל טוב.
Y y a m i girl New member 19/5/07 #23 ../images/Emo99.gif../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif היא יצאה ממש ממש בסדר. בהתחלה חשתי שהיא הייתה דיי ביץ', אבל אם זאת האמת, אז היא דווקא בסדר. איימייי אה, ושיהיה לה בהצלחה עם הנישואיםן והכל
../images/Emo99.gif../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif היא יצאה ממש ממש בסדר. בהתחלה חשתי שהיא הייתה דיי ביץ', אבל אם זאת האמת, אז היא דווקא בסדר. איימייי אה, ושיהיה לה בהצלחה עם הנישואיםן והכל
W Wake Me Up iNiki New member 19/5/07 #36 נו ברור... טיול שורשים שכזה כנראה מקורו של ג'וש זה ברעננה סיטי XD
ס סופר ניצק New member 20/5/07 #47 חח ניקי ../images/Emo23.gif ואז הם ילכו להתפלל בכותל ובלילה למועדון גייז בת"א =]
W Wake Me Up iNiki New member 20/5/07 #48 מה לא.....:| בלילה הם מופיעים, שכחת??? יהיו מספיק גייז בהופעה XD
I idanias New member 19/5/07 #26 הרצלר?????../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif אני בחיים לא התרגלללל אני רגיל לקרוא לה איימי לי
הרצלר?????../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif אני בחיים לא התרגלללל אני רגיל לקרוא לה איימי לי
K kittycatbone New member 19/5/07 #32 איימי הרצלרXDDDDDD נו והיא עלבטוח השאירה רשמית את השמשפחה שלה והפכה לאיימי לי-הרצלר או משהו בסגנון. היא מפורסמת, היא לא תשנה את השם משפחה שלה עכשיו לגמרי!
איימי הרצלרXDDDDDD נו והיא עלבטוח השאירה רשמית את השמשפחה שלה והפכה לאיימי לי-הרצלר או משהו בסגנון. היא מפורסמת, היא לא תשנה את השם משפחה שלה עכשיו לגמרי!