E Evi Virus New member 19/5/07 #39 זה לא קשור P: אני לא רוצה לחפש תמונה של איימי באינטרנט תחת השם 'הרצלר'.
E Evi Virus New member 19/5/07 #35 זה מוזר, כן XD זה נשמע כל כך לא קשור אחד לשני... >< היא חייבת לשמור על 'לי'. נו מה זה, במקום איימי לין לי זה איימי לין הרצלר וזה יותר מדי מוזר
זה מוזר, כן XD זה נשמע כל כך לא קשור אחד לשני... >< היא חייבת לשמור על 'לי'. נו מה זה, במקום איימי לין לי זה איימי לין הרצלר וזה יותר מדי מוזר
A A t a s h i New member 20/5/07 #45 XD אני די בטוחה שככה זה אצל הרוב, חח. בישראל אולי פחות, למרות שגם בישראל כבר הכרתי אנשים עם שם שני, אבל בארה"ב אני יודעת שלהרבה אנשים יש שם אמצעי. זה לא כזה חריג. :}
XD אני די בטוחה שככה זה אצל הרוב, חח. בישראל אולי פחות, למרות שגם בישראל כבר הכרתי אנשים עם שם שני, אבל בארה"ב אני יודעת שלהרבה אנשים יש שם אמצעי. זה לא כזה חריג. :}
I Im Not Dead New member 19/5/07 #31 בדיוק מה שאמרתי אם ישר הוא יורד על אוונסנס אחרי שהוא יוצא משם, טוב מאוד שהיא העיפה אותו. עוד חודש אף אחד לא יזכור אותו בכלל. היא יודעת מה היא עושה
בדיוק מה שאמרתי אם ישר הוא יורד על אוונסנס אחרי שהוא יוצא משם, טוב מאוד שהיא העיפה אותו. עוד חודש אף אחד לא יזכור אותו בכלל. היא יודעת מה היא עושה