Mrs. Hartzler מגיבה ומשתפת ב-EvThreads

Lihi a

New member
Mrs. Hartzler מגיבה ומשתפת ב-EvThreads

פוסט של איימי ב-EvThreads בנוגע לאירועים האחרונים, ובנוגע לתוספת החדשה ללהקה (שמסתבר שהיא רק משהו זמני) הוא קצת ארוך אז אני אפרסם את הלינק: בבקשה

Blue Aura

New member
אוח, אין לי כוח לקרוא את הכל.../images/Emo122.gif../images/Emo189.gif

כ"כ הרבה מילים גדולות.><" חמודה, מיסיס ה.

yotem 16

New member
מנסה לתרגם../images/Emo83.gif

"היי חברה. וואו, יש כל-כך הרבה מה לומר, אני לא יודעת איפה להתחיל. דבר ראשון והחשוב מכולם, עכשיו אני באופן רשמי גברת איימי הרצלר [?XD]! ג'וש ואני נישאנו, וזה הדבר הכי מדהים שקרה לי בחיים עד עכשיו (ואני ראיתי כמה דברים מדהימים). אנחנו חזרנו לפני יומיים מירח הדבש היפייפה שלנו, ולצערנו גילינו שהעובדה שלא יכולתי להגן על עצמי במשך שבוע נוצלה קצת. הנה האמת, כשאמרתי שג'ון ורוקי הבהירו שהם מוכנים להמשיך הלאה, התכוונתי לזה. הם היו מאוד ברורים לגבי העובדה שלא באמת אכפת להם מאוונסנס בכלל, והם נשארו רק בשביל הכסף. אני במודע נתתי לאנרגיה השלילית הזאת לגדול בתוך הלהקה שלי במשך הרבה מאוד זמן כי פחדתי מהתפרקות, כשבמציאות, הניסיון להחזיק את שני החברה האלה זה מה שהקשה עלינו. התנהגתי לג'ון ורוקי אך ורק עם טוב לב וכבוד וקיבלתי בתמורה שום דבר מלבד קנאה וכעס. הם היו אומללים. הם לא ינגנו איתנו יותר מכיוון שאני אוהבת את הלהקה הזאת יותר מדי בכדי שאראה אותה מתנפצת. עובדה אחת קטנה ושקרית שהטרידה אותי בתקשורת- רוקי לא פרש. הוא אף פעם לא דיבר איתי או עם המנהל שלנו...אבל הוא כן סיפר לרוב הצוות ולשאר הלהקה שהוא מתכנן לעזוב במהלך השבועיים הבאים אחרי ההופעה שלנו בדרום אפריקה (במהלכם התחתנתי ולא היה לי זמן להחליף אותו [?]). למרבה המזל, להרבה אנשים אכפת מהפרוייקט הזה והם באו והזהירו אותי, כך שהיינו מסוגלים להחליף אותו בזמן כדי להמשיך את מסע ההופעות כמתוכנן. אז אני אמרתי לג'ון שזה הזמן לעשות את מה שהוא רוצה לעשות- לנגן בלהקה שלו. מפני שאף אחד לא צריך לנגן באוונסנס אם הוא לא מעריך אותה- אם הוא לא אוהב אותה. ובמיוחד לא מישהו שעושה רע. להיות חלק ממסע הופעות של להקה כשמה שאתה באמת רוצה להיות זה יוצר, יכול להיות מאוד מתסכל- אני מניחה שהתסכול הזה הוציא את המיטב מג'ון [?] אבל זה היה שבוע שעבר
אז, היום הייתה החזרה המלאה הראשונה עם וויל וטרוי, והם היו מדהימים (למי מכם שלא יודע, הם המתופך והגיטריסט של Dark New Day). אני לא ראיתי את טרי כל כך שמח לנגן בגיטרה מאז לפני השבץ. הם קרעו את התחת [XD] בימים האחרונים בלמידה של הסטליסט אל תוך המוחות שלהם, והם נשמעים מעולה. זה מדהים עד כמה טוב זה מרגיש לנגן עכשיו- בלי עננים מעל לראשים שלנו, בלי קונספירציות, בלי דרמה, רק האהבה למוזיקה. טרי, טים ואני מאוד מאושרים, וברצינות לא יכולים לחכות עד שנתחיל את מסע ההופעות שוב. וויל וטרוי קצת לחוצים, אבל הם לא צריכים להיות, שניהם "יקרעו לגזרים" [זה התרגום XD]. המעריצים של Dark New Day, אל תדאגו, הלהקה לא מתפרקת. אנחנו רק משאילים את וויל וטרוי לתקופה קצרה (הם עובדים עכשיו על אלבום חדש). ובכן, אני מקווה שזה מספיק אמיתי בשבילכם. בטח ינזפו בי על כך שאמרתי כל-כך הרבה, אבל מישהו צריך לספר את האמת. אני מותשת. צריכה לישון! אנחנו אוהבים אתכם חברה, ואנחנו לא נאכזב אתכם. נראה אתכם בקרוב. אוהבת, גברת H". תרגום חופשי כמובן :) אבל ברוב אני בטוח

randu

New member
אז ככה:

היא יצאה ממש חמודה. אני כ"כ מקוה שהיא אומרת את האמת. אתם מכירים את זה שאתם ממש מעריכים [מי ישמע אני מכיר אותה.XD] או מעריצים מישהו, ואז הוא עושה איזה משהו שגורם לך להסתכל עליו בצורה שונה? זה בדיוק מה שקרה. אם היא פיטרה את ג'ון בגלל שהוא באמת התייחס ללהקה בצורה מגעילה והכסף הווא הדבר היחידי שעניין אותו- טוב מאוד.
על רוקי לא ממש הבנתי. הוא התפטר בלי קשר לפיטורים של ג'ון? בכל מקרה, שיהיה לך במזל, ל-גברת H.

Snow White King

New member
משהו שאני מקשר

היא דיברה שגון עבד בשביל הכסף ובתגובה שלו לפני שבועיים [בערך] הוא אמר "תתקשר אלי שתתרושש" זוכרים את זה?

sapir lee

New member
וואלה

כל הכבוד על הקישור... עכשיו זה באמת נשמע שהוא נשאר רק בשביל הכסף

rotemg10

New member
אע.. לא תרגמתי מהר מספיק.. לא נורא

תודה על התרגום :]

rotemi22

New member
תודה :]] היא כ"כ מתוקה. ^^

ז"א, אם היא דוברת אמת. :] ואני מקווה שכן. ושוויל וטרוי באמת כאלה טובים כמו שהיא מתארת אותם. ^^

הרצלר ?../images/Emo6.gifאני ממש שמחה שהיא כתבה על זה.

דברים נראים הרבה יותר ברורים עכשיו...

rotemg10

New member
תרגום:

היי חברים! וואו יש כך כך הרבה מה להגיד, אני לא יודעת מאיפה להתחיל. דבר ראשון והכי חשוב, אני גברת איימי הרצלר! ג'וש ואני נשואים וזה הדבר הכי מדהים שקרה לי בחיים עד עכשיו (ואני ראיתי כמה דברים מדהימים). אנחנו עכשיו חזרנו מירח הדבש היפייפה שלנו לפני יומיים ולצערי גיליתי שהעובדה שלא יכולתי להגן על עצמי במשך שבוע לקחה ממני יתרון לא במעט. הנה האמת, כשאמרתי שג'ון ורוקי הבהירו שהם מוכנים לעבור הלאה, הם היו מאוד ווקלים (נגיד ברורים..) בנוגע לעובדה שלא אכפת להם מאוונסנס בכלל ורק היו בסביבה בשביל הכסף. אני, במודע, נתתי לאנרגיות השליליות לגדול בלהקה במשך זמן ארוך בגלל שפחדתי להתפרק כשלמעשה, כשניסיתי לאחוז בבחורים האלה זה מה שעיקב אותנו. התייחסתי גם בג'ון וגם ברוקי בנדיבות וכבוד וקיבלתי כלום חוץ מקנאה וטינה. הם היו אומללים. הם לא מנגנים איתנו יותר בגלל שאני אוהבת את הלהקה הזאת יותר מדי בשביל לראות אותה נופלת. עובדה קטנה ולא נכונה בעיתונות מציקה לי- רוקי לא פרש. הוא אף פעם לא דיבר איתי או עם האמרגן שלנו... אבל הוא כן אמר לרוב הצוות ולשאר הלהקה שהוא מתכנן לעזוב תוך שבועיים אחרי סיבוב ההופעות בדרום אפריקה (שבמהלכם התחתנתי ולא היה לי זמן להחליף אותו) במזל, הרבה מהאנשים האלה אכפת מהפרוייקט הזה ובאו להזהיר אותי, אז יכולנו להחליף אותו בזמן במשך סיבוב ההופעות כמתוכנן. ואז אמרתי לג'ון שזה הזמן הוא עשה מה שברור שהוא רצה לעשות- לנגן בלהקה שלו. בגלל שאף אחד כנראהלא צריך לנגן באוונסנס- זה לא להעריך אותה וזה לא לאהוב אותה. ובמיוחד לא אחד שיזיק לה. להיות חבר בלהקה בסיבוב הופעות כשאתה באמת רוצה להיות יוצר יכול להיות מתיש- אני חושבת שההתשה תפסה חזק את ג'ון... אבל זה היה שבוע שעבר... אז היום היה מלא חזרות עם וויל וטרוי והם מדהימים (לאלה שלא יודעים, אלו המתופף והגיטריסט של דארק ניו דאיי). אני לא ראיתי את טרי כל כך שמח לנגן מאז המכה (העזיבה של רוקי וג'ון נראה לי..) הם קורעים את התחת שלהם כבר כמה ימים לחרוש על הסט ולהכניס אותו למוח והם נשמעים נהדר. זה מדהים איך שזה מרגיש טוב לנגן עכשיו- שום עננים מעל הראשים שלנו, לא קונספירציה, לא דרמה, רק אהבה למוזיקה. טרי, טים ואני מאוד שמחים וברצינות לא יכולים לחכות את סיבוב ההופעות שוב. וויל וטרוי מעט לחוצים אבל הם לא צריכים להיות, שניהם קרועים!. מעריצי דארק ניו דאיי, אל תדאגו, הלהקה לא תתפרק. אנחנו רק שואלים את וויל וטרוי לזמן מה (הם עובדים עכשיו על אלבום חדש. ובכן, אני מקווה שזה אמיתי מספיק בשבילכם. אני כנראה מותאמת (?) להגיד כל כך הרבה, אבל מישהו צריך להגיד את האמת. אני גמורה. חייבת לישון! אנחנו אוהבים אתם חבר'ה ולא נאכז אתכם. נתראה בקרוב אוהבת גברת ה.

rotemg10

New member
תרגום חופשי..

לא יודעת מה איתכם... קודם ממש כעסתי עליה וחשבתי שהיא יצור אנוכי ולא מתחשב.. אבל עם ההסבר הזה אני חושבת שאני הבנתי ואני מקווה שהיא אומרת את האמת ואני ממש מחכה לראות מה ייצא מטרוי ווויל (כמה ו'ויםXD) הם ממש נרגשים כפי שהיא אומרת :]

yotem 16

New member
אממ דעתי../images/Emo83.gif

נראה לי שהיא יצאה בסדר. היא אמרה את האמת (לפחות לפי מה שהיא אומרת...), והייתה תקיפה, אבל לא בוטה. מקווה שמה שהיא אמרה באמת נכון.

וואל...

פשוט מקוה שהכל יבוא לטובה עם אוונסנס ואיימי...:) ושנחווה והלוואי שנחווה הופעה מדהימה:)

למעלה