תרגום:
היי חברים! וואו יש כך כך הרבה מה להגיד, אני לא יודעת מאיפה להתחיל. דבר ראשון והכי חשוב, אני גברת איימי הרצלר! ג'וש ואני נשואים וזה הדבר הכי מדהים שקרה לי בחיים עד עכשיו (ואני ראיתי כמה דברים מדהימים). אנחנו עכשיו חזרנו מירח הדבש היפייפה שלנו לפני יומיים ולצערי גיליתי שהעובדה שלא יכולתי להגן על עצמי במשך שבוע לקחה ממני יתרון לא במעט. הנה האמת, כשאמרתי שג'ון ורוקי הבהירו שהם מוכנים לעבור הלאה, הם היו מאוד ווקלים (נגיד ברורים..) בנוגע לעובדה שלא אכפת להם מאוונסנס בכלל ורק היו בסביבה בשביל הכסף. אני, במודע, נתתי לאנרגיות השליליות לגדול בלהקה במשך זמן ארוך בגלל שפחדתי להתפרק כשלמעשה, כשניסיתי לאחוז בבחורים האלה זה מה שעיקב אותנו. התייחסתי גם בג'ון וגם ברוקי בנדיבות וכבוד וקיבלתי כלום חוץ מקנאה וטינה. הם היו אומללים. הם לא מנגנים איתנו יותר בגלל שאני אוהבת את הלהקה הזאת יותר מדי בשביל לראות אותה נופלת. עובדה קטנה ולא נכונה בעיתונות מציקה לי- רוקי לא פרש. הוא אף פעם לא דיבר איתי או עם האמרגן שלנו... אבל הוא כן אמר לרוב הצוות ולשאר הלהקה שהוא מתכנן לעזוב תוך שבועיים אחרי סיבוב ההופעות בדרום אפריקה (שבמהלכם התחתנתי ולא היה לי זמן להחליף אותו) במזל, הרבה מהאנשים האלה אכפת מהפרוייקט הזה ובאו להזהיר אותי, אז יכולנו להחליף אותו בזמן במשך סיבוב ההופעות כמתוכנן. ואז אמרתי לג'ון שזה הזמן הוא עשה מה שברור שהוא רצה לעשות- לנגן בלהקה שלו. בגלל שאף אחד כנראהלא צריך לנגן באוונסנס- זה לא להעריך אותה וזה לא לאהוב אותה. ובמיוחד לא אחד שיזיק לה. להיות חבר בלהקה בסיבוב הופעות כשאתה באמת רוצה להיות יוצר יכול להיות מתיש- אני חושבת שההתשה תפסה חזק את ג'ון... אבל זה היה שבוע שעבר... אז היום היה מלא חזרות עם וויל וטרוי והם מדהימים (לאלה שלא יודעים, אלו המתופף והגיטריסט של דארק ניו דאיי). אני לא ראיתי את טרי כל כך שמח לנגן מאז המכה (העזיבה של רוקי וג'ון נראה לי..) הם קורעים את התחת שלהם כבר כמה ימים לחרוש על הסט ולהכניס אותו למוח והם נשמעים נהדר. זה מדהים איך שזה מרגיש טוב לנגן עכשיו- שום עננים מעל הראשים שלנו, לא קונספירציה, לא דרמה, רק אהבה למוזיקה. טרי, טים ואני מאוד שמחים וברצינות לא יכולים לחכות את סיבוב ההופעות שוב. וויל וטרוי מעט לחוצים אבל הם לא צריכים להיות, שניהם קרועים!. מעריצי דארק ניו דאיי, אל תדאגו, הלהקה לא תתפרק. אנחנו רק שואלים את וויל וטרוי לזמן מה (הם עובדים עכשיו על אלבום חדש. ובכן, אני מקווה שזה אמיתי מספיק בשבילכם. אני כנראה מותאמת (?) להגיד כל כך הרבה, אבל מישהו צריך להגיד את האמת. אני גמורה. חייבת לישון! אנחנו אוהבים אתם חבר'ה ולא נאכז אתכם. נתראה בקרוב אוהבת גברת ה.