mp3 לפאלם

josh995

New member
mp3 לפאלם

יש לי מחשב כף יד של פאלם ואני רוצה להוסיף לו תוכנה של קריאת קבצי mp3 איפה אפשר למצוא?

mikeoreli

New member
השאלה בכלל היא איזה פאלם?

יש כאלו שלא מאפשרים האזנה לMP3 ויש כאלה שמאפשרים אך לא כדאי להאזין להם כי הם משמיעים במונו...

צביקה78

New member
גם טלפון וגם סטריאו? זה כבר מוגזם.

AYELET1

New member
צביקה עשית סלט... (בתיאבון../images/Emo8.gif)

טלפון זה TW ולא TC (כפי שמייק אמר) ה-TC ההוא מונו וכן גם זייר 71 ישנם PDA ללא יציאה לאזניות כלל (ע"ע פאלם M515)

צביקה78

New member
חבר'ה סלחו לי

אני עדיין עם חומר ההרדמה מעקירות שיניי הבינה שלי
זה לא היום החזק שלי בפורום

נקווה שלא עקרו לך את הבינה יחד עם

השיניים... סתתתתאאאאםםםם. ואם תשאל מה אני עושה בפורום זה - תשובתי: דע את המתרחש בחצר "האוייב" זו מצווה תלמודית ידועה...

AYELET1

New member
ווי ווי ווי

מנשה?
אתה???? מותיקי דור המייסדים... אם בארזים נפלה שלהבת מה יגידו אזובי הקיר???? אגב למה לא הגעת למפגש? במיוחד לכבודך נערך ביום חמישי

בארזים לא נפלה שום שלהבת, אני פשוט

מביט באזובי הקיר מלחכי פנכתו של ביל יקירינו - לראות אם התחדש משהו בתחומם. בקשר ליום חמישי - התנצלות כפולה: ראשית הייתי במפגש אחר לכבוד שלמה דברת, ושנית אני מתנצל על כך שלא הגבתי על ההזמנה ליוקנעם עילית בגלל עומס יתר. אני מתחייב בזאת חגיגית להגיע למפגש הבא!

AYELET1

New member
../images/Emo45.gif ואגב...

לא תאמין איזה אימפקט מדהים היה לדו"ח ועדת דברת על הפאלם... (באותו מפגש...)

האם את מתכוונת לקרשנדו הפאטאלי

שנגרם לפאלם שלך? קראתי. אני מזדהה עם תגובתו האפילפטית של הפאלם שלך משום שגם לי ישנן אי אילו תהיות קשות בעקבות קריאת כ ל הדו"ח! אבל זה לפורום אחר.

AYELET1

New member
מנשה... להרבה יש תהיות...

ההתפעלות היתה מהתגובה הרלוונטית של הפאלם...

yaniv79

New member
מנשה, מתי יהיה לי הכבוד לארח אותך

באימפריה החדשה? יניב

יניב, בקרוב אצור איתך קשר לנייד.

אני מאד רוצה לראות את החדרון שצמח לאימפריה. ובאותה הזדמנות לחזות במו עיניי בחידוש המעניין שדיברת עליו: עברית כהלכה על T5? כמו כן לראות את מערכת הניווט לפאלם ועוד ועוד חידושים בתחום המילונאות האנגלית-עברית-אנגלית. בקיצור זה הולך להיות ביקור ארוך. האם הזמנתך,לאור התיאור שלי, עודה בעינה?! אם כן אשמח לממש את ההזמנה.

למעלה