mp3 לפאלם

mikeoreli

New member
../images/Emo3.gif

אני באמת אנסה זאת, פשוט אם זכרוני אינו מטעני הוא לא שאל שאלות... יכול להיות מאוד שאני טועה...

2cookie

New member
PIE תומך בהורדות רגילות, לא דרך

FTP. אני יכול לשמור כל קובץ, אבל ברמת מנהל ההורדות- הוא עולה רק כשהאקספלורר לא מכיר את הפורמט (HTML, WMV, WMA, JPG, SWF, MP3). הפורמטים המצויינים ייפתחו על ידי האקספלורר עצמו או על ידי המדיה פלייר. במקרה והקובץ אינו מן המצויינים, האקספלורר ישאל לאן לשמור אותו.

castroman

New member
תראה שד...

לרוב הדברים כבר מיקו ענה לך ככה שאני יעבור
בקשר לאנליסטים אני לא מדבר על PPC פריק אני מדבר על החברות הגדולות בעולם שכן טוענות ככה, בהחלט יכול להיות שהם יטעו בדיוק כמו שהם טעו כשאמרו שPPC היא כשלון ובחיים לא תוכל להתחרות בפאלם ובהחלט זה קרה, שד הנתונים מראים כי PPC עקב ברבעון השלישי של 2004 את מכירות הפאלם בעולם לא בארה"ב בעולם ! בוא נחכה ונראה לתוצאות של הרבעון האחרון של 2004 ונסיק את המסקנות מהם, ועם כל הכבוד למערכת ההשקה המשומנת היטב של מיקרוסופט, פה לא מדבר על ילדים בני 12 שאתה מוכר להם מחשב שולחני עם 1001 באגים, כאן מדובר לרוב על אנשי עסקים, לכן בהחלט יש סיבה לכל המעבר הזה מפאלם לPPC והסיבה היא שPPC פשוט טובה לרוב האנשים ועושה את העבודה כמו גדולה.

AYELET1

New member
ומה אם אין CAB???

רק אתמול ביקש ממני אחד ממשתתפי הפורום הזה לשלוח אליו בדחיפות במייל קובץ CAB של תוכנה מסויימת, כי אין לו מחשב לידו להתקינה התקנתי אצלי את התוכנה והתחלתי לחפש את הקובץ פשוט לא היה קובץ CAB... בפאלם אין דבר כזה. תמיד ניתן לשלוח את הקבצים הדרושים!!!

castroman

New member
בהחלט יתרון של פאלם...

לא אמרתי שאף פעם זה לא, הסיבה העיקרית היא שקבצי הCAB של PPC הם כבדים יותר ולכן זה לא ריאלי להחזיק כאלה כל המכשיר בנוסף לתוכנה, פשוט אמרתי שאפשר להוריד קבצי CAB שלרוב נמצאים בתוך קובץ ההתקנה או הZIP של התוכנה.

yaniv79

New member
הדבר האחרון שאני צריך במכשיר

שאמור לשרת אותי כאשר אני נייד ולחוץ בזמן זה Clone של המחשב השולחני שלי. השתמשתי תקופה ב 3970 ואין סיכוי שאני חוזר למערכת ההפעלה הנוראית הזו. לפאלם יש כ 10000 תוכנות רשומות יותר מלפוקט וזה רק השוואה של PalmGear מול PocketGear. יש עוד עשרות מפתחים ומאות תוכנות שמחרימות את התימחור של PalmGear וניתן להוריד אותם באתרי המפתח. כך שהנתון הזה עדיין תקף היום. המחיר בדר"כ יותר גבוה והמס' על הנייר רק נראים טוב יותר. כמה תוכנות לPPC שאתה תכניס ל 64 מגה , אני אכניס פי 8 ויותר בפאלם. ברוב דגמי הPPC המסך עדיין ברזולוציה נמוכה יותר מרוב הפאלמים. וגם ככה כמות התוכנות שתומכות במסכים האלו מצומצמת ביותר. אני יכול לשדר כל תוכנה מפאלם לפאלם, אתה יכול במקרה חריג לשדר איקס מיקס דריקס מפוקט לפוקט. גיבוי מלא יש בפאלם Out of the box כברירת מחדל, בםוקט צריך להתקין הכל מחדש כל פעם ודרך המחשב אלא אם רוכשים תוכנת צד שלישי. שלא לדבר על סגירת כל יישום גם למראית עין וגם "באמת", עלאק מולטיטאסקינג... יניב

castroman

New member
../images/Emo3.gif

כמו שאמרתי מצדי שיהיו עשרה מילארד תוכנות לפאלם, לכל תוכנה בפאלם יש מקבילה בPPC, אתה יודע מה לשם השוואה, אתה יכול להריץ סרט Quick Time בפורמט MOV על הפאלם ? אני ישמח אם תוכיח לי את זה. "ברוב דגמי הPPC המסך עדיין ברזולוציה נמוכה יותר מרוב הפאלמים." - כמה מכשירי פאלם כבר יש ? הT5 הוא היחיד שתומך בהמון דברים שאמרת ונתת להם יתרונות, לעומת זאת בPPC כמעט כולם יכולים לעשות את זה. "שלא לדבר על סגירת כל יישום גם למראית עין וגם "באמת", עלאק מולטיטאסקינג" על מה אתה מדבר ? ישנן תוכנות צד שלישי פשוטות וקלות שפותרות את זה, וכן המולטיטאסקינג הוא אמיתי בPPC ובפאלם ממש לא.

yaniv79

New member
לפאלם יש יותר מ10,000 תוכנות מלפוקט

ואתה מסוגל לכתוב שלכל תוכנה של פאלם יש מקבילה בפוקט? 1+1=3 ?נו, באמת... אני יכול לראות קבצי MOV בעזרת Kinoma שמגיעה עם חלק מהדגמים. יש צורך בהמרה. אני כמעט בטוח שקראתי ש-MMPlayer תומכת בקבצי MOV מסויימים ללא המרה ( אני אנסה לאתר את זה ). אבל הוא נלך על פשוט יותר, כמה זמן ייקח לך לפתוח רשימת טלפונים שמכילה 10,000 רשומות? מכשירי פאלם עם רזולוציה גבוהה יותר מרוב ה-PPC? 1. TT 2. T2 3. T3 4. TE 5. T5 6. TW 7. TC 8. Z71 9. Z72 10. TREO650 בפאלם הסטנדרט הוא 320X320, בפוקט 240X320. יופי שתוכנת צד שלישי פותרת את בעית סגירת התוכנות ברקע. יש לך מושג איזה אחוז משתמשים לא מורידים אפילו תוכנה אחת לפאלם או פוקט? על מה אתה מדבר בכלל?

castroman

New member
אוף זה לא יגמר שפאלם תפשוט כבר

את הרגל או שגייטס יקנה אותה כבר
בכל מקרה אתה זה שצריך לעשות את החישוב הקטן
זה שיש עשרת אלפים תוכנות יותר (אני ישמח לראות הוכחה
) לא אומר שאין תוכנה מקבילה מהסיבה הפשוטה שמן הסתם ישנן עשרות\מאות שעושות בעצם את אותו הדבר ככה שבהחלט יש תוכנה מקבילה לאותו המכשיר אז 1+1 בעצם זה 3
בMVP PLAYER לPPC ניתן לראות MOV ללא המרה, לפחות בניסיון שלי עם התוכנה. בדיוק אותו הזמן שיקח לך, הספר טלפונים בPPC הוא פשוט וקל, עכשיו בוא נשאל כמה זמן יקח לך לפתוח את היומן\ספר טלפונים\דפדפן\מסנג'ר\מדיה פלייר\וורד\אקסל באותו הזמן ? לא תוכל כי יש לך פאלם. נו עשרה מכשירים אני מניח שעוד חודשיים\שלושה כבר מספר מכשירי הPPC יעקפו את הפאלם שתוציא מכשיר פעם בעשור. בהחלט צודק לגבי המשפט האחרון, בהחלט בעיה בPPC אבל יש גם תוכנה פנימית בPPC שסוגרת את החלונות במרוכז אני מאמין שזה יסתדר בגירסאות הבאות PPC 2004 ?
בכל מקרה מה שקורה כאן הוא שלפחות אני מודה בקח שיש יתרונות מסוימים לפאלם על גבי PPC, אבל ממש לא להפך שהזכרת את המסך המעולה של הT5 ובהשוואה למסכי הVGA המדהימים של הPPC פשוט לא אמרת כלום ועוד פעם דחפת משפט לא קשור על כמה שנוח לסגור יותר תוכנות בפאלם

yaniv79

New member
אם אתה רוצה אני יכול להתחיל כאן...

רשימה מאוד ארוכה של תוכנות לפאלם שלא תמצא להם מקבילות בפוקט. וההגיון שלך לגבי מגוון התוכנות של פאלם שחלקם כפולות, אני מבין שלא תופס בפוקט שם כל תוכנה מקורית לחלוטין... המולטיטאסטינג בפוקט זה שטות אחת גדולה, אתה יכול לראות על המסך יישום אחד בלבד. אם תחשב את הזמן שייקח לך אחר כך לסגור ידנית את כל התוכנות שפתחת זה שקול מבחינתי לצאת ולהכנס שוב ליישום בפאלם. מה עוד שיש מגוון רחב של תוכנות שמאפשרות להריץ פקודות ויישומים במקביל ( Clip pro, verichet, מגוון ה-DA'S ועוד...). הפאלמים שציינתי הם רק של חברת פאלם, יש עוד יצרנים. אני מוכן להודות על יתרון אחד ובודד לפוקט, המשחקים יפים ומושקעים יותר. לא זכור לי שציינתי משהו מיוחד על המסך של הT5 בויכוח שלנו על פאלם VS פוקט. בפאלם זה סטנדרט
ודווקא למסכים של ה-VGA כן התייחסתי, רשמתי שיש את זה רק ל 3 דגמים ואין תוכנות שתומכות בו בכלל
לילה טוב, יניב

castroman

New member
אני ישמח אם תכתוב רשימה

כל התוכנות אני מוכן להתערב שאני ימצא מקבילה בPPC. ומה אם אתה ממש צריך לצורך עבודה גם לנווט בGPS וגם לפתוח לרגע קובץ בוורד ואקסל וכל זאת להשאיר את הGPS פתוח כדי שימשיך לעבוד ברקע ולא יהיה צורך להדליקו מחדש ? מה אז ? מה תעשה בפאלם ? הזמן שיקח לך לסגור ולפתוח כל תוכנה ממש לא יהיה שקול לזמן שאני סוגר את התוכנות בPPC וכמו שאמרתי יש פתרון קל ופשוט לזה ככה שהכל נחסך, ואני יכול לתת לך 1001 דוגמאות כאלה. עוד יצרנים ? כמו ? סוני ? משווקת רק במזרח וגם זה הולך ומצטמצם, מי עוד ? חברות סיניות לא מוכרות ? בPPC יש ענקים ששולטים במיחשוב הביתי כמו HP וDELL הענקיות. מה זאת אומרת אין תוכנות שתומכות בו ב4700 ככה הבנתי בפורום יש תוכנה מובנת של HP אני חושב או שזה של מיקרוסופט שבעצם גורמת לתוכנה להתפרס על כל הרוחב של המסך, רוב התוכנות בהחלט תומכות בו בלי שום בעיה. ולילה טוב !

yaniv79

New member
ב-T3 לחיצה ממושכת תפתח רשימה של

6 היישומים האחרונים שהשתמשתי בהם, הרגע ניסיתי ואני מבטיח לך שכניסה ל-D2G וחזרה לניווט עובדת יותר מהר מכל פוקט. בכל מקרה בזמן נסיעה לא הייתי ממליץ להתחיל להתעסק עם מסמכי אופיס על מסך כזה קטן. "הבנתי בפורום" , אוקי, עכשיו אני משוכנע. לגבי תוכנות פאלם שאין להם מקבילות בפוקט, נתחיל באלו: 1. DBscan 2. Stability test 3. Palm Insider Pro 4. VFSmark 5. No security 6. Zlauncher 7. Multi user hack 8. Crash pro 9. Mass transit 10. undupe 11. tap dial 12. Appicon 13. nutshell 14. Tealscript לדעתי אולי תמצא בין 1 ל-3 Clones שבטח הם גם לוקים בחסר בהשוואה. בהצלחה, יניב

2cookie

New member
יש לך המון שגיאות.

להרבה מהוכנות שציינת יש מקבילות לפוקט שמוכרות לי.

AYELET1

New member
מי ביקש רשימה ולא קיבל ../images/Emo3.gif...

את הרשימה פרסמתי רק היום כאן, וללא קשר לדיון אשמח אם תטרח אביאל ותביא מקבילות לתוכנות הללו. אפרסם אותן כהמשך למאמר זה (בלא קשר לדיון...)

mikeoreli

New member
סליחה?

התוכנות עובדות ב4700 (שלי לפחות) כמו שצריך. יש פה ושם כאלו שלא עובדות וזאת בגלל תאימות למערכת ההפעלה שהיא יחסית חדשה, אבל חוץ מזה - חבל על הזמן.

2cookie

New member
"המולטיטאסקינג בפוקט הוא שטות

אחת גדולה"? מה גורם לך לומר דבר כזה? סגירת תוכנות בפוקט היא עניין של 2 לחיצות, ומעבר בין תוכנות הוא עניין של לחיצה אחת. מכיוון שהמערכת תוכננה למסך QVGA, אתה לא יכול להציג כמה חלונות בו זמנית. אני מניח שכש-VGA יהפוך לסטנדרט זה יטופל. בפאלם HVGA אינו סטנדרט- אלא תכונה של 3 מכשירים. יודע לכמה מכשירי PPC יש מסך VGA? יותר מלכל הדגמים של PALM ONE. יפה שאתה מודה שהמשחקים טובים יותר
זו אחת הסיבות שפוקט תמיד יהיה לי. הבעיה היא שלא מדובר רק במשחקים, אלא בתחומים נוספים- כמו התאמה למשתמש מבחינת תכונות ותקציב, שיקולי עלות מול תמורה ובעיקר סיפוק צרכים כמעט לכל מגזר- גם לאלו שצריכים WIFI, BT ושני חריצי הרחבה פנויים בו זמנית.

2cookie

New member
תיקון לעצמי

סגירת תוכנות בפוקט הוא עניין של לחיצה על X= לחיצה אחת. אני פשוט מורגל ב-2 כדי לא לסגור תוכנות בטעות. (גם בפוקט הן חוזרות לאותה נקודה ברוב המקרים, אבל אינטרנט אקספלורר מן הסתם לא- והוא היישום בו אני משתמש הכי הרבה, ולכן ההגדרה)

למעלה