mp3 לפאלם

2cookie

New member
הופה

אם הם לא מורידים תוכנות בכלל, בפוקט יהיו יותר.

Scott

New member
אהה... Right

כשיש עשרות תוכנות שמה שהן עושות זה "מראה"? "פנס"? שתי ההשוואות האלה פשוט לא רלוונטיות ואני לא מכיר דרך נורמלית אחרת לכמת למי יש יותר תוכנות.

2cookie

New member
אתה צודק.

כבר ציינתי פעמים רבות שמאז ההשתדרגות לרזולוציה גבוהה פי 6, לכמות צבעים גדולה פי 10,000 ולמהירויות מעבד גבוהות פי 10, הרבה תוכנות הפכו ללא רלוונטיות.

2cookie

New member
טעות! פעם שלישית

אני יכול להעביר איזו תוכנה שאני רוצה מפוקט לפוקט בלי בעיה- דרך IR, BT או מה שבא לי. תוכנות גיבוי לכרטיס מגיעות כסטנדרט כמעט עם כל מכשיר, וסגירת יישום באמת אינה בעיה אם משתמשים בתוכנה (היי, בפאלם צריך תוכנה כדי לפתוח תוכנות ומסמכים...)

shed

New member
המממ...

סצינה לא מאוד שכיחה במפגשי פורום: * פאלמיסט א' לפאלמיסט ב' - תראה, יש לי את פאלמא סוטרא. ב' ל-א': וואללה? תעביר. בימבום אחד והכל עובר. * פוקטיסט א' ל-ב': תראה יש לי תוכנה מצויינת שסוגרת תוכנות. ב' ל-א' וואלה? יש לך את ההתקנה שלה? א' ל-ב' לא, אבל אתה יכול להוריד אותה מ... עוד לא ראיתי פעם אחת באף מפגש תוכנה שעברה מפוקט אחד לשני. מצד שני כמות התוכנות שעוברות כל מפגש בין פאלמים מזכירה לי מסיבת חילופי זוגות פראית במיוחד.

Scott

New member
יש ויש

במידה והתוכנה מגיעה כ-CAB והיא נמצאת על המכשיר (או על כרטיס הזיכרון) אין שום בעיה להעביר ולהתקין.

AYELET1

New member
שוב- לא כל התוכנות מגיעות כ-CAB!!!

בפאלם את כולן אתה יכול להעביר

shed

New member
---> כן בטח....

"במידה והתכנה מגיעה כ-CAB והיא נמצאת על המכשיר"... עכשיו הצחקת אותי: מי בכלל שומר את ה-CAB על המכשיר, ולמי יש מקום לזה על המכשיר? כאשר כל תוכנה תופסת כמה וכמה MB טובים (ובד"כ לפחות פי שניים או שלוש מאשר בפאלם) למי בכלל יש מקום להחזיק גם את קבצי ההתקנה המטופשים האלה. בנוסף, אם אני לא טועה, כאשר מתקינים תוכנה בעזרת CAB על המכשיר, ההתקנה תמחוק את קובץ הCAB באופן אוטומטי בסוף התהליך.

2cookie

New member
יש כאן בורות מוחלטת בכל מה שקשור

ל-PPC. המחירים אינם גבוהים יותר, הרזולוציה אינה נמוכה יותר, ניווט לפאלם עדיין אין ופוקט שווה מאד לקנות.

צביקה78

New member
../images/Emo3.gif ואני חשבתי לתומי שיש לך גם פוקט

פיסי

למעלה