אם אתה אכן יכול לעשות את כל זה
במקביל - אז אני שמח בשבילך. הקטע הוא שאתה למעשה מוגבל בתוכנות שאכן מאפשרות עבודה כזו בגלל שהמתכנת אפשר זו בתוכנה, כי עד כמה שאני יודע, מע' ההפעלה היחידה של פאלם שמאפשרת מולטי טאסקינג זו מערכת קובולט. לגבי סגירת התוכנות בPPC - אתה צודק אבל חלקית. הסיבה שמיקרוסופט לא מאפשרת סגירת תוכנות בצורה קלה זה בגלל שלדעתם לא צריך לסגור. אם הזיכרון מתמלא התוכנות הפתוחות נסגרות מעצמן. הבעיה היא שהמנגנון הזה לא עובד כמו שצריך בגלל מתכנתים שגורמים לזליגת זיכרון (כמו שהיה בזמנו אצל PDAC ואני חושש שהבעיה חזרה בגרסת הבטא שלהם לVGA) וגם אולי הרגל שלנו מהמחשב האישי לסגור תוכנות שאנחנו לא עובדים איתן. למעשה, רוב בעלי הפוקט פיסי מתקינים תוכנת משימות כמו שכבר כתבתי שמאפשרות להקטין, לסגור ולעבור בין התוכנות. אני אשמח רק אם תוכל לעשות ניסוי קטן ולחזור עם תוצאות - האם אתה יכול להתחיל להוריד קובץ ובאמצע ההורדה לעבור לתוכנה אחרת, כאשר ההורדה מתרחשת ברקע? לגבי הWIFI - פה אתה טועה בגדול, לדעתי אתה פשוט משקר לעצמך, בגלל שכדי לאפשר זאת המכשיר שלך אתה צריך עוד לקנות כרטיס WIFI שעולה הרבה כסף... בתור אחד שהמכשיר שלו מאפשר גם לגלוש דרך WIFI וגם דרך BT, אני מעדיף את הWIFI. למה? ברוב המקומות שאני נמצא הוא בחינם והוא הרבה יותר מהיר... הייתרון היחיד של הBT (שגם הוא למעשה יוצר תלות בכך שתרכוש סלולארי עם BT) הוא הזמינות בכל מקום בזכות הסלולארי. חוץ מזה, אני משער שאתה לא גולש תוך כדי נהיגה או נסיעה (אני יודע שאני לא, כי אחרת...).