את מספר התיק קיבלת מהקהילה?!
שוב - לדעתי זה לא נקרא "לסדר". נכנסת דרך מניטובה, החוק מתיר לך לעבור למקום אחר. למן היום שהגשת את הטפסים ועד היום שקיבלת את האישורים פתאום קיבלת הצעת עבודה שני מטר ממניטובה לכוון מערב. אז מה? ואם אתה גר במניטובה אבל בעיר מעפנה עוד יותר מוויניפג, במקום שהקהילה שם לא קיימת? אז מה? האם אתה מרגיש מחוייב גם לקהילה ותוותר על עבודה במקום נידח רק בגלל המסלול שעברת? הקנדים אמנם לא טיפשים, אבל: 1) יש פרצות במערכת וכל עוד אתה עובד לפי הספר אז זה לא שאלה של טיפשות או תחמנות. 2) עוד לא נתקלתי בכוח בקנדה שיכול לגרום לשתי רשויות לדבר אחת עם השנייה. אדרבא, כשכבר רציתי לגרום לרשות אחת להכיר במסמך שהנפיקה רשות אחרת, הייתי צריך להחתים את המסמך אצל נוטריון ולשלוח אותו לרשות האחרת (הייתי מוכן לשלוח את האורגינל, לא היה טוב להם) 3) יתרה מכך - בתוך אותה רשות עצמה הם לא מודעים לעצמם. כך למשל מסיבה כלשהי הייתי צריך להנפיק כרטיס PR חדש. הם רצו שאשלח להם העתק של הLANDING DOCUMENT - וזה מסמך שהנפיקה אותה רשות שמנפיקה את כרטיסי הPR! ככה שקשה לי להאמין שהם מתואמים שם, ובכל מקרה, הנושא נדון בבית משפט ונפסק שאדם עם PR רשאי להתגורר בכל מקום בקנדה שלבו חפץ.