תגובה לחורזת
אז זהו חורזת, שאני חושבת קצת שונה ממך..... לי נדמה שאין לי שום צורך לנסות "לתקן" את אופנת מתאים לי או כל אופנה אחרת. יש חנויות אחרות שמוכרות בגדים מתאימים ואפילו איכותיים יותר, ומאחר ולא מדובר באיזה מפעל "צדקה לשמנות" שחייבים שישאר בשטח.....אזי נראה לי שכדאי שהם "ישנו במיטה שהציעו". אולי אם הם יפשטו את הרגל, תקום חברה אחרת שתלמד את הסיבות והגורמים לכך ואולי כך יתחולל שינוי תפיסתי. חובה לזכור שלא מדובר כאן על הסימפטומים כגון בגדים גדולים מוחבאים, דוגמניות רזות וכו' אלא על תפיסה כוללת של תפקידה של החברה הזאת!!! מעניין אותי למה נדמה לך (או שלא) שאנחנו אמורות להסביר להם איפה הטעויות שלהם? שאנחנו יכולות לשנות תפיסות חברתיות ? זוהי חברה מסחרית, ואם משהו לא מוצא חן בעיננו - פשוט לא קונים שם. לא מדובר בשינוי שצריך להתחולל בחברה ממשלתית שאין לנו ברירה אלא להשתמש בשירותיה!! מה שקורה בפועל זה שבמקום לשלם לאנשים מקצועיים (אולי שמנים?) ולקבל ייעוץ כזה שמלכתחילה לא "יפגעו" בנו - הם קודם פוגעים, ואחרי שמתעורר קצת מרד צרכניות - הם נזכרים לשאול. שינויים כלשהם? אשרי המאמין..... כי תחשבי טוב, ברגע שהמידות הגדולות תהיינה גלויות - תאמרי לי איזו בחורה במידה 42 תכנס לחנות?????? והרי אליהן השתוקקו מלכתחילה. לא אלינו. אנחנו היינו מובנות מאליהן........בכל מקרה נכנס ונקנה.......כי הרי אין משהו אחר....... הם חשבו שבכל מקרה הם יצחקו כל הדרך אל הבנק.....אבל יודעת מה? לא עם הצ'קים שלי. אביבית