MISTRAL SAG-350 vs B&W 802D???

אנשים זה לא אתה, ולא אני

שלום טעמם של אנשים שונה. ולא הייתי רץ לקבל החלטה עבור עצמי, על סמך העדפות של אחרים. כבר שמעתי אנשים מתלהבים מצליל, שעבורי לא היה איכותי כלל, או פוסלים דברים שממש אהבתי. לטובת ההשוואה, אם המיסטראל נראים כמו ה-B&W, ומתומחרים 1/4, ראוי להשוות אותם ל-B&W. לפחות התרשמתי, שאתה חובב את הסאונד של ה-802D ומחפש להם תחליף זול אך איכותי. מה שאני חוזר ואומר, לך תקשיב להם, לפני שאתה מייצר פה שרשור גדול. הרי זה תמיד עניין של טעם אישי, ושם יכולים להיות הפתעות. מה שעבור אחד נשמע טוב, לא נשמע טוב עבור אחר. ובסרט הזה הייתי הרבה פעמים. אני יכול להגיד לך, שגם מה-FAT LADY של מורל (רמקול ב-18K$) לא נפלתי. הוא נשמע נחמד אבל לא מקביל לסופיה למשל (באותו מחיר).

י.לוי

New member
ממש לא היחידי נשמה

מדובר בידידנו איתי123 או בשמו האחר steve2. שכנראה החליט למכור לאר הרבה זמן את האקסטרימה ולהתחדש בכאילו 802 חדשים.

nir547

New member

רונן ס

New member
איתי תתחדש!

יואב לוי התקשר אליי הבוקר לקשקש על זה שיש בלוחות אקסטרימות למכירה. מדובר ברמקול די נדיר שלא צץ כל יום בלוחות. המוכר הוא ברוך גליסקו, היבואן של מיסטראל, שפותח השרשור מדבר בשבחם יותר מאשר מנסה באמת להתייעץ מה הם שווים לדעתנו. הכתיבה היתה לי מוכרת מידי ולכן ביצעתי חיפוש קצר על היסטוריית המשתמש שהעלתה את השרשור שבתמונה המצורפת. ניתן לראות שSTEVE2 הלו הוא איתי, כותב שזה הוא תחת הניק של PUSHKY. להשלמת התמונה, איתי הבעלים (או היה הבעלים) של אקסטרימות כאלו בדיוק. אז איתי, לפני שאתה חושב שמישהו פה מטומטם, תדאג לטשטש את העקבות שלך יותר בקפידה. מהחברים יואב ורונן.

הנסיך.

New member
מה הסיפור של התמהונים ואודיופיליה?

אני לא מבין בכלל מה מביא אדם בוגר, כביכול שפוי, כביכול רציני (מתיימר להיות איש מקצוע ?) לשקר ככה במצח נחושה בפורום ציבורי בצורה כל כך בוטה אני מקווה שיש הסבר ממש טוב לתנהלות ההזויה הזו של הבחור (סטיב, איתי, וואטאבר) רונן ויואב - קבלו ח"ח על החושים החדים :)

י.לוי

New member
חסך בתשומת לב בגיל הילדות

אני לא פסיכולוג אומנם אבל לדעתי זה הכיוון.

knappertsbusch

New member
זאת התמיהה שלי מאז ומעולם

תמהונים יש בכל מקום, ויש תחומים שבהם יותר צפוי למצוא כאלה. למה דווקא אודיופיליה? אין לי תשובה לזה...

pushky

New member
יופי ילדים קטנים!

ואכן המטרה הייתה טובה. ותשאלו את עצמכם רונן ויואב למה בעצם נכנסתי תחת שם של אשתי... אני לא אוהב שרודפים אותי ושופטים כל דבר שאני עושה או אעשה... כאילו אני צריך לבקש רשות ממישהו. ואכן השרשור היה באמת למטרת ייעוץ... תראו את זה אך שאתם רוצים זה לא מעניין.

רונן ס

New member
אתה שרוף

והסיבה שבאת לכאן לכתוב תחת שם בדוי היא מכיוון שבהתנהגותך דאגת לשרוף את עצמך בכל הפורומים בהם כתבת. חבל לי על אלו שהשקיעו מזמנם כדי לתת לך תשובה רצינית בעוד אתה מסתתר מרוב הבושות שאתה עושה לעצמך בכל מקום אליו אתה מגיע. מקווה שלא נראה אותך כאן שוב.

dts

New member
לעבודת המודיעין כמובן

אכן שירשור מפתיע צץ כאן ועוד על רמקולים ולא מפלאסטיק. איתי הזה או סטיב וכו' סובל מהפרעות מעט מוזרות בשנה האחרונה. גם שרשרת הביקורים בביתו המושקע לכאורה התבררה בעבר הלא רחוק כמסחרית ומי שמזמין אותו לעזרה צריך להכין צ'ק קטן. הכל בהסכמה אמנם אבל שיווק ויראלי מר כזה לא ניראה לי מתאים לקהילה שהתפתחה בפורומים האלה - לדעתי לפחות. יאללה לפלזמות 32 זולות... או אולי המלצות סרטים רונן ?

י.לוי

New member
צ׳ק קטן??????

פוסט גדול זה יותר נכון. בזכות הפוסט הגדול הוא גובה לפעמים צ׳ק קטן על כיול ״מקצועי ״

י.לוי

New member
פושקי אתה רוצה שאפרסם את המחירון?

שכולל כיול לא שום אמצעי כיול כמו תוכנת מחשב, מד spl וכו.... רק על פי אוזני החתול.
המחירים גם לא כוללים הגעה לבית הלקוח. על זה הלקוח אחראי בעצמו .

steve2

New member
יואב אני מציע שתרגע, לא באלי לי להמשיך את

הרומן הארוך בינונו... כמו שאמרי לך בהודעות אישיות כאשר נדנדת לי למה אני לא מתייחס אליך...אל אנשים כמוך אני מעדיף לא להתקרב... והמבין יבין...!!!!

י.לוי

New member
פושקי אתה יכול להציע עד מחר

שקרן היית ושקרן תשאר. לא נדנדתי לך למה אתה לא מתיחס פושקי. במסגרת הויכוח בינינו בחרת לא לקרוא את תשובתי, כי נגמרו לך החירטוטים. אני החלטתי,לאחר שהשקעתי בכתיבת התשובה, שאתה צריך לקרוא אותה ולכן דאגתי שתקרא.
ואכן קראת.

למעלה