מה שבסך הכל אמרתי
זה שלמרות שהרוב המכריע של הדוגמניות בסוכנויות הן מעל 170 יש עדיין פה ושם דוגמניות יותר נמוכות, ולכן לא צריך להתייאש לפני שקודם מנסים. לא יודעת למה רפאל הבין מזה שאני חושבת שרוב הדוגמניות בסוכנויות הדוגמנות הן מתחת ל170 או משהו, אבל התכוונתי לזה שאמנם יש קצת דוגמניות בגובה הזה בסוכנויות הנ"ל, אבל עדיין אם בחורה נראית כמו לובה לא צריך ישר להתייאש, אלא ללכץ לפגישה ולראות מה קורה. דווקא המספרים שבנו פרסם לא מפתיעים אותי, אני חשבתי האמת שמדובר ב9 אחוז, אבל כנראה שזה 8 וחצי אחוז, ועדיין, ללכת לפגישה לפני שמוותרים את הפנים יפות. כן, אני פרילנסית, אבל אם הייתי נראית כמו לובה לא הייתי פרילנסית, בסוכנויות שהתקבלתי אליהם אמרו לי שאני צריכה לעשות "בוק", ושאין לי תמונות מקצועיות, ואי אפשר לעבוד איתי אם אין לי תמונות מקצועיות, אז זה מה שאני עושה בינתיים, וכן, אני תמימה, זה חדש? אבל אין לי ברירה, זה החלום שלי. צריך סוכנות כי כל הצלמים הכי טובים רוצים לדעת באיזה סוכנות את, ואם את לא בסוכנות אז הרבה פעמים זה מינוס, אי אפשר לדעת על אודישנים חשובים, כי לפי מה שהבנתי מודיעים לסוכנויות והם שולחים דוגמניות, לא מודיעים לדוגמניות באופן פרטי. בכל המגזינים שאת רואה, או בכל הקטלוגים, תמיד נותנים קרדיט לדוגמנים ואז לסוכנות, וכמעט לא תראי מצב שבו אין מאחורי הדוגמנית סוכנות. אל תשכחי גם שלובה ממש לא במצב שלי, יש לה הרבה תמונות מאוד מקצועיות, שבקלות יכולות לשמש כ"בוק" את חלקן היא פרסמה, והיא לא חייבת יותר להיות פרילנסית, והיא יכולה עד שיחתימו אותה ולא מחתימים כל אחת על ההתחלה, לעזור לעצמה בעיניין הזה, ולחפש לבד עבודות, אבל שתנסה גם יותר. יש לה תמונות מעולות, לא את כולן פרסמה, עכשיו היא רק צריכה לבחור את הסוכנות, וגם אם האודישן ליולי ולרוברטו ( שגילו את אגם רוטברג הנמוכה והמדהימה) לא ממש יצליחו, אז גם סוכנויות קטנות כמו hh models, xo models, touch, take4you, ישלחו אותה לאודישנים, ואולי יסדרו לה הפקות איפור או שיער או הפקות אופנה במגזינים, זה לא הכל, אבל זה עדיין משהו, וזה לא יעלה לה כסף על בוק, כי תמונות מקצועיות של רן שני כבר יש לה.