me(צילם רן שני )

קסנדרה20

New member
דוגמנית שמחפשת עבודות לבד

וגם מוצאת עבודות לבד, אבל רוב העבודות האלה לא יביאו אותה לשום חשיפה לשום פרסום, ולשום כסף, חוץ מכמה עבודות בודדות. וגם חוץ מכמה עבודות בודדות היא לא ממש מקבלת תמונות מקצועיות שתוכל להרכיב מהן בוק מקצועי. או שהדוגמנית לא מתאימה, והפנים שלה לא משהו, או שהיא פשוט חושבת שהיא מסוגלת להצליח יותר לבד, בלי הסוכנויות, ולדעת לבד איפה יש אודישנים, בקיצור- תמימה.

ספיר1992

New member
מלי לוי היא פרילאנסרית ויש לה אחלה

חשיפה, היא מפורסמת ויש לה פנים מדהימות וחזקות.. יש מלא פרילאנסריות עם פנים מדהימות, אם כבר אין להן גובה ובגלל זה הן פרילאנסריות, או נתונים אחרים.. אני חושבת שאת רושמת דברים מהניסיון שלך לגבי עצמך, הן אם מדובר בגובה, הן אם מדובר ב''תמימות'' ולא דברים שנכונים באופן כללי אלא מה שאת חושבת ורוצה לחשוב שנכון כדי להצדיק את העובדה שאת לא בסוכנות.

קסנדרה20

New member
ברור כי היא סופרמודל

סופר מודל יכולה להיות פרילנסרית בלי לפגוע בכמות העבודות שהיא מקבלת ובאיכות העבודות שהיא מקבלת. לא מבינה למה הסקת שאני לא רשומה בסוכנות, לא התקבלתי ללוק, ולרוברטו, אבל אני כן רשומה בסוכנות, אפילו שרק בסוכנות קטנה.

ספיר1992

New member
באיזו סוכנות את רשומה? (יש לי הרגשה שאני יודע

ת). בכל אופן את כל הזמן סותרת את עצמך ומדברייך זה היה נראה ככה. אשמח לדעת איזה סוג של עבודות מספקת לך אותה סוכנות ואיך היא.. ואשמח אם תעני לי =) נ.ב- אני לא אוייבת שלך חס וחלילה, חס וחסה, לההפך ואין קשר בין העובדה שאינני מסכימה לדעותייך ועמדותייך בתחום לבין מה שקרה עם אגמושלמת. =)

צר לי לומר לך

וזה לא פעם ראשונה ששמתי לב לזה. אין לך שמץ של מושג איזה דוגמניות לוקח רוברטו איזה דוגמניות לוקחים ביולי ואיזה דוגמניות מקבלים לכל סוכנות אחרת ברמה.

קסנדרה20

New member
צר לי גם להגיד לך

ביולי למשך כל השנים היו גם דוגמניות במטר שישים, עובדה שגם אני הייתי שם, ואני כידוע נמוכה. אותו דבר לגבי רוברטו. ואתה יכול להסתכל בעצמך ולראות שבכל אחת מ2 הסוכנויות האלה אמנם רוב הדוגמניות גבוהות, אבל יש גם דוגמניות נמוכות.

קסנדרה20

New member
טוב, אנחנו לא נפתח כאן דיונים קודמים

גם ככה אנשים פה לא יזכרו מה קרה בדיונים קודמים. ועובדה שאז יכולת להגיד לי שאתה לא מסכים איתי, ולא אמרת. נושא הדיון הוא לא מה אתה חושב עליי באופן כללי, ואם בורה או משכילה בנושא, זה לא המקום להביע עליי דיעה. לצערך יש לך אפשרות בשרשור הזה לבקר אותי רק על מה שאמרתי בשרשור הזה.

חס וחלילה...

לא חושב שאת בורה. וצודקת יכלתי להגיד בזמנו שאני לא מסכים. לא עשיתי את זה וזה לא קשור... כנראה שהפעם זה נראה לי הרבה יותר בולט וברור. כשאת מדברת עם מישהי שבעיניי היא מאוד פשוטה ואין לה שום נתון לדגמן , על יולי ורוברטו ולהיות פרילאנסרית או לא פרילאנסרית..... לא מבין בכלל איך הגעת לכל זה. בלי להעליב את לובה כל שבוע מגיעות אליי בערך 10 בנות כמוהה שאין להן נתונים ואין בהן שום דבר מיוחד ויכול להיות שגם יש להם איזה כמה תמנות מפוצצות בריטושים ופוטושופ שבכלל לא משקפות את המציאות. העובדה שאת נמוכה ושאת רוצה להאמין שאפשר לעשות בתחום הזה משהו רציני עם כזה גובה לא צריך להקרין על תגובותייך לבנות אחרות. כי אין מה לעשות בתחום עם כזה גובה... במיוחד אם הלוק שלך לא הכי מעניין.

אני צלמתי את לובה והיא יכולה בקלות לדגמן.

היא פשוט בחורה צנועה ולא מכירה את התחום. הייתי מצפה ממך לעזור לה במקום לספר שיש עוד רבות כמוהה.

כל אחת ואחד שביקש ממני עזרה

קיבל אותה בלי קשר לדעותיי עליו. ויש גם פה בפורום אנשים שיעידו שלא סתם רשמתי את זה עכשיו. אבל תמיכה נפשית זה לא התחום שלי ואני בדעותיי מאוד ישיר ומאוד כן. אם אתה רואה את זה כדבר שלילי... זה כבר עניינך. אם אתה חושב שלובה בקלות יכולה לדגמן גם זה כבר עניינך... פתח סוכנות ושלח אותה לעבודות. אני בטוח שהיא בחורה מדהימה וצנועה ואחלה של בנאדם.זה לא קשור בכלל למה שרשמתי בקשר להתאמה לתחום.

lubka17

New member
יש לי שאלה אליך

תגיד למה בשביל ליהיות דוגמנית צילום הגובה עדיין נורא חשוב? ואיזה נתונים צריכים ליהיות אצל בחורה בת 17 שרוצה ליהיות דוגמנית צילום כגון משקל והיקפים?

תשובה

קודם כל אין כזה דבר דוגמנית צילום. אני לא מכיר סוכנות שמחפשת דוגמנית לצילום ודוגמנית לאיפור ודוגמנית למסלול. לדוגמנית ברמה צריך להיות כל החבילה והיא צריכה להתאים להכל. בעניין של העבודות מישהי נמוכה תראה הרבה פחות טוב ליד בנות שגובהן (בהפקה נורמלית לפחות.....) בסביבות ה 1.75 ובנים שגובהם בסביבות ה 1.85 ברוב המקרים גם הקולקציות החדשות שחברות אופנה מביאות לצילומים מותאמים במידה שלהם לדוגמנים ודוגמניות בגובה הנ"ל. בעניין נתונים שבחורה צריכה,אופטימלי זה ירכיים 90 ומותניים 60. אף אחד לא מודד משקלים בתחום הזה.

את אומרת שהיית ביולי ולמען האמת קצת קשה לי

להבין את זה, האם היית שם במחלקת הדוגמנות שלהם רשומה כדוגמנית עם חוזה מסודר או שהיית במחלקת הניצבים, יש הבדל גדול מאוד בין השניים ואני אשמח לקבל ממך הבהרות בנושא. ואני מעוניין באותה הזדמנות לחזק את דבריו של רפאל הסיכוי לדגמן עם הנתונים שלך מבחינת גובה לא מספיקים (בארץ הכוונה מתחת ל 1.70 לבחורה מינימום גבר 1.80 מינימום) נמוכים ביותר. הסיכוי למצוא דוגמנית נמוכה שהיא לא מפרוסמת או טאלנט מסוג כלשהו נמוכים ביותר, נכון שיש כמה כאלו אבל הן מיעוט אדיר וחובה לציין זאת.

ספיר1992

New member
קסנדרה, אני נוטה להסכים עם רפאל בכל אשר רשם.

קסנדרה, זה יפה שאת מפרגנת פה לכולן אבל לפעמים את סתם משלה אותן ומשקרת להן, לא כל בחורה יפה יכולה לדגמן. מלבד זאת, כמו שרשם רפאל, אין לך שמץ של מושג איזה דוגמניות לוקח רוברטו, איזה דוגמניות לוקחים ביולי ואיזה דוגמניות מקבלים לכל סוכנות אחרת ברמה, לכל סוכנות יש את הטעם שלה. לובה, לדעתי את מדהימה, יש לך פנים ממש יפות אבל כמו שרשמת בעצמך הגובה פוגע בך מבחינת הסיכוי לדגמן. אני הייתי מציעה לך לנסות בכל אופן את מזלך בכמה סוכנויות (כמובן שלא בארטפורם, קארין או יולי), אין לך מה להפסיד. אני חושבת שיש כמה סוכנויות שדווקא יאהבו את המראה שלך ופחות יחמירו עם הגובה. אם לא אז אולי לא תהי דוגמנית אבל תמיד תוכלי סתם כך לעבוד בעבור תמונות למאפרות ולצלמים ולהרוויח תמונות טובות קצת יותר מאלה שאת יכולה להפיק בעזרת מצלמה ביתית (למרות שגם הן לא תהיינה ברמה גבוהה מבחינת צילום ביחס לצלמים טובים). קסנדרה, למה פרילנסרית היא ''תמימה'' בעינייך? זה לא מה שאת עושה כרגע? את לא פרילנסרית? לדעתי אם בחורה מצליחה להשיג יותר עבודות לבד אין סיבה שתהיה בסוכנות בה סתם יקחו לה אחוזים על כל עבודה, בעיקר אם העבודות אותן היא יכולה להשיג הן בכל אופן קטנות. יש לי חברה שהציעו לה קמפיין לבגדי ים ספורטיביים תמורת 10 אלף ש''ח (בדרך היא יכלה לקבל גם לייזר בכל הגוף, בגדי ים ועוד'), הציעו לה גם קמפיין לעדשות של ספורטאים ולדברים נוספים והיא לא דוגמנית ולא חתומה בשום סוכנות. לדעתי היא פראיירית דווקא על שלא עשתה אותם. כנסי לאתרר של יולי וסיפרי כמה בנות בגובה של 1.60 יש להם בסוכנות, אני מתערבת איתך שיד אחת תספיק לך ועוד תשארנה אצבעות ''עודף''. כנסי לאתר של ארטפורם, שם אפילו אחת מתחת ל1.73 לא תמצאי ואותו דבר גם בקארין, בלוק ובכל סוכנות נחשבת.

קסנדרה20

New member
מה שבסך הכל אמרתי

זה שלמרות שהרוב המכריע של הדוגמניות בסוכנויות הן מעל 170 יש עדיין פה ושם דוגמניות יותר נמוכות, ולכן לא צריך להתייאש לפני שקודם מנסים. לא יודעת למה רפאל הבין מזה שאני חושבת שרוב הדוגמניות בסוכנויות הדוגמנות הן מתחת ל170 או משהו, אבל התכוונתי לזה שאמנם יש קצת דוגמניות בגובה הזה בסוכנויות הנ"ל, אבל עדיין אם בחורה נראית כמו לובה לא צריך ישר להתייאש, אלא ללכץ לפגישה ולראות מה קורה. דווקא המספרים שבנו פרסם לא מפתיעים אותי, אני חשבתי האמת שמדובר ב9 אחוז, אבל כנראה שזה 8 וחצי אחוז, ועדיין, ללכת לפגישה לפני שמוותרים את הפנים יפות. כן, אני פרילנסית, אבל אם הייתי נראית כמו לובה לא הייתי פרילנסית, בסוכנויות שהתקבלתי אליהם אמרו לי שאני צריכה לעשות "בוק", ושאין לי תמונות מקצועיות, ואי אפשר לעבוד איתי אם אין לי תמונות מקצועיות, אז זה מה שאני עושה בינתיים, וכן, אני תמימה, זה חדש? אבל אין לי ברירה, זה החלום שלי. צריך סוכנות כי כל הצלמים הכי טובים רוצים לדעת באיזה סוכנות את, ואם את לא בסוכנות אז הרבה פעמים זה מינוס, אי אפשר לדעת על אודישנים חשובים, כי לפי מה שהבנתי מודיעים לסוכנויות והם שולחים דוגמניות, לא מודיעים לדוגמניות באופן פרטי. בכל המגזינים שאת רואה, או בכל הקטלוגים, תמיד נותנים קרדיט לדוגמנים ואז לסוכנות, וכמעט לא תראי מצב שבו אין מאחורי הדוגמנית סוכנות. אל תשכחי גם שלובה ממש לא במצב שלי, יש לה הרבה תמונות מאוד מקצועיות, שבקלות יכולות לשמש כ"בוק" את חלקן היא פרסמה, והיא לא חייבת יותר להיות פרילנסית, והיא יכולה עד שיחתימו אותה ולא מחתימים כל אחת על ההתחלה, לעזור לעצמה בעיניין הזה, ולחפש לבד עבודות, אבל שתנסה גם יותר. יש לה תמונות מעולות, לא את כולן פרסמה, עכשיו היא רק צריכה לבחור את הסוכנות, וגם אם האודישן ליולי ולרוברטו ( שגילו את אגם רוטברג הנמוכה והמדהימה) לא ממש יצליחו, אז גם סוכנויות קטנות כמו hh models, xo models, touch, take4you, ישלחו אותה לאודישנים, ואולי יסדרו לה הפקות איפור או שיער או הפקות אופנה במגזינים, זה לא הכל, אבל זה עדיין משהו, וזה לא יעלה לה כסף על בוק, כי תמונות מקצועיות של רן שני כבר יש לה.

למעלה