me(צילם רן שני )

ספיר1992

New member
אוקי.. אז ככה..

1) לא נראה לי שרפאל הבין ממה שרשמת שאת חושבת שרוב הדוגמניות בסוכנויות הן מתחת ל1.70 (זה פשוט לא הגיוני). 2) לדעתי לובה אחת הבנות היותר יפות בפורום מבחינת פנים וזה שהיא לא בסוכנות ממש לא הופך אותה לתמימה, מהתכתבות איתה דווקא הבנתי את ההפך לגמרי, היא בחורה חכמה שיודעת מה היא רוצה ולא מהבחורות שתעשנה הכל כדי לדגמן ותשלמנה כסף לרמאים שבתעשייה. 3) לאיזה סוכנויות התקבלת? התמונות שלך הן בדיוק ברמת התמונות של לובה. 4) ''צריך סוכנות כי כל הצלמים הכי טובים רוצים לדעת באיזה סוכנות את''- נשמע טיפה דפוק, אם את משלמת על בוק מה אכפת לצלם בכלל? צלם הוא לא זה שמספק לך את האודישנים ואם את מדברת על הצלמים שמחפים בנות על מנת להעשיר את תיק העבודות שלהם, ''הכי טובים'' הם לא כי אז הם לא היו צריכים להעשיר את התיק וגם אם כן הם היו פונים לסוכנויות שבטוח היו מסכימות לשיתוף הפעולה ע''מ לבנות/להרחיב תיקי עבודות של כמה דוגמניות. 5) אני מודעת לעובדה שבכל המגזינים לוקחות חלק דוגמניות שנמצאות בסוכנות כמו שאני מודעת לעובדה שלא כל דוגמנית יכולה לחתום בסוכנות. אם זה היה כמו שאת רושמת וכל אחת שהיו לה תמונות טובות הייתה נמצאת בסוכנות כל אוכלוסיית הנערות, ''מכוערות'' כמו יפות הייתה מדגמנת, שהרי כל בנות גיל העשרה חולמות על הדבר. אני מכירה מישהי שניסתה את כל הסוכנויות האפשרויות ושום סוכנות לא הסכימה לקבל אותה, לא הגדולות ולא הקטנות. את רוצה להגיד לי שאם היו לה תמונות טובות הסוכנויות היו רוצות אותה אצלהן? אם הן כ''כ היו רוצות אותה הן היו שולחות אותה מטעמן לעשות בוק! ואם זה היה כזה פשוט להשיג ''תמונות יפות'' לא כל הצלמים והמאפרות שהיא שלחה את עצמה אליהם היו עונים לה בשלילה. הסוכנויות במיילא לא תשתמשנה בתמונות שבחורה אוספת כדי לבנות את הבוק שלה ותפננה את הבנות הפוטנציאליות לצלם מטעמן. הדבר היחיד בו התמונות הללו עוזרות הוא- תמונות טובות להציג בפני הסוכנות למרות שסוכנויות רבות דווקא תעדפנה תמונות ביתיות כדי לראות איך הבחורה עוברת מצלמה בצורה הכי טבעית ואם היא יפה גם בלי הצילום והאיפור המקצועיים. 6) אמרת לפני רגע שקשה למצוא עבודות בלי סוכנות ואילו עכשיו את סותרת את עצמך ואומרת שהיא צריכה לעזור לעצמה ולחפש עבודות גם בלי סוכנות בינתיים, תחליטי. 7) דוגמנית לא בוחרת סוכנות, הסוכנות בוחרת אותה. דוגמנית בוחרת סוכנות רק במצב בו מספר סוכנויות מעוניינות בה. 8) אדם רודברג היא לא דוגמנית, היא טאלנט. 9) טאצ' לא נראה לי יקחו בחורה בגובה 1.60 אבל שתי הסוכנויות האחרות שהזכרת- HH ו- take4you יש מצב. 10) HH יכול להיות שכן יקחו כסף על בוק. טוב חפרתי.. לגמריי.. אז זהו בינתיים עד להודעה חדשה.. =)

קסנדרה20

New member
היא יכולה לעזור לעצמה לחפש עבודות, כן

ומקביל להיות רשומה באיזו סוכנות, כל עוד לא החתימו אותה,ואם היא חותמת אז שבינתיים תחשוב טוב אצל מי, אבל לא מחתימים כל כך מהר דוגמניות. וכן, גם הסוכנות בוחרת את הדוגמנית, אבל בשביל זה צריך קודם כל שידעו שאת קיימת. ולא, לא אמרתי חס וחלילה שכל בחורה שתעשה בוק תהיה דוגמנית, חבל שזה מה שהבנת, אבל בגלל שאני חושבת שללובה באמת יש פוטנציאל אבל לא רצתה לא לשלם ולא לחתום בסוכנויות יש לה בוק, אז גם יש לה פוטנציאל וגם יש לה בוק והיא יכולה כבר להתחיל לעבוד. לטאצ' יש 2 מחלקות, האחת מחלקת חו"ל, שם הדוגמניות צריכות להיות גבוהות, ומחלקה שעובדים שם בארץ, במחלקה שעובדים גם בארץ מקבלים גם נמוכות, יכול להיות שזאת סוכנות קטנה ובגלל זה, אבל כן מקבלים נמוכות. אגם רוטברג היתה דוגמנית. יש סוכנויות שדורשות לשלם על בוק נוסף למרות שהבוק הנוכחי מקצועי מאוד, אבל אף אחד לא אמר שדוקא בהן צריך לבחור. וכן, תמיד לובה יכלה לחתום אצל אחת מהסוכנויות, אפילו הקטנות, ולקבל בוק בחינם, אבל אז היא תקועה עם הסוכנות, ואם הסוכנות קטנה אז אולי אפילו עדיף לשלם מאשר זה. מה רע? היא יכולה עד שיחתימו אותה להמשיך למצוא עבודות לבד וזה אומר הרבה עבודות, ולובה מצטלמת כל הזמן, וגם ללכת לסוכנויות שישלחו אותה לאודישנים להפקות יותר רציניות ויותר מקצועיות, עם כסף.

ספיר1992

New member
בקשר לחפירה חח איזה קטע גם את חפרת ו-

את סותרת את עצמך מלא ורושמת דברים שבכלל לא קשורים אחד לשני ולא קשורים בכללי. למען האמת כבר אין לי כח לפרט, אני מגיעה למצב שאני חוזרת על עצמי כמו תקליט. =))) חלומות פז

קסנדרה20

New member
כי את הבנת דברים שבכלל לא רשמתי

הרבה דברים שבכלל לא רשמתי, ואת באמת חוזרת עליהם כמו תקליט. וכל זה במקום לקרוא מה שאני באמת רושמת, ומה שאני עונה לך. וכן, זה באמת נוח לרשום על מישהו אחר שהוא רושם דברים לא קשורים, ואחר כך להגיד שאין לך כוח לפרט. ולמען האמת, גם לי אין כוח, ממילא את לא קוראת את מה שאני באמת רושמת.

ספיר1992

New member
התגובה הנ''ל גברת קסנדרה היא לבעלילב חזק בלבד

קודם כל תקחי אוויר ותנשמי עמוק. הכותרת היא לגמרי ובשיא בצחוק. זה רק פורום, לא צריך לקחת כל דבר רציני, תחייכי החיים יפים. שנית כל, הבנתי ה-כ-ל, מילה במילה את מה שרשמת, את לא מבינה כמה פעמים קראתי את זה כדי להיווכח שזה אכן נכון ושאכן רשמת את הדברים (מרוב חוסר ההגיון בהם). אז ככה.. בסעיפים כמו קודם כדי שיהיה לך מובן כי נכון לעכשיו את היא זו שלא קוראת את מה שאני רושמת.. א) שמת לב שאני עניתי לך על כל השאלות ואת לא ענית לי על כולן (כמו איזה סוכנויות מעוניינות בך וכו'). הדבר מעיד על כך שאני כן קוראת את דברייך ואילו את היא זו שלא קוראת את שלי. ב) אני מעדיפה לחזור על עצמי כמו תקליט (מוזיקה איכותית) מאשר לסתור את עצמי. בא לך להלחין לי? ג) אין לי שום דבר נגדך כשאת צודקת אני מציינת ואילו כשאת לא אני גם מציינת. אגב, בעבר מלא פעמים ראיתי שטויות שרשמת ובחרתי שלא להגיב לך ובפורום בכלל, כעת כשאני בפורום כולם יצטרכו לשמוע ת'אמת (סורי.. אני אדם כנה ולא אדם חנפן). ד) אודה לך אם תקפידי על על סימני פיסוק נכונים, זה פשוט לא נוח לקריאה כמו שזה כרגע. (= ה) לא פירטתי קודם כי חשבתי שכבר פגעתי בך לאחר שכל פעם אני ''קוטלת'' אותך. וכעת, מה שלא פירטתי קודם: ו) ''אבל בגלל שאני חושבת שללובה באמת יש פוטנציאל אבל לא רצתה לא לשלם ולא לחתום בסוכנויות יש לה בוק, אז גם יש לה פוטנציאל וגם יש לה בוק והיא יכולה כבר להתחיל לעבוד.''- משפט לא מובן לחלוטין. מצונזר) ''אגם רוטברג היתה דוגמנית.''- אז דבר ראשון מי זאת אגם רוטברג? אני מכירה אגם רודברג והיא לא הייתה דוגמנית, היא הייתה והיא עדיין- טאלנט. היא פרצה דרך כמה תחומים כמו המשחק למשל שפתחו בפניה שער לדוגמנות. אגם ''רוטברג'' זה מקרה של 1 למיליון (גם במראה). ח)'' יש סוכנויות שדורשות לשלם על בוק נוסף למרות שהבוק הנוכחי מקצועי מאוד, אבל אף אחד לא אמר שדוקא בהן צריך לבחור.''- יפה יפה, את רואה שאני גם מצדיקה אותך? רק שכחת פרט קטן- קיים הבדל עצום בין הבוקים שעושים צלמים ברמת גיא כושי, יריב פיין, עמירם מהפורום ורבים וטובים נוספים לבין הבוקים שעושים צלמים כגון אלו שעושים זאת על מנת להרחיב את תיק העבודות שלהם ולא בדיוק מקבלים על כך תשלום. ט) אני חותמת לך שכל הבנות בפורום שכביכול לא עושות עם עצמן כלום ניסו לפנות לסוכנויות, לובה לא יודעת מעצמה שלא יקבלו אותה (היא עדיין לא דנה פליקר *יולי* או רוברטו בן שושן). י) הסעיף הנ''ל מתקשר בצורה עקיפה לסעיף שלפניו ''היא יכולה עד שיחתימו אותה להמשיך למצוא עבודות לבד וזה אומר הרבה עבודות''- המשפט שלעיל אינו נכון. מהן בעינייך עבודות? צילומים לצלמים חובבנים בחינם? דרך איפה היא אמורה למצוא אותן? ואיך בדיוק היא תדע שלא מדובר בשקרים של חרמנים סוטים? הידעת שפעם הציעו לי 10 אלף ש''ח על קמפיין לתכשיטים (בערום), דבר שהיה כלול בלעבור ראיון דרך תוכנת המסנג'ר (איזה מקצועי זה.. שמעי..) ובהכנסת ''צלם'' (איש זר) לביתי כדי שיצלם אותי תמונות גוף בערום, זאת כדי לראות איך אני עוברת מצלמה. נשמע לך הגיוני? להציע לילדה בת 15 שמי בכלל מכיר אותה 10 אלף ש''ח כשהיא אפילו לא חתומה בסוכנות?! מתערבת איתך שאם הייתי עוברת את ה''ראיון'' ומכניסה את הצלם הסוטה לביתי הקט אחרי יומיים היו שוכחים ממני, או מודיעים לי בעקיפין שלא התקבלתי, מעניין למה? (כי זו חרטא והמטרה הייתה -מצונזר- לייק דה..). ואם אני מפרטת סעיף סעיף זה כדי שזה יהיה ברור גם ל-קשי קליטה (סתם..). נתתי לך ציטוטים מפורשים, שלא תגידי שאני ממציאה או לא קראתי נכון.. נ.ב אמרו לך פעם שאת יכולה לעסוק בכתיבת טלנובלות? מרויחים בזה יותר מ-בדוגמנות (מה בדיוק את מרויחה בדוגמנות?).. תחשבי על זה.. אחלה מקצוע.. נ.ב בחזקת 2- אני ממש מצטערת על דרך הכתיבה ה-ילדותית, תינוקית, בוטה, מגעילה, לא מצחיקה,עצובה וכו' וכו' אני פשוט מתה מעייפות, תפסת אותי בזמן ממש לא טוב והכל נאמר בגדר צחוק ועייפות גם יחד, לא להיפגע ממני, אני לא נפגעת ממך. שיהיה לך לילה מדהים כמו הפנים של לובה וחלומות פז (את יכולה לחלום שאת דוגמנית מפורסמת בחו''ל). הסוף. XD

קסנדרה20

New member
לספיר

א. מצטערת אם מתוך 3 דפי פוליו של הערות ונזיפות לא שמתי לב לשאלה אחת. ב. אבל אמרתי לך שהדברים שאת חוזרת עליהם כמו תקליט, שאת כל הזמן טוענת שאמרתי, לא אמרתי אותם. וגם הסברתי לך שוב ושוב למה הדברים שאמרתי לא סותרים, אבל כנראה שאת פשוט לא מקשיבה. ג. הרבה פעמים לא הסכמת איתי ולא אמרת,כן, אני מבינה, העדפת לחכות, ואחר כך פשוט לומר שבאופן כללי אני לא יודעת מה אני מדברת, וכנראה שלדעתך זה יותר נחמד, משום מה. ד. כן, יכול להיות שיש לי שגיאות כתיב, או טעויות הקלדה, או טעויות בפיסוק, בכל אופן טעויות ההלקדה או הפיסוק של קסנדרה הן לא נושא השרשור, ולא קשורות לנושא השרשור, או בכלל לפורום דוגמנות. ה. אותו דבר כמו שעניתי לג. ו. הסברתי לך את זה כבר כמה פעמים, ובפעם האחרונה הסברתי את זה בעמוד פוליו שלם כדי שתביני, את יכולה לחזור לזה ולקרוא שוב, לא מסוגלת להסביר עוד פעם. וזה שישמור השם קסנדרה לא כתבה נכון שם של דוגמנית, חור בהשכלה, זה לא קשור לפורום דוגמנות, או לנושא השרשור. וכן, אני יודעת שאחת למיליון נראית וזוכה להצלחה של אגם רוטברג ( או רודברג) אבל עדיין כמו בסקר שפורסם קרוב לעשירית מהדוגמניות בסוכנויות המובילות היא נמוכה, ולכן אמרתי שלא צריך להחליט שאת לא מתאימה לפני שהלכת לאודישן לסוכנות. ח. כשאמרתי בוק מקצועי התכוונתי לבוק מקצועי, מצטערת אם הבנת אחרת. ט. יכול להיות שכל הבנות פה, אבל גם יכול להיות שרק אלה שאת מכירה. י. התכוונתי שלמרות שלובה מוצאת עבודות צילום רבות אז עדיין אם תהיה בסוכנות אז העבודות יהיו הרבה יותר רציניות. בזמן שאמרתי שהיא צריכה לנסות את מזלה בסוכנויות. כמו שהסברתי בכל שלושת הפעמים שהסברתי לך. וכן, יש הרבה רמאים, שלוקחים כסף סתם מבנות תמימות, אני יודעת את זה, ולכן לא המלצתי ללובה לעשות בוק אצל סוכנויות קטנות. והאמת שבכלל לא המלצתי לה לעשות בוק. נ.ב1: אף פעם לא אמרתי שאני טובה במשחק, ואף פעם לא אמרתי שזה מעניין אותי, וגם אף פעם לא אמרתי שאני אוהבת טלנובלות, כך שאני לא מבינה למה את חושבת שזה המקצוע שיהיה טוב בשבילי, אבל לא משנה. נב2: אם את חושבת שאת מבטאת את מה שאת רוצה להגיד בצורה ילדותית תינוקית ומגעילה- את יכולה למחוק את זה, ולכתוב את מה שרצית להגיד בצורה שלדעתך לא תהיה ילדותית תינוקית ומגעילה. לגבי עצובה ולא מצחיקה לא מפריע לי. דרך אגב, אף אחד לא הכריח אותך לכתוב דווקא כאשר את בזמן לא טוב, ועייפה, את יכולה בכיף לכתוב לי גם מתי שאת דווקא כן במצב רוח טוב, לגביי עייפה קשה לי להאמין. שיהיה גם לך לילה טוב.

ספיר1992

New member
אוקיי..

1) אני לא מכירה בנות מהפורום. אני מנחשת שכולן ניסו. 2) דפי פוליו? 3) מי אמר משחק? אבל אם כבר אמרת, אולי זה גם יכול להתאים. לא ראיתי, לא יודעת. אגב, משחק לדעתי זה הרבה יותר שווה מדוגמנות. 4) זה בסדר, אני בעבר רשמתי משהו בסגנון- אגם רודגנדברג. אין בזה שום דבר רע. 5) איך אפשר להקשיב? אני לא שומעת כלום. 6) אני קוראת (בהתאם ל-5). 7) הייתי מאד עייפה- כמעט כל היום הייתי בחוץ ומצב הרוח שלי מעולה תמיד. 8) לרשום לא להגיד. 9) אין לי כלום נגד הכתיבה שלך, לי אישית זה דבר שמאד חשוב ולכן אני מקפידה על כתיבה נכונה. גם לי לפעמים מתפקשש.. אני לא מתקנת רק אותך או רק בפורום, אני ככה גם בבית ובמטרה שאנשים שחיים בארץ ידברו עברית עד כמה שיותר נכונה. תתפלאי שגם לי יש שגיאות כתיב, בדיבור וכו' ואני מתקנת גם את עצמי, אני אדם מאד ביקורתי. 10) כן סתרת את עצמך ולא מעט פעמים. 11) לילה טוב לך =). =-) נ.ב- ובקיצור.. את חושבת שהבנות כאן לא ניסו אני חותמת לך שכולן ניסו ו-''איש באמונתו יחיה''.

תפסיקו להשוות בנות נמוכות לאגם רודברג

אני ליוויתי את דרכה של אגם מגיל 15 לא כל נמוכה ישר אומרים "תראו גם אגם הצליחה" לאגם יש סיפור מאוד יוצא דופן ואופי ייחודי וכמובן גם יופי ייחודי. היה לה סוכן (רוברט) שהתעסק ר-ק בה והשקיע יום יום ר-ק בשבילה. לאגם יש יופי מאווווד מסחרי וזה רק חלק מהעניין תפסיקו לדבר שטויות מתוך דמיונות ודברים שהם לא באמת מחוברים למציאות

tzury

New member
וגם טעית בהגדרה "פרילאנסרית" בעולם הדוגמנות

ספיר1992

New member
ברור, כל דבר מתאים לה אבל-

עניין של טעם, אני חושבת שעם שיער ארוך היא נראת עוד בחורה יפה ועם קצוץ היא תראה יותר גבוהה ויותר דוגמנית. =)

AP psb

New member
מהממת!!!

אבל אם את רוצה לדעת מה את באמת שווה רצוי שתשלחי תמונות של גל הגוף במספר פוזיציות. בכל מקרה מעניין יהיה לראות תמונת פנים שלך ללא איפור.

למעלה