McWeekend :D

MyTearsDontFall

New member
McWeekend :D../images/Emo149.gif

שיר השבוע של מקפליי: שיר השבוע לא של מקפליי: להקת / אלבום השבוע: קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: משהו שעיצבן / שימח השבוע: תיכנונים לשישבת: ציטוט השבוע: תמונת השבוע:
סופ"ש רגוע לכולם ^_^

MirrorGirl

New member
נמ..../images/Emo28.gif

שיר השבוע של מקפליי: too close for comfort שיר השבוע לא של מקפליי: The Academy is - The Fever (Acoustic) The Fray - How To Save A Life 30Seconds To Mars - The Kill Lostprophets - 4am forever Lostprophets - last train home Snow Patrol - Chasing Cars Fall Out Boy - I've Got A Dark Alley And A Bad Idea That Says You Should Shut Your Mouth (Summer Song) [גאש, ס'שם ארוך XD] להקת / אלבום השבוע: להקה - פאניק ולוסטפרופטס דיסק - כל הדיסקים של LP קליפ השבוע: Lostprophets - 4am forever
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: תכנית טלויזיה - נמלטים ומגרש ביתי סרט - Epic Movie - סרט כ"כ מצחיק XDDDDD משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן - לאיודעת שימח - ת"א עם תמר ואביטל ^___^ תיכנונים לשישבת: כלום בינתיים ציטוט השבוע: "ההוא שיושב שמה מתופף באוויר" "י'מפגרת הוא בלי אוזניות" "שיט, זה אומר שהוא שמע אותי?" XDDDDDDDDD תמונת השבוע: אני, תמר ואביטל

MirrorGirl

New member
כע XDDDD../images/Emo28.gif

היינו באוטובוס [אני וחברה שלי] וישבנו מאחורה ב5 מקומות אז לידינו ישבו חייל ואיזה פריק מפחיד כזה XD החייל מתופף באוויר והפריק רועד כזה עם הרגל, שר ומזיז תראש עם הקצב של המוזיקה שלו XD פתחו להקה באוטובוס XDDDD אז אח"כ עלתה עוד חברה שלנו, וסיפרנו לה.. אז הוא שמע אותי XDDDD

m i c k e y 15

New member
Where are you now../images/Emo35.gif As I'm swimmin

through the stereo, I'm writing you a symphony of sound
שיר השבוע של מקפליי:
McFly - Not Alone
McFly - The Ballad Of Paul K
שיר השבוע לא של מקפליי:
Jack's Mannequin - The Mixed Tape
Panic! At The Disco - Time To Dance
Boys Like Girls - Five Minutes To Midnight.
Boys Like Girls - The Great Escape
Thirty Seconds To Mars -The Kill
Matt Willis - Me And Your Mother
Artic Monkeys - Fake Tales Of San Francisco
להקת / אלבום השבוע: Boys Like Girls
קליפ השבוע:
Thirty Seconds To Mars -The Kill
Boys Like Girls- Hero/Heroine
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: הישראלים עד שהמשפחה תפריד בינינו
משהו שעיצבן / שימח השבוע: שימח-שיעור ספורט יום שלישי
עיצבן- המבחן בתמטיקה שלא עשיתי כי לא ידעתי כלום..וה-45 בתעודה בתנך
תיכנונים לשישבת: להשאר בבית אני מניחה..אין מועדון השבוע חח
ציטוט השבוע:

question: If you could be in any role in any movie, what would it be and why? We would like you to be in the Pirates of the Caribbean movies. Don't ask us why, but we think Harry looks a bit like a pirate. Harry: [impressed] Arr! Tom: That's because he's scabby and dirty, that's why. Harry: No, it's because I look like Johnny Depp or Orlando Bloom. Dougie: It's because they found out about your wooden leg. [Laughter.] Tom: I'd be in Star Wars. I'd be a Wookiee. Harry: This is not about Star Wars. This is about me being in Pirates of the Caribbean. Danny: I'd be ET. [Does an impressive waddling ET impersonation.] Tom: I reckon I'd be a Jedi. Dougie: I'd be Willy in Free Willy. Danny: That's not funny. Harry: I'd be Arnold Schwarzenberger in Terminator עוד אחד שאני נורא אוהבת
של דני הטיפש-
Danny: My advice for an inspiring musician Tom: Its aspiring Danny: My advice for a aspiring museum *laughs* Danny: My advice for an ASPIRING musician *looks at camera and grins* is er..aw crap i gotta think of advice now Mcfly: All laugh​
תמונת השבוע:
ג'ייסון לונדון

1AnastaciA1

New member
Dougie: I'd be Willy in Free Willy.

אני מתה על הסרט הזהב....
אהבתי את הציטוט השני...(ראיתי את הוידאו של זה...זה כזה מצחיק...
)

hooba

New member
אחלה סופ"ש לכולם!../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי: רוקין רובין שיר השבוע לא של מקפליי: last resort - papa roach this is how i disappear - MCR mama - MCR the kill - 30 seconds to mars liar in the glass - eyes set to kill on my own - the used להקת / אלבום השבוע: bullet for my valentine - the poison קליפ השבוע: the fray - how to save a life תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: נותנים בראש
משהו שעיצבן / שימח השבוע: נמנמנ... לדעת..=O תיכנונים לשישבת: לראות את ההפקה של צעירי באר שבע.. חברה שלי קיבלה תפקיד ראשי!!!!
ימית
ציטוט השבוע: חלק קטן מאוד משיחה הזויה שלי עם טראוויס: טראוויס: "tell gilla and zilla i wanna suck 'em lmao j/k hahaha omg" אני: " wtf dude!! you scared them with all the sucking thing! lmfao they're crying now V_V haha wtf" xDxDxD (המבין יבין
) תמונת השבוע:
סופ"ש טוב

simpsonit

New member
חחח טרוויס החרמן XDDD

אעעע bullet 4 my valentine
לא התחרטתי שקניתי ת'אלבום

hooba

New member
חיחיחי הוא קרע אותי מצחוק!!XDDD

חיחי גמני קניתי אותו..P= אני בחרישה עליו כבר מלא זמן!!!! >< אפילו עכשיו אני שומעת אותו! ^_^

oshriti123

New member
but it's you i cant deny~../images/Emo23.gif

שיר השבוע של מקפליי: לא יצא לי כל כך לשמוע השבוע=[ כי חרשתי על>> שיר השבוע לא של מקפליי: כל האלבום האחרון של לוסטפרופטס, והשירים האלה שלהם שהם אל מהאלבום הזה: Shinobi Vs Dragon Ninja Fake sound of progress Burn, Burn Wake Up (Make A Move) last train home Last Summer בקיצור כמעט כל הסינגלים חח ו- Taking Back Sunday - My Blue Haven
להקת / אלבום השבוע: נראלי שאפשר להבין מהשאלה הקודמת, לא?[: Lostprophets
קליפ השבוע: החדש של לוסטפרופטס[4AM FOREVER] http://www.youtube.com/watch?v=z6SUVYSyOD0&
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: 24 עונה 6
משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן: הכיתה שלי:/. שימח: דיברתי עם ילדה שפעם ממש שנאתי ועכשיו נהיינו חברות[: תיכנונים לשישבת: ממממ לא ידוע עדיין ציטוט השבוע: יש שנייםXD של הכיתה המפגרת שלי~ ילד 1: "נלך מוקדם בגלל המבחנים חוזרים יום ראשון?" המורה: "לא, מי שצריך להיבחן יבחן ומי שלא נשאר ללמוד" ילד 1: "מהה אבל שנה שעברה הלכנוו!" ילד 2: "לא נכון.. שנה שעברה לא הלכנו..." ילד 1: "אבל אני הלכתי! XDD" ילד 1, בלי קשר באמצע השיעור: "יאא ראיתי מפה נופלת מהשמייםםםם" מורה: "זה בטח לא מהשמיים, זה מהקומה למעלה" ילד 2: זה אלוהים זרק לנו שנעשה לו כביסה!!!!!!111111" XDD זה נשמע מפגר עכשיו אבל זה היה מצחיקXD וד"א בשניהם זה אותה מורה ואותם ילדים חח תמונת השבוע: חתימה שהכנתי[: איאן|סקס| לא הזכרתי בכלל את לוסטפרופטס הפעםXD

MyTearsDontFall

New member
אמג.!!!!החדש של לוסטפרופטס

זה 4AM!?!? אני חולה על השיר הזה!!111 ס'בחירה טובה!

GoldenBabe

New member
דטס איט! איים אובר איט!../images/Emo109.gif

שיר השבוע של מקפליי: לא שמעתי;; אה בעצם דונט סטופ מי נאו בגלל הפרסומת חח שיר השבוע לא של מקפליי: Dead! - MCR להקת / אלבום השבוע: FutureSex/LoveSounds - Justin Timberlake קליפ השבוע: What goes around... Come around - Justin Timberlake תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: נמלטים
משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן - שוב האלרגיה הזאת יצאה;; שימח - יומולדת
, חברות שלי כפרעליהן 3>, אבא, מלא מתנות חהחה תיכנונים לשישבת: היום לא הייתי בבצפר הלכתי עם אמא לביתקפה ואח"כ לקניון איילון D: ואח"כ כלום חח לישון? ציטוט השבוע: המורה המחליפה: "אני במקצוע הזה 20 שנה!" אני: "רואים..." המורה: "יש לי הפרעות..." אני: "ושוב, רואים..." תמונת השבוע:

למעלה