McWeekend :D

GoldenBabe

New member
שש../images/Emo109.gif

בנים עם סקיני זה יפה :] כל עוד הם לא שמנים אחושרמוטה [אהמ ספנסר אהמ
] למרות שזה פוגע בפוריות שלהם XD

GoldenBabe

New member
המממ../images/Emo109.gif

עדיין חושבת שבנים עם סקיני זה לא יפה?
קבלי ת'רגליים של ריאן [השני מימין זה שחש דוגמנית על] X___________X כוס אמא שלוווו הרגליים שלו יותר רזות משלי

GoldenBabe

New member
כע, תכירי, אשתי../images/Emo109.gif

כלומר בעלי ^^ אבל הוא יותר כוסית מאשר כוסון :]

sweet shir

New member
בזה את צודקת. ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כוסית כוסית, אבל מאמי. 3:

JuSt My LuCk

New member
אני!! ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של מקפליי: ROTTF שיר השבוע לא של מקפליי: יש הרבה... רק שאני לא זוכרת את השמות של הלהקות להקת / אלבום השבוע: אמ.... מקפליי? קליפ השבוע: חחחחחחחחח טרנסילבניה
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: שמש נצחית בראש צלול משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן: סתם חוסר מצב רוח וראש מתפוצץ , שימח:לא היה לי אתמול שעור ספורט,והייתה רק שעה אחת משק ומסיבת הפתעה לחברה שלי שיש לי את הסיבות שלי להנות ממנה
תיכנונים לשישבת: לישון / יום הולדת לבן דוד שלי
ולקנות בגדים סוף סוף ציטוט השבוע: "ראיתם את האישה החמודה הזאתי שנסעה על הטרקטור?" "עדי זה לא טרקטור "אני יודעת אני פשוט לא יודעת איך קוראים לזה" "חחח איזה דפוקה" "אתם יודעות שאם היינו מצטלמות לתוכנית ריאלטי היו יורדים עלי בגלל זה למשך שנתיים בערך?" "חח כן" "מה פתאום!היו יורדים עליך אם היית אומרת שזה בננה! רגע עכשיו אני יצאתי הדפוקה XD" זה היה יותר מצחיק במציאות....XD תמונת השבוע:

fat luey

New member
^__^

שיר השבוע של מקפליי: - שיר השבוע לא של מקפליי: Feeder- Just A Day Mika- Grace Kelly Take That- Patience Matt Willis- Fade Out להקת / אלבום השבוע: FOB- From Under The Cork Tree קליפ השבוע: - תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: - (אבל תצפו להרבה שבוע הבא! יס סטארז
) משהו שעיצבן / שימח השבוע: שימח- פאקינג 96 באנגלית!1 אומאיגאש essay שלם עם רק שתי טעויות ספלינג! im a proud mama
תיכנונים לשישבת: לצאת עם שתי חברות, לישון אצל אחת מהן. ^^ ציטוט השבוע: "I got my hands in my pockets and my head in the cloud; this is how I do, when I think about you." תמונת השבוע:זה היה יום טוב. בא לי עוד פעם. >:

../images/Emo210.gif../images/Emo203.gifלואי ../images/Emo23.gif

שרפתי ת'טוסט היחידי שעשיתי אי פעם D:

לושהה

New member
יס סטארס../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

באמאשלי אני לא יכולה לחכות כברD:: בויס לייק גירלס - הירו הרואין

MoVe AlOnG

New member
השבוע שלי!!!!

שיר השבוע של מקפליי: on my own הקאבר שיר השבוע לא של מקפליי: MCR-last famous words Good Charlotte-the river להקת / אלבום השבוע: My Chemical Romance קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=efG9d6L_cdM תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: האמת השבוע בקושי ראיתי טלוויזיה =/ משהו שעיצבן / שימח השבוע: האיש שאני דלוקה עליו,דיבר איתי די הרבה השבוע ^^ תיכנונים לשישבת: היום סתם להיות בבית...מחר לבקר את אח שלי בצבא וללמוד לספרות =/ ציטוט השבוע: "עיצורים חוככים הם:ופשז והשאר" אני מסבירה לחברה שלי "וואי ופשז והשאר..הממ...זה אחלה שם של להקה!!!" חברה שלי ביציאה מוזרה ואז היא התחילה לשאול אנשים אם הם מכירים להקה כזאת. *היה לי ציטוט ממש טוב אבל שחכתי אותו =/* תמונת השבוע: זה אחד העגלים שהיו אצלי בביצפר,אבל די לקחו אותו...תבינו לבד לאן

למעלה