McWeekend :D

והשבוע שלי..

שיר השבוע של מקפליי:ממ.. הרבה הרבה בערך כל מושן שיר השבוע לא של מקפליי: lithium
להקת השבוע: אוונסנס& טאק דאט ( אוקיי עדיף שאני ירשום באנגלית take that ) קליפ השבוע: אם אלא החיים - קרן תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:ממ.. המבוקשים XD משהו שעיצבן / שימח השבוע: מעצבן: שומדבר שמח: העובדה שפורים קרב XD תיכנונים לשישבת: חברות!! ציטוט השבוע: לא זכור לי שבוע מדהים לכולכולםםםם

אלולוש

New member
שיליייי

שיר השבוע של מקפליי: אמממ איי וונה הולד יו שיר השבוע לא של מקפליי: השירים של באסטד... להקת / אלבום השבוע: באסטד!איזה שירים יפיםםם!!! קליפ השבוע: אממ אין תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: הטירה המכושפת משהו שעיצבן / שימח השבוע:עיצבן:השמיניסטיות חושבות שהן אלוקים!!! שימח:הצקנו להןןן!!חיחחיחי היה כייףף!!! תיכנונים לשישבת:אמממ לפגוש חברות אולי... ציטוט השבוע: אממ בהכרזה השמינית עשו כאילו ארץ נהדרת.... "בנותת אתן באות איתי לדוד?!"-השמנה... "דוד?!בעעעעע" תמונת השבוע:האנימציה שמיקי שמה בשירשור של הראיון....

shiraz cohen

New member
הייי דורית!!!

אסור לך לשנוא את השמינית,הן הוציאו אותנו משיעור ג"ג!!!! וגם לא לומדים ביום שני בזכותן... (ויש שעתיים מתמטיקקה!!!) השמינית=

shiraz cohen

New member
סופ"ש נעים!!!

שיר השבוע של מקפליי: לא שמעתי... שיר השבוע לא של מקפליי: יש המון... the used-on my own. the click five-just the girl the click five-good day בעיקרון כל הדיסק של the click five... אני עצלנית מדי בשביל לרשום את הכול... להקת / אלבום השבוע: the click five. קליפ השבוע: לא ראיתי קליפים... תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: ג'ון טאקר חייב למות ו... אבודים,מגרש ביתי והירוס..(ראיתי השבוע את כל הפרקים של הירוס.. סדרה מדהימה!...) משהו שעיצבן / שימח השבוע: אמממ... המטען חבלה שהיה בראשון...ושבגללו פינו אותנו מהבית... וגם שלא הרגשתי טוב... תיכנונים לשישבת: לקרוא... ולישון. ציטוט השבוע: כשפינו אותנו מהבית... אח שלי אומר לי: " אולי אני אגיד לשוטרת ככה: אממ תקשיבי,גברת שוטרת... זה לא בסדר,אנחנו פה יותר משעתיים ואנשים כבר יתחילו לחשוב שאני מסנן אותם במסן!"
אידיוט... ואז הוא אומר: "וואי,אם אני אגיד לה את זה היא בטוח תכניס אותי לאיזה ניידת." אני: "למה,דווקא שוטרת נחמדה." הוא: "לא שוטרת,גברת שוטרת!" אני: "דווקא נראה לי שה-'גברת שוטרת' יכניס אותך לצרות." XD תמונת השבוע: אין...

קרציבל

New member
../images/Emo69.gifמישהו באמת יקרא את זה?

סתם. אמרתי את זה רק כדי שתקראו
שיר השבוע של מקפליי: too close for comfort
. שיר השבוע לא של מקפליי: simple plan - i miss you
להקת / אלבום השבוע: mcfly, simple plan, fall out boys קליפ השבוע: http://youtube.com/watch?v=Yr62UWMfdYk&mode=related&search= פיט כלכךךךךך סקסי
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: - משהו שעיצבן / שימח השבוע: אני מצודדת :\ תיכנונים לשישבת: כל היום פלאם פלאם פלאם פלאם פלאם. נו, אני מצוננת. ציטוט השבוע: "שיניים בכלא" - חברה שלי עשתה גשר >< תמונת השבוע: אהמ.

m i c k e y 15

New member
פיט../images/Emo99.gifונמנ זה Fall Out Boy

בלי ה-S
שיניים בכלאא....אשכרה אבל זה ככה.. כןכן גמלי היה גשר
[היה]

פיט../images/Emo99.gif פול אאוט בוי../images/Emo99.gif

חחחחחחחחח שיניים בכלא..אני צריכה לספר את זה לחברה שלי היא בבאסה מהגשר שלה..^_^

I SanGo I

New member
Watashi

שיר השבוע של מקפליי:|oדגש| Rockin Robin Memory Lane Silence Is A Scary Sound שיר השבוע לא של מקפליי:|oדגש| Sod-Boyband Sod-Eddie's song להקת / אלבום השבוע:|oדגש| Mcfly , Sod קליפ השבוע:|oדגש| אין :( תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:|oדגש| לא יצא הרבה השבוע, השיר שלנו גם נחשב? (בעעע) משהו שעיצבן / שימח השבוע:|oדגש| שימח -92 במתמטיקה , והמבחן עבר. עיצבן-חולה , שוב , אחרי שבשבוע שעבר גם. תיכנונים לשישבת:|oדגש| לנוח , ולהבריא , בתקווה שהקול שלי יחזור לעצמו עד יומשני (בחינות מגמההההה!!!!!!!!!11111אחדאחד) ציטוט השבוע:|oדגש| אוף , אף פעם אין לי ציטוטים. אני לא מאגניבה. תמונת השבוע:|oדגש| 3>

I SanGo I

New member
נסיון לתיקון

שיר השבוע של מקפליי: Rockin Robin Memory Lane Silence Is A Scary Sound שיר השבוע לא של מקפליי: Sod-Boyband Sod-Eddie's song להקת / אלבום השבוע: Mcfly , Sod קליפ השבוע: אין :( תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: לא יצא הרבה השבוע, השיר שלנו גם נחשב? (בעעע) משהו שעיצבן / שימח השבוע: שימח -92 במתמטיקה , והמבחן עבר. עיצבן-חולה , שוב , אחרי שבשבוע שעבר גם. תיכנונים לשישבת: לנוח , ולהבריא , בתקווה שהקול שלי יחזור לעצמו עד יומשני (בחינות מגמההההה!!!!!!!!!11111אחדאחד) ציטוט השבוע: אוף , אף פעם אין לי ציטוטים. אני לא מאגניבה. תמונת השבוע: 3> *הצליח?*

לושהה

New member
../images/Emo23.gifD::

שיר השבוע של מקפליי: Lonely שיר השבוע לא של מקפליי: Snow Patrol - Chasing Cars
Jacks Mannequin - Dark Blue
Something Corporate - Horricane
Train - Drops Of Jupiter [בנשלו אני סוגדת לךך 3333>] Lostprophets - 4AM Forever Lostprophets - Last Train Home להקת / אלבום השבוע: Jacks Mannequin
קליפ השבוע: Lostprophets - Last Train Home [מיכ 33333>] תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: האנטומיה של גריי עונה 3 ג'יז 33333> משהו שעיצבן / שימח השבוע: כל היום הזה DDD: תיכנונים לשישבת: נוסעים לבניה בערב ^^" ציטוט השבוע: "אה כן? אז אתה גרגיר של שפיך שיצא מהבית שחי של נעם טוקר" יוו כמה צחקתי.D: תמונת השבוע:

m i c k e y 15

New member
אעאעאעא../images/Emo99.gifTrain../images/Emo70.gif

Train - Drops Of Jupiter איזה שיר איזה שירררררר
הייתה איזה פעם אחת שמזה חרשתי עליוו
אוחח..אני עוד זוכרת את הקליפ שלו...גררר
Jacks Mannequin לאסט טריין אום

hooba

New member
=O את סוגדת לבנשלו?!?!?!?

מסתבר שבנשלו לא ממש אמרה לך מאיפה היא השיגה את השיר הזה!!!!!!
(אהמ. ממני. אהמ.)

לושהה

New member
דיייייי

את הבאת לה אותו?!
נועה אני סוגדת לך עוד יותר ממה שסגדתי מקודם על האקוסטיות של מקפליי$%$#%@#@@%
[בואנה את כל השירים הטובים את משיגה ליXD]

LovE BuSTeD

New member
סוף שבוע נעיםםם לכולםם

שיר השבוע של מקפליי: תאמת לא יצא לי לשמע מקפליי השבוע שיר השבוע לא של מקפליי: the final coundown הגירסה החדשה להקת / אלבום השבוע: מקפליי קליפ השבוע: אין תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: ארץ נהדרת משהו שעיצבן / שימח השבוע:ממממ סיימתי שירותלאומי:) תיכנונים לשישבת:מקווה לצאת ללונה ציטוט השבוע:תן לי ט'-ט'- פאטת! =]] תמונת השבוע:

lotem levi

New member
וויקאנדד

שיר השבוע של מקפליי: טרנסי שיר השבוע לא של מקפליי: fall out boy- sturday להקת / אלבום השבוע:FOB קליפ השבוע:FOB- this ain't a scene....... תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: מגרש ביתי..אומיגאד הפרק האחרון של העונה השלישית היה כזהההה מדהיםםם משהו שעיצבן / שימח השבוע: המ..אח שלי עיצבן..ושימח..קניתי לי מכנס וג'קט וחולצה יפיים תיכנונים לשישבת: נאדה ציטוט השבוע: ... תמונת השבוע:

למעלה