Mark Ronson - Version

DJ$upreme

New member
מקסים איך הזכרת

באותה פיסקה את רונסון, ג'אסט בלייז והנפטונז!! ובכלל, ניימדרופינג איז דה שיט. שברת שיא, ריפסקט.

חולוני

New member
הרי זה ברור

שכמעט כל מה שאני אוהב אמור להיות מקושר איכשהוא לנפטונז.
ובמקום לנסות לעקוץ אותי לך תשמע את המאסטרפיס הזה ביץ'.

חולוני

New member
ושכחתי לציין

שהסינגל Stop Me נכנס למקום ה-6 במצעד הבריטי מהורדות בלבד. הסינגל יצא פיזית היום וכפי שזה נראה כרגע המקום הראשון בשבוע הבא די בטוח. :)

DJ$upreme

New member
אני מניח שאולי אבדוק כשיגיע לארץ

אהבתי את העבודה שלו עם רובי , אם כי אני נותן הרבה קרדיט לרובי עצמו. לא פחות מזה אגב, את ניקה קוסטה הראשון המצוין, אם כי גם שם רוב הקרדיט לא מגיע לו לדעתי. עם זאת מאוד לא אהבתי את OHH WEE ועוד דבר או שניים ששמעתי מהראשון שלו. ככה שאני סקפטי אבל נראה.

חולוני

New member
האלבום לא דומה לראשון שלו.

האלבום החדש הוא אלבום Fאנק לכל דבר כשה-Dap Kings מנגנים בכל השירים. באלבום האחרון והמצוין של רובי השירים הכי טובים הם אלה שהפיק מארק (בעיקר Lovelight, השיר הכי טוב באלבום) ואצל ניקה הוא אחראי לסינגל הענק Like A Feather (ותחשוב על זה שהאלבום של ניקה זאת עבודת ההפקה הראשונה שלו אי פעם, לפחות באופן רשמי, זה עוד יותר מרשים לדעתי).

DJ$upreme

New member
אני דווקא אהבתי

לא פחות, אם לא יותר, יציאות של סול מקאניק, פטשופ בויז ווויליאם אורביט מהאלבום של רובי. לגבי ניקה, זה אלבום שקרוב לשלמות . אבל לבעלה היתה שם מילה חזקה מאוד לדעתי.

חולוני

New member
היציאות של הפטשופ גדולות.

גם סול מקאניק אחלה (חוץ מ-Viva Life On Mars, השיר הכי חלש באלבום, אני תמיד מדלג עליו), וויליאם אורביט דווקא פחות בולט, ההפקה שלו בקאבר ל-Louise די בנאלית למרות שהשיר מעולה.

DJ$upreme

New member
מסכים לגבי MARS

אבל לואיז - ההפקה משרתת לגמרי את הקאבר המקסים הזה.

DJ$upreme

New member
כנראה שההבדל בינינו הוא עדיין

שאני מקשיב לשירים ואתה להפקות

סחטיין עליו

לא ידעתי שהוא המפיק של rehab ... אני גם הולך לקנות את האלבום של איימי,הוא חייב להיות מצויין.

חולוני

New member
הוא לא חייב, הוא מצוין.

והוא הפיק חצי מהאלבום של איימי (כולל הסינגלים No Good ו-Back To Black), את החצי השני הפיק סאלאם רמי (גם מפיק מעולה).

U DUN

New member
טוב עם כל ההמלצות האלה אפילו

מהאנדרגראונד הדז אני אתן לאלבום הזה גם שמיעה או שתיים. מחכה רק לריטייל.

למעלה