Live 8

Dancin Fool

New member
תראה

יש מצב שהם יעשו חומר טוב סה"כ ווטרס כותב מילים ענק אם כי כמלחין הוא פחות טוב ורואים את זה בחומה פיינל קאט ורוב אלבומי הסולו מה שכן האלבומים של הפלויד אחרי הפירוק עם ווטרס זה לא אותו דבר גם אם הם יבחרו לא להופיע שוב סה"כ אין הרבה טענות עשו את שלהם נסגר יפה

kishonN

New member
שמע אפשר להתאחד רק לסיבוב הופעות

אף אחד לא מצפה באמת שהם יתחילו לכתוב חומר חדש (לפחות הרוב לא),תאמין לי מסע הופעות לבד יספיק בהחלט. ואני מסכים איתך בקשר לקול של ווטרס,הוא לא השתנה הרבה,הוא פשוט שר בסיגנון קצת שונה ב WYWH,קצת קאנטרי כזה,או כמו שאתה אומר,סיגנון מריר כזה,חלק אוהבים חלק לא. אני הייתי מעדיף שהוא היה נדבק למקור בקטע הזה,אבל היה ענק בכל מקרה.

איך היתה לי ההופעה ../images/Emo26.gif

היה כל כך מעולה!!!! לראות את ארבעתם על הבמה... ההתרגשות של גילמור וווטרס היתה מורגשת מאוד... כשהם רק עלו עם השיר הראשון....בערוץ 10.... אביעד קיסוס הרס הכל!!!!!! ההקלטה כבר לא שווה כלום בגללו
אני כזה שומע אותם מתחילים לנגן ולשיר...ומתרגש כולי...ואביעד הזה אומר כמה דברים ואני מתעצבן...כל הגוף שלי קפץ.... היה מאחורי איזה מדף ואני הפלתי אותו מהתנופה של הכיסא שישבתי עליו ושברתי לחבר שלי את פסלוני הזכוכית שהיו לו על המדף....(ראינו כמה חברים את ההופעה) אחר כך הייתי צריך לנקות איתו אחר כך הכל... היה מצחיק..... ואני לא אשם!!!!! זה אביעד ההומו הזה!!!!
מה הוא התחיל לדבר תוך כדי פינק פלוייד כוסעמק?!?!?!?!

Dancin Fool

New member
שידבר כמה שהוא רוצה

הוא לא הגיע/יגיע לחצי ממה שהם עשו נראה אותו מתמודד עם השיר הכי פשוט שלהם או יותר קשה להלחין כמו שהם יודעים. עזוב אותך הוא גם דיבר שהם יעשו אלבום כדי לשלם שכר דירה ובכן אני לא בטוח ששכר דירה זאת הבעיה שלהם בחיים אם כבר מדברים בעיות כלכליות לא נשמעות לאוזניהם ב20,30 שנה האחרונות דבר נוסף שמתי לב במהלך רוב ההופעה שברמן וקיסוס לא מבינים מהחיים שלהם שהם דיברו על בוב גלדוף לדעתי זה מכפיש את שמו הם לא יודעים מי הוא מה הוא,לדעתי היו צריכים להביא אנשים שמתעסקים,חיים ונושמים מוסיקה לא חבורת פטטים שרייטינג זה החבר שלהם ברמן עוד סבבה אבל קיסוס? הוא מבין רק באופנה והומואים

אני לא מאמין שזה קרה

כשנאלצתי לראות את רובי וויליאמס על הבמה ואת the who (שאני ממש אוהב!) מחרחרים שם פשוט לא האמנתי שפינק פלויד יעמדו שם! היה נראה שווטרס מנסה למשוך איזה מבט או חצי חיוך מגילמור אבל הוא די ייבש אותו.

Runner30

New member
אם להיות לרגע אובייקטיביים...

כמובן שכולנו משוגעים על פינק פלויד והם ריגשו אותנו מאוד. גם אם אנסה להיות אובייקטיבי - לא ניתן להתעלם מכמה עובדות: 1.פינק פלויד נתנו את ההופעה הטובה ביותר. 2.בלט ששרוב הקהל רק חיכה לרגע עלייתם לבמה כל הערב ונתן תשואות אדירות. 3.רוג'ר ממש נהנה בחברתם של חבריו.

kishonN

New member
ולהיות באמת אובייקטיבים

הקהל לפי דעתי הכי התלהב מרובי וויליאמס,שמע הרוב שם היו חבר'ה צעירים שרואים MTV,ובנוסף לכל הוא גם יודע לדפוק הופעות,יצא שממנו שמעו הכי הרבה תשואות. אבל גם לפלויד נתנו כבוד.

Runner30

New member
נכון, אבל לא הוגן להשוות

בשביל להלהיב את הקהל רובי ירד למטה התנשק וקיבל מכות. זה לא לרמה של דיויד.

SC0RPi0NS GiRL

New member
שאלה

אתם יודעים היכן אפשר לצפות בהופעתם המאוחדת של הלהקה אתמול? .... בטעות הפסדתי

carniha

New member
../images/Emo99.gifפינק פלויד

היה מ ד ה י ם, פינק פלויד הראו אתמול שלא נס ליחם והשירים שלהם הם בני אלמוות, מאוד התרגשתי מהביצוע הכמעט מושלם של השירים רק חבל שהם בחרו לשיר רק ארבעה שירים מהרפרטואר המדהים שלהם, אני מקווה שבעיקבות התגובות הנילהבות שהתקבלו בעיקבות ההופעה המדוברת הזו הם לפחות ישקלו את חזרתם לעולם המוסיקה

gilriv

New member
מסתבר שהיתה בLIVE0 עוד אגדת רוק

-המי הם הופיע בשלהי שנות ה"80 ואתם ראיתם אזה אם הופיע לפני פינק פלויד גם הם נתנו הופעה מחשמלת ביותר הנגן גיטרה שלה הוא פיטר טאונסנט --------------------------------------------------------------- והם עשו אווירה הם חזרו לנעורים אני ביחוד התלעבטתי מה אתם אומרים ראיתם אזה גם THE WHO

CigaretteBurn

New member
פינק פלויד../images/Emo47.gif

הם עלו, כל המחיאות כפיים שהתגברו יותר ויותר, החזיר המעופף על המסך מאחור, הגיטרות נכנסות, הבס של ווטרס, הכל היה פשוט מדהים. התחילו עם breath, השיר הראשון מדארק סייד, שיר מקסים המשיך עם Breathe Reprise כמובן, אווירה נפלאה של פינק פלויד נגמר השיר, מתחילים לשמוע את רעש מכונות הכסף והצלצולים- money, גרר איזה כיף חושך, הם לוקחים גיטרות אקוסטיות, ישר אני יודעת שהשיר הבא הולך להיות WISH YOU WERE HERE, שמבחינתי עשה לי את כל הבוקר הזה, האיחוד הנפלא, לפני השיר ווטרס אמר שהשיר הזה מוקדש לכל האנשים שלא נמצאים באיחוד, סיד [משו כזה, לא זוכרת מילים מדויקות] ובאותו הרגע אני הרגשתי שאני עומדת להתחיל לבכות, השיר היה יפיפה וכמובן, השיר האחרון comfortably numb ששרתי וצעקתי, ובפזמון השני, פליטינג גלימפס, התחלתי לבכות פשוט. הסולו השני, פשוט... גררר. מדהים! גילמור לא איבד את זה עם השנים וגם לא יאבד. נגמרה ההופעה הקצרה, הם עמדו בשורה והתחבקו וזה היה כלכך טוב לראות אותם יחד שוב אחרי כל הזמן הזה, כבר חשבתי שבחיים לא תהיה לי הזדמנות לראות הופעה של פינק פלויד בשידור חי. חה... לא האמנתי שמייסון הקשיש עוד יכול לנגן בתופים.
ורוג'ר, הוא כל הזמן חייך!! גילמור, ווטרס, ניק וריק, אתם גדולים!

gilriv

New member
בערוץ VH1 יש קטעים מזה

היום בלילה וגם מדברים על המופע יש סצינות מהתרחיש שהיה אתמול אב זה לא שידור חוזר מהלייב8 המלא כי כנראה לא היה להם זכוית לשדר את מופע עצמו ? תפתחו VH1 בלבד יש עכשיו

למעלה