Live 8

וואי זה היה כובש

הם פשוט ענקיים זו הרמה של המוסיקה פשוט מדהימים.

skazu

New member
מדהים!

מישהו יודע אם יש להם תכניות לעתיד הקרוב?

swimmer

New member
האם סיד בירט הופיע שם?

או שהקדישו לו את השיר? אני חייב לדעת!!! זה נצרך לישון בלילה.

MIniMage

New member
גם אני ניסיתי לשמוע ולא הצלחתי

מה הוא אמר לפני שגילמור התחיל לנגן?

Unicorn98

New member
אני אורח אצלכם בפורום...

חשבתי שכאן יהיו אנשים שיתחברו לרגשות העזים שלי, בעקבות ההופעה של אגדות הרוק, שכבר לא האמנתי שאראה מופיעים בלייב בחיי... ובכן, אני קצת רועד, וקצת מתרגש, ואפילו חצי דמעה. תודה לאגדות הרוק, הבחורים המדהימים הללו, שנתנו עשרים וחמש דקות מדהימות, שאותן לא אשכח זמן רב! מדהים, הסולו גיטרה של comfortably numb, שככה יהיה לי טוב!!

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

לגבי הסולו ב- CN. פשוט -
.

MIniMage

New member
מה שלי יש להגיד על ההופעה

אוקי היה מממש ממש ענק. אפשר שעות לכתוב על כמה שזה היה טוב אנ אשאיר את זה לאחרים. מה שיש לי להגיד זה שצרחתי כמו מטורף כאילו אני ממש שם :p באתי עם מלא ציפיות והתאכזבתי מכמה דברים: 1. גילמור לא הראה שהוא נהנה מזה, אפילו לא לרגע וחבל זה הוריד מהכיף של לראות אותם מנגנים. 2. בקושי צילמו את רייט! אז מה אם הוא קלידן! 3. חוץ מהסוף, בסולו של Comfortably Numb מייסון כמעט ולא הורגש. לא שמעתי את כל המעברים הגאוניים שהוא עשה כל הזמן.. ממש היה חסר כל הקצב והיופי שהוא נותן למוזיקה. אבל דבר אחד היה נהדר בעצם שניים: 1. ווטרס היה נהדר, חייך ונהנה וכמובן ניגן ושר מעולה. 2. ורואים שגילמור עוד לא כל כך שחוק... הוא גם עשה עבודה נהדרת. רק פעם אחת, אחת ואחרונה שהם יעשו הופעה כזאתי, הופעה אמיתית של פינק פלויד, יווו זה יהיה נהדר.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif דווקא ווטרס לא נראה נהנה.

גילמור נראה שמח, ובאמת - לא שחוק. כאילו הוא מנסה לחיות את ההופעות שלהם ממזמן.

MIniMage

New member
דווקא ההפך

ווטרס כל הזמן חחיך והרים ידיים. כמה פעמים ראיתי אותו מעיף מבט חייכני לעבקר גילמור וגילמור כזה בשלו.. מנגן וזהו.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif זה לא היה לגילמור.

גילמור היה לצידו, והחיוכים היו אחורה.

"בריד" חובר לבית האחרון של "טיים":-

שמתם לב שהשיר breath הסתיים עם הבית האחרון של time home, home again i like to be there when i can

avki

New member
שיט זה קרה

זה עבר. איך ממשיכים הלאה בחיים? הם התאחדו, ואני בחיים וראיתי את זה לייב. הולי פאק. מי צריך את משיח? החיים טובים. הופעה אדירה!!

האזרחק

New member
צריכים את החמור של המשיח

שיגרור אותם לארץ להופעה בכותל\גדר ההפרדה או קיסריה...

למעלה