Live 8

psycho killer1

New member
הם פשוט כל כך טובים!

הייתה הופעה כל כך !! למרות שאני לא מעריץ כל כך גדול של PF, יש ברשימה כמה אלבומים, זה היה פשוט הופעה שאני אזכור לדעתי כל החיים! תודה לכל מי שאיפשר שידור ישיר של זה בארץ!!!

One Echoe

New member
אין ממש מילים לתאר את ההופעה.

אני חושב שרק מחר אני אוכל לכתוב על זה משהו.

One Echoe

New member
טוב..אז ככה..

זה היה פשוט מדהים. מההתחלה ממש ממש התרגשתי ואפילו התקשרתי אל אלינור בשביל לחלוק איתה את זה! ממש צרחתי כשזה הגיע, חיכיתי וחיכיתי! והנה..זה התחיל... ופתאום, מי מפריע? אביעד קיסוס המעצבן, מדבר לי באמצע ההופעה...קרציה.... איזו הופעה מדהימה. היה פשוט מושלם. הדמעות לא הפסיקו לנזול. מדהים אין מילים אני עדיין בשוק. מקווה שיהיה יותר מזה. ווטארס היה מחויך מאוד. גילמור היה מלך, כהרגלו. הראו את רייט ממש טיפה אבל הוא היה מלך גם...וגם מייסון... אוף היה פשוט מדהים אין מילים חלום שהתגשם, משהו שנזכר עוד 40 שנה. לילה טוב לכולם, אחרי שהייה של בערך 10 שעות ליד המחשב... ביי ביי.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gifמרגשמרגשמרגש.

התחילו עם Breathe, פשוט 'אהההה' גדול של עונג. להיכנס לאווירת של הפלויד.
[ותמונה של חזיר לע המסך מאחורה. גאוני.] Money, קצת יותר איטי מבד"כ, פשוט רציתי לרקוד. הזזתי את הראש ולא יכולתיל הפסיק לחייף באופוריה. ואז.. WYWH. ממש לפני שהם מתחילים לשיר, העיניים מתחילות להבריק, ורק הגיטרות הרטיטו לי את הכל בפנים. והם שרים. גילמור לא נשמע כלכך טוב בכל פעם שהוא נכנס למוזיקה, אבל אח"כ זה מסתדר. ו-ווטרס פשוט נשמע כמו באלבומים. איזה שיר מדהים. ניסתיי לשיר והקול פשוט יצא חנוקף אם יצא בכלל.
Comfterbly Numb - איזה ביצוע טוב. הגיטרות. אהההה. פשוט נהדר. ואז תמונות של החומה, מאחורה. איזו צמרמורת. אני לא מאמינה שהם במאת שם, כל כך שבריריים ומקומטים ובכל זאת נתנו הופעה כלכך מעולה. למה זה היה כלכך קצר? למה? זה נגמר כלכך מהר? אני כולי באופוריה. היה מדהיםמדהים. איזות התרגשות. [וסליחה על ההודעה המעורבלת הזאת. אמרתי כבר שאני בהתרגשות?]

Terra Rocks

New member
הו.. זה מחזיר אותי למה שאמא אמרה :$

"לא כייף לראות את האלוהים שלך מזדקנים" היא אמרה לי שהיא ראתה אותם כל כך יפים ומרשימים ושרים מדהים ו.. נו אלוהים ועכשיו כשהיא ראתה אותם על הבמה זה פשוט היה שוק :$ המ.. למרות שאני לא מבינה מהחיים שלי כלום D:

Dancin Fool

New member
אמן שהאיחוד הזה

הדבר שהכי כבש יותר מהשירים זה לראות את ווטרס מחייך כל הזמן קיפץ אני מאוד מאוד מקווה ומתפלל שהם יעשו איחוד הופעות,אלבום(בעזרת השם),הקלטת ההופעות ווטרס וגילמור על אותה במה אחרי 20 ומשהו שנה זה היה שווה לחכות את הזמן

Coon Jew

New member
מושלם!! אין מילים!!!

לא אשכח את היום הזה בחיים שלי!! רק סיד היה חסר!!! רוג'ר, דיוויד, ריק וניק!! אוהב אותכם!!! אה!!! אני שיכור מפינק פלויד!! ותזכרו את זה!! הם יגיעו לישראל!!

Hurakano

New member
הופעה חזקהההההההההההההה

כמובן, שום דבר לא השתנה, כמו שנאמר, מוזיקה טהורה באיחוד טהור (או משהו כזה חח) ווטרס כל כך שמח, ובכלל החבר'ה מלאי חיים רק חבל שבקושי הראו את רייט !!!!! לפי ההבעה של ווטרס, אני מריח איחוד לסיבוב הופעות ואיזה אלבום או כמה סינגלים.... :) פינק פלויד חזרו !!!!!!!!

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif אביעד קיסוס האידיוט.

הבעיה עם כוכבי רוק מתוצרת חוץ, שהם צורכים הרבה סמים ואז הפנים שלהם נראות מגעיל. פשוט רציתי לשבור את הטלוויזיה. מי נתן לבנאדם להנחות את הדבר הזה?! מיייייייייי?!?! הוא פשוט מטומטם בטירוף. אררררררררררררררררררג.

pink floydror

New member
../images/Emo63.gifהתרשמותיי מהמופע.

אז ככה, הקדמה יום חג ! ! , הלהקה האהובה על רובינו אם לא על כולנו פה, התאחדה. הלהקה שאנחנו בעצמינו, אוהדי הלהקה אמרנו שהגיהנום יקפא לפני שאלה יתאחדו, וכל זה בגלל הסכסוכיים הפנימיים, שכנראה נפתרו על טהרת האהבה האנושית.
ההד התקשורתי שהתפתח בעקבות האיחוד, היה כמעט חסר תקדים, עולם שלם התכונן לאיחוד הזה, וגם כאן, בישראל
כל מקורות התקשורת עסקו בזה, כל האתרים דיווחו על ההופעה ועקבו בהתפתחויות, סקרים, תגובות. נושא האיחוד עלה לראש התודעה הציבורית. אני לא ציפיתי לכזאת תגובה. ההופעה עצמה
לדעתי, הפתיחה הייתה טיפה חלשה..Breath, בוצע באופן מתון יחסית, נשמע כמעט מתוך הכרח. בMoney חל שיפור מועט, היה ניתן להשקיע בו יותר מבחינה מוזיקלית, וחבל, חבל מאוד. Wish you were היה כבר עולם אחר, יותר מרגש, יותר אינטימי, וזה לא בגלל שהשיר הוא כזה, או בגלל שיש לי חולשה למילים של השיר בהקשרים לא קשורים (או שאולי כן?), בכול אופן, היה כבר יותר נעים לשמוע אותו. Comfortably Numb, הלך ממש טוב, גם ההתחלה , והסולו, אוי הסולו!, מרגש כל פעם מחדש, גילמור כבר ממש נכנס לזה ..הסולו ממש הרטיט..היה עוצמתי, ממש חתם את זה עם טעם של עוד. הלהקה בהופעה
לא יודע מה איתכם, אבל ההופעה שידרה המון ריחוק, בהתחלה בכלל, גילמור בא עם פרצוף נעול, ו-ווטרס בקצת יותר קלילות. הם עמדו שניהם מאוד רחוק אחד מהשני, וכששרו דוטאים, נראה כי שרו לקהל ולא שמו לב אחד לשני בכלל. בשני השירים האחרונים הם כבר נכנסו לזה יותר, אבל לא אחד עם השנh, אלא יותr עם הקהל, ויותר רגועים. נקודת האור היחידה הייתה החיבוק בסוף המופע, אבל חוץ מזה ,בקושי סימנים של להקה אחת ..אלא ארבעה אנשים אקראיים. ומה עכשיו?
אז ככה, נכון שכולנו רוצים עוד חומר כי זאת הלהקה המועדפת עלינו, ורוצים סיבוב הופעות, כי זה מתבקש מאיתנו בתור אוהדים. אבל לדעתי האישית, ראיתם אותם היום על הבמה, הם כבר זקנים, עייפים, לא נראה לי שזה בראש סדר העדיפויות שלהם עכשיו, להתחיל עם כל זה. "עם פינק פלויד, אנחנו רק צריכים לדרוש מאיש התאורה שלנו שיסתיר אותנו לגמרי, כך שאף אחד לא יוכל לראות אותנו בכיסאות הגלגלים שלנו" אמר רייט ב1996, אמר וצדק. לדעתי האיחוד לא צריך לסמל עכשיו המשך ללהקה, אלא לסמל סוף טוב לכל הסיפור ,להראות שדברים בסוף לא נגמרים בצורה העויינת אלא בדרך הטובה.

The West Star

New member
החוויה ../images/Emo47.gif

כשחזרתי הביתה ב-4 ישר התחלתי בציפיה. לאחר הרבה אומנים ושירים, הגיע הרגע של פינק פלויד. ההתרגשות שאליה הוכנתי מלידה הציפה אותי. מאז היום בו קיבלתי ליום הולדת 12 את הצד האפל [ואני אגלה לכם שמאד התבאסתי מזה. "איזה חרא דבר" אמרתי לעצמי] ומשם הכל המשיך המצופה, והחווית פינק פלויד שלי הביאה אותי עד הלום, ליום שבו אני אראה, במסך ביתי, את האומנים והאנשים ששינו את חיי, מאוחדים, שמחים, והכי חשוב, מנגנים את המוזיקה הכי נפלאה שיש, שליוותה את כל חיי. כשווטרס הקדיש את וויש יו וור היר לסיד, זה היה השיא. בכל מקרה, כל היום כמעט היה מוקדש רק לאירוע הזה, לזמן שזה היה, נראה כמו נצח עד להופעה עצמה. וההופעה, כאילו הייתה חלום. כמו חלום ליל קיץ. וכמובן, לאחר ההופעה, אני פשוט הרגשתי אושר אמיתי, והדבר היחיד שיכולתי לעשות זה לבקר את האנשים בפורום, דיברנו, העלנו חוויות יחד, הרגשתי חלק מקבוצה, וכאן אני רוצה להודות לכל האנשים שתמכו בכל אוהדי פינק פלויד בישראל לקראת האירוע שאני נשבע בחיי, שכמו שאני עכשיו בן 15, אני אספר לנכדים שלי, איך ראיתי את פינק פלויד, ואיזו להקה טובה זו [כמובן, שהלהקה עדיין תצליח, היא שורדת את מבחני הזמן זה בטוח] אז הנה אני מודה לציף, המנהלת הכי מעולה שיש, וגם הבן אדם הכי תומך שיש, איזה נפלאה, למרות שאיני מכיר אותה אישית. ולכל אחד מחברי הפורום, ששותף איתי לאותה קולגה מקצועית! אז לאחר שהפורום הולך לקרוס כאן מהודעות על האירוע הזה, אני אלך. למרות שאני לא חושב שכתבתי מספיק, אי אפשר לכתב מספיק על ההופעה הזו. פינק פלויד לנצח.

MIniMage

New member
אפשר היה לתפוס עוד קצת מהם עכשיו

בסיום הגדול של המופע עם היי גו'ד כשכולם היו על הבמה אפשר היה לראות בבירור את גילמור (לא חייכני במיוחד ארגג), לשנייה אחת גם ראיתי את רייט, ובסוף תמונה של חיבוק בין מייסון למקארת'ני. טוב אז נגמר היום האורך הזה בו ביליתי 10 שעות מול מסך (מחשב ולטלויזיה). אני צריך מנוחה, והרבה. ורופא עיניים :p לילה טוב לכולכם, ותודה על כל העזרה פה והדיווחים כמו שאמרתי קודם. נ.ב אצל U2 שיחררו יונים לאויר... למה לא עשו זאת עם חזירים אצל פינק פלויד =/

InfectedM

New member
ראיתי בסוף את גילמור. מישהו הבחין

בווטרס? אולי במרחק ביניהם? לא הצלחתי לראות וחבל. מרתק.

Dancin Fool

New member
לדעתי

ווטרס התגעגע אליהם ורואים את זה הוא קפץ וחייך כמו שלא ראיתי אותו בהופעות הסולו שלו אני ממש מקווה שהם ימשיכו לדרך חדשה ואם לא אז בהחלט סוף יפה ללהקה הכי גדולה בהיסטוריה וכן יותר גדול מהביטלס

vegetable man

New member
התרשמות

בהתייחס לתגובות פה: דייב גילמור תמיד נחשב "אנמי" בכל ההופעות שלו, לא ממש זז אבל מחייך מדי פעם, כך שאין לייחס לכך חשיבות מיוחדת הלהקה, ככלל, היא לא מהלהקות שיוצאות מגדרן בתור פרפורמרים. למרות זאת תמיד היה שילוב מדהים בין הגיטרה הבס התופים והקלידים, למרות ששוב כמו פעם זה נראה כאילו כל אחד מנגן לעצמו. אני בהחלט חושב שרוג'ר התגעגע וזה ניכר בחיוך שהיה מרוך לו על השפתיים, העובדה שהוא שר (לא למיקרופון) בקטעים שגילמור אמור לשיר, והחיבוק בסוף. הדיבורים על זה שהקול שלו שחוק הם ממש שטויות, הקול לא השתנה, הוא פשוט תמיד היה מריר ומנוכר, ומתאזן עם הקול של גילמור שהוא ההפך הגמור. אני חושב שפינק פלויד לא יתאחדו, כי ניכר בדייב גילמור יובש יצירתי (האם הוא יסכים שוב לפנות את כל הכתיבה לרוג'ר?), וגם אם כן, האם יש בכלל טעם באלבום כזה? מיותר לציין שגם העיניים שלי לא נשארו אדישות לאיחוד הזה. איזה אדם מדהים רוג'ר ווטרס, אין על מה שהוא עשה למוסיקה.

למעלה