זה ממש נשמע שהוא אמר תודה ויש לי גם עוד חבר שחושב שהוא שמע את זה... אין לי מושג איך אני נרדם עכשיו בחיים לא האמנתי שאני אזכה לראות על המסך את המילים לייב ופינק פלויד ביחד..... מה היה כתוב על הציור של החומה? מה לא הייתי נותן בשביל לעמוד שם במקום הזמרת ברת המזל הזו....
ועצוב איפשהו. הם הזדקנו החבר'ה האלה. הקול של ווטרס כבר לא מה שהיה בכלל, וגם גילמור קצת חנוק. ממש קצת. אבל היה בזה משהו נוסטלגי ונוגע ללב.... פשוט בהיתי ובכיתי. מדהים.
הרגשה מוזרה כאילו רוג'ר אורח שם ... חחח מדהים פשוט מדהיםםםםםםםם !!!!!!!!!!!!!!!! השאיר טעם של עוד .. הרבה עודדדד !!!! הלוואי ויהיה מופע איחוד. לילה טוב לכולם.
פינק פלויד התאחדו. ומייסון לא התעלף יחד עם המכה הראשונה שלו בתופים. והיו כמה דברים מביכים. ווטרס עדיין לא יודע לשיר (WYWH), והבס שלו נכנסה באופן חזק למדי בפזמון השני של CN. אז מה. פינק פלויד התאחדו!!!! הם פשוט לא אכזבו. באתי עם ציפיות נמוכות למדי, אבל עכשיו אני מבין שזה ממש לא משנה. פינק פלויד לא יכולים לאכזב, ואני לא יכול להתחיל לתאר לכם את החיוך שיושב לי על הפנים עכשיו. פינק פלויד התאחדו.
אני עוסק במוזיקה הרבה לפינק פלויד לא יצא לי להקשיב יותר מידי, רק לשני אלבומים שאני מאוד אוהב (the wall וthe dark side of the moon) אבל חיכיתי לראות את ההופעה הזו בלייב8, ואני אומר לכם, דבר כזה לא ראיתי הרבה זמן. פשוט מוזיקה טהורה ישר מהנשמה אל הגיטרה. מדהים..
הדבר היחיד שלא כ"כ הסתדר לי זה המעבר הראשון בין הבית הראשון לשני ב breath,ככה זה כשבמקור זה אמור להתחבר עם הסוף של time. אבל חוץ מזה היה ענק!! הלוואי שהם יחזרו,רוצים עוד כמו שברמן אמר
את ממש צודקת.. ה"פינק פלויד" שלנו ח-י-י-ב-י-ם להתאחד!!!! הם הלהקה הכי גדולה מאז ומתמיד!!!! הם נתנו אתמול את הלב שלהם להופעה הזאת...ויצאה להם הופעה ממ טובה.... הם חייבים לעשות סיבוב הופעות איחוד כמו "משינה"... הילדים של היום חייבים לדעת מי הם ולזכור אותם לעולמי עולמים!!!