Life Shucs. BIG Time

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo24.gif

אם זה מעודד אותך, היה לי היום בוחן פתע בצרפתית וניחשתי בערך שלושת רבע מהתשובות.

Thestral

New member
אכן, הזונה הארורה../images/Emo108.gif

ג'ואי הרסה את המטרה של הסידרה ובחרה בפייסי וזה היה ברור שזה הוא כשהיא שאלה אם הוא בוכה:p *חרם על הזונה הארורה ג'ואי* בקשר לחולדה: "חולדות?... פוי!!!/אייייייייייייכס חולדהההההההה!!!!" (נוור מיינד אבאווט ד'אט!) היי קשה לזכור איפה כולם גרים אני עדיין לא יודע חצי אנשים מהפורום וכמובן שלא אישי

dj_online

New member
מזכיר לי את כרובי היום בהסעה../images/Emo6.gif

הוא יושב ליד נימרוד והוא מרגיש כל הזמן מין עיקצוצים כאלה ברגל. אחרי בערך חצי שעה של עיקצוצים הוא מחליט לקפל את הג'ינס לראות מה זה. בזמן שהוא מקפל יוצא נדל ענקי(20 ס"מ לפי הוונס של זהר) וכולם צורחים
בכל מקרה, בא רועי האגרולאי ומחץ אותו. יחי הידית חירום של באוטובוס. (נכון, אתם לא מכירים אף אחד ממי שהזכרתי פה למעלה אבל לא נורא
)

Gizmo14

New member
למה לקלף../images/Emo35.gif../images/Emo28.gif

אמרו
להתעללות
את לא מתקרבת לגזר שלי
נו, הייתי חייבת
*מגלה שהיא יותר גרועה מאורן*

../images/Emo24.gif

בע. אמממ...מישהו גנב ממני 750 שקל, ויש לי מחר מבחן במתמט'. אני אכשל בו, כמובן. מעודד?

Kryptonite

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

אתמול גם אני איבדתי את הארנק שלי... אמנם זה לא היה כל כך "נורא" - היו בו "רק" 50 שקלים, אבל אני עדיין מרגיש מאוד רע לגבי זה. זה נורא מטריד אותי, אף פעם לא קרה לי שאיבדתי כסף, אז ניתקעתי ליד האולפנים של "ארץ נהדרת" ברבע ל12 בלילה ולא היה לי איך לחזור, אז הייתי צריך להתקשר לאבא שלי (~_~) כמובן שהוא טרח להזכיר לי כמה התנהגתי בטיפשות שלא עשיתי ככה... ולא עשיתי ככה... וזה היה סתם מאוד מרגיז. אבל אז הוצאתי את הדיסקמן, שמתי איזה שיר דאנס קליל ונירגעתי. חייכתי. לפעמים צריך לדעת פשוט להירגע ולחייך, הכל ניראה טוב כל כך אחרי... *_*

שניש

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo56.gif

חמישים ש"ח כפרה לקראת יום כיפור

PopPy

New member
אויש, חבל שלא ראית את זה לפני

שהלכתי
היית בא איתנו.

אזהו, שאני לא איבדתי../images/Emo46.gif

אני...אני...לתומי...כלומר...אוקיי! ....יומאחד אחשלי ראה שיש לי הרבה כסף בארנק, אז הוא אמר לי שאולי לא כדאי שאני אסתובב עם כל כך הרבה, בלה בלה בלה. אז הוצאתי את הכסף מהארנק כמו ילדה טובה, שמתי בספר (אני קצת פרימיטיבית
) ושמתי אותו במדף שלי (שלישי משמאל אם משנה לכם). טוף. יומאחד אני פותחת את הספר לתומי, ו...והיה רק שטר של חמישים! אני...שאלתי כבר את כולם, ונראה לי שהבנאדם היחיד שאני לא סומכת עליו ושלא היה בחדרי ללא השגחה - זו העוזרת.
אז אני לא יודעת מה לעשות.
וזה לא פייר

oO yUvAl Oo

New member
נהייתי צעירה בשעה!../images/Emo41.gif

רק רוצה לבדוק אם תפוז שינו את השעון
גם אני מכירה את ההרגשה- יום אחד העוזרת התנדפה לה, ואז גילינו שכמה תכשיטים חסרים... וגם ראיתי אותה אוכלת פעם מהפירה שהיה לי לארוחת צהריים!

PopPy

New member
חולדה חצופה!

איך היא מעזה להפחיד/להגעיל את בריתני בכבודה ובעצמה?
זה בסדר, מצבנו דומה. עשיתי היום בוחן בלשון ועברתי בקושי (כבר קיבלתי את הציון)
. ואתמול הייתי בצילומים של ארץ נהדרת אז לא הספקתי להתכונן, וכשאמא שלי תשמע על זה היא לא תתן לי ללכת לשם עוד הרבה זמן ;;

Jelly Beans

New member
יו אר נוט אלואון דרלינג ../images/Emo8.gif../images/Emo60.gif

בדיוק אותו דבר אצלנו, רק שלפני שלושה שבועות, ולא הזמנו לוכד עכברים.. בשביל זה יש אבא
שמנו מלכודות.. 7 שעות מאוחר יותר, 5 סכינים אכולים, ו-3 מגרות עם קקי, הוא נדבק למלכודת ^_____^ יש לי תמונה שלו למעוניינים
במחשב ^_^

sarah

New member
סכינים אכולים?! ../images/Emo12.gif זאת מפלצת!

אוכלת סכינים? מתכת? בררר, לא הייתי רוצה לפגוש במלתעות האלה

למעלה