Nymphadora Tonks
New member
Life Shucs. BIG Time
הבריתני (אני, סתומים) הולכת לה למטבח לקלף גזר (שתקו) פותחת את המגירה כדי לקחת סכין, ורואה בתוכה חולדה. חולדה. העכבר הארוך והמגעיל הזה שנשיכה שלו יכולה גם לגרום לזיהום רציני רציני. ואני מעולם לא גידלתי חולדות בבית, והמטבח שלי לא רעוע ושורץ חיות. חולדה במגירה שלי.
הזמנתי לוכד עכברים (ככה הם קראו לזה בדפי זהב. אני קוראת לזה "פסיכופתים תרבותיים". אחרת אי אפשר להסביר את זה שהם ~לוכדי עכברים~. כאילו.. לוכדי עכברים?!?!) שעה וחצי חיכיתי ללוכד המטומטם, אחרי ששמתי פוף בכניסה למטבח ולא נכנסתי אליו בכלל במשך שעה וחצי (כמה מפתיע! לאורך כל השעה וחצי הזאת הרגשתי רעב מתמשך וקרקורי בטן. וגיהקתי.) ומסתבר שלוכד העכברים מדבר רק רוסית. אני יודעת רוסית בערך כמו שהילה גרה ברחובות. (לא אישי, מיצי
) לאחר איזה רבע שעה של "פרלה וו-פרנסה?" "ווש אקאטע מעורג' פום" "אחטן גחטן" גיליתי שהוא יודע בערך אנגלית. -____- אבל האנגלית שלי בזבל. חפיף. הוא לא מצא את החולדה הסוררת אבל ריסס את כל הבית ברעל ושם מלכודת. אני די מרחמת עליה, לא מגיע לה למות. אם אני אמצא אותה אני אשחרר אותה לחופשי אלא אם כן היא תמות עוד קודם. (מי הגאון שדרך בטעות על המלכודת?
אחי החכם.) אני חושבת שהרעל הזה עושה לי אלרגיה רצינית, אני כל הזמן משתעלת והאף שלי אדום. ולא סתם שיעול רגיל.. משהו כמו "הטשויייי" "אחחחחחכעק" "הויצ'אהההה". ואין לי כוח למחר (שמונה שעות, ספורט על הבוקר) ולא התכוננתי לבוחן בלשון כי המחברת לשון שלי היתה במטבח. החיים פשוט בזבל.
אה, וסליחה שאני לא מגיבה לאנשים שלא מגיבים לי. אני פשוט עצלנית
אבל באמת שאני מעריכה את זה המון, ואני מתה על כל אחד שהגיב לי, ובהחלט לא רק בגלל שהוא הגיב לי.
אויש אני נשמעת מטומטמת.. לא נורא, לפחות אני כבר לא מדמיינת חולדה מטפסת לי על הרגל. הצילו
הבריתני (אני, סתומים) הולכת לה למטבח לקלף גזר (שתקו) פותחת את המגירה כדי לקחת סכין, ורואה בתוכה חולדה. חולדה. העכבר הארוך והמגעיל הזה שנשיכה שלו יכולה גם לגרום לזיהום רציני רציני. ואני מעולם לא גידלתי חולדות בבית, והמטבח שלי לא רעוע ושורץ חיות. חולדה במגירה שלי.