Life Shucs. BIG Time

Life Shucs. BIG Time

הבריתני (אני, סתומים) הולכת לה למטבח לקלף גזר (שתקו) פותחת את המגירה כדי לקחת סכין, ורואה בתוכה חולדה. חולדה. העכבר הארוך והמגעיל הזה שנשיכה שלו יכולה גם לגרום לזיהום רציני רציני. ואני מעולם לא גידלתי חולדות בבית, והמטבח שלי לא רעוע ושורץ חיות. חולדה במגירה שלי.
הזמנתי לוכד עכברים (ככה הם קראו לזה בדפי זהב. אני קוראת לזה "פסיכופתים תרבותיים". אחרת אי אפשר להסביר את זה שהם ~לוכדי עכברים~. כאילו.. לוכדי עכברים?!?!) שעה וחצי חיכיתי ללוכד המטומטם, אחרי ששמתי פוף בכניסה למטבח ולא נכנסתי אליו בכלל במשך שעה וחצי (כמה מפתיע! לאורך כל השעה וחצי הזאת הרגשתי רעב מתמשך וקרקורי בטן. וגיהקתי.) ומסתבר שלוכד העכברים מדבר רק רוסית. אני יודעת רוסית בערך כמו שהילה גרה ברחובות. (לא אישי, מיצי
) לאחר איזה רבע שעה של "פרלה וו-פרנסה?" "ווש אקאטע מעורג' פום" "אחטן גחטן" גיליתי שהוא יודע בערך אנגלית. -____- אבל האנגלית שלי בזבל. חפיף. הוא לא מצא את החולדה הסוררת אבל ריסס את כל הבית ברעל ושם מלכודת. אני די מרחמת עליה, לא מגיע לה למות. אם אני אמצא אותה אני אשחרר אותה לחופשי אלא אם כן היא תמות עוד קודם. (מי הגאון שדרך בטעות על המלכודת?
אחי החכם.) אני חושבת שהרעל הזה עושה לי אלרגיה רצינית, אני כל הזמן משתעלת והאף שלי אדום. ולא סתם שיעול רגיל.. משהו כמו "הטשויייי" "אחחחחחכעק" "הויצ'אהההה". ואין לי כוח למחר (שמונה שעות, ספורט על הבוקר) ולא התכוננתי לבוחן בלשון כי המחברת לשון שלי היתה במטבח. החיים פשוט בזבל.
אה, וסליחה שאני לא מגיבה לאנשים שלא מגיבים לי. אני פשוט עצלנית
אבל באמת שאני מעריכה את זה המון, ואני מתה על כל אחד שהגיב לי, ובהחלט לא רק בגלל שהוא הגיב לי.
אויש אני נשמעת מטומטמת.. לא נורא, לפחות אני כבר לא מדמיינת חולדה מטפסת לי על הרגל. הצילו

shloompi

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo79.gif

ג'ואי הפוסטמה
בכלל... כל קו העלילה של ג'ואי-פייסי-דוסון הפסיק לעניין בערך 2 פרקים אחרי שהוא התחיל

Gizmo14

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo28.gif

אדייייי
אפילו הכריס הזה שהיה לה (לזנזונת
) בפרק לפני האחרון היה יותר שווה מהשניים... אבלללל פייייסיסיסיסיסיסיסיסיייייייייי
היהי, הוא היה הכי סקסי כשהוא עבד בבורסה או נדל"ן (בשרון
) או וואטאבר, כשהוא עבד בעבודה שהוא לא נהנה ממנה רק כדי להרוויח מלא כסף
הטיפוס שלי

cornflake girI

New member
ולדוסון יש שיער בלונדיני וגבות שחור

ות. (זו רק אני, או שהם קיצצו *עוד* את המקום בכותרת?) אבל מה אני יודעת, הפרקים היחידים שראיתי בסדרה הזאת היו שני האחרונים..
היה נחמד, עכשיו שישדרו מהתחלה. (טוב, הם לא יעשו את זה. הם אף פעם לא עושים את מה שאני רוצה. הם רק יקנו עוד אופרת סבון ברזילאית במקום).

שניש

New member
איי ../images/Emo23.gif ג'ק...../images/Emo56.gif

אז מה אם הוא הומו
אז מה אם במציאות הוא 32

HuGo Hell

New member
לא נראה לי ../images/Emo12.gif ../images/Emo1.gif

אפילו החיבוק שלו ושל אח של פייסי (שכחתי איך קוראים לו) בפרק האחרון אתמול, היה נראה מאוד סטרייטי

Gizmo14

New member
נכוןןןןןןן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

ג'ק טופח לו על הגב
זה היה מן חיבוק משולב כזה של גם "אהובי היקר
" וגם "ממצב אחי, מה קורה
"
אבל דאגי בארון, הוא צריך לצאת בשלבים, הוא לא יכול לחבק חיבוקים רגשניים על השניה הראשונה של היציאה

שניש

New member
ונכון הנשיקה../images/Emo35.gif../images/Emo34.gif../images/Emo56.gif

אצל ג'ק זה בא די טבעי (מה שמעורר תהיות
) אבל אצל דאג זה היה משהו כמו
"אהה.....אני מנשק בן!|...איכססססס

Gizmo14

New member
נו, כי ככה זה אמור להיות../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

כל הרעיון הוא שעד עכשיו הוא שנא את הרעיון שהוא הומו, כמו שג'ק אמר, הוא שנא את עצמו על זה
את לא יכולה לצפות ממנו להיות מרוצה מזה שהוא מנשק בן

Gizmo14

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo28.gif

או מיי גאד, ג'ק הוא הכייייי מדהיםםם בסדרההה
אני יודעת שגם על פייסי כתבתי שהוא מדהים, אבל ג'ק הוא הכייייייייייייייייייייייייייייייייי

Dracos girl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo25.gif

ג'ואי+פייסי

Gizmo14

New member
ידעתתתייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

אמרתי לחברה שלי שהיא בטוח תבחר בפייסי, מכמה סיבות:
נורא מתאים לדוסון לעשות בסדרה שלו על איך הוא זוכה בבחורה, כדי לפצות על זה שזה לא קורה במציאות
זה ידפוק תידידות שלה עם דוסון אם הם יהיו רציניים ויפרדו
ידידים אמיתיים לא יכולים להיות ביחד, עם בן זוג צריך איזושהי קרבה
ההסבר של דוסון על למה הם לא חייבים להיות חברים הרבה יותר משכנע משל פייסי
פייסי: אני רוצה שתהיי עם מי שיעשה אותך מאושר (דה, ברור שהוא מתכוון לעצמו
אנוכי סקסי שכמותו
) דוסון: אנחנו חברים בנפש, וזה יותר חזק מכל אהבה (כלומר, גם אם נהיה מאוהבים נתנהג כמו ידידים וזה יהיה מטומטם)
היהי
^-^

Marsha Figg

New member
זה בכלל לא היה ברור!

כאילו, ראו אותם ביחד והכל, אבל לא היה ברור בכלל מה קרה שם... ולמה פייסי? אחרי כל הסיפור שלה של כל החיים עם דוסון, ופייסי סתם צץ איפושהוא...

למעלה